gal nieks nesupyks, įmesiu čia receptuką.
Prieš darant visą įdarą lazanijos ,reikia visu pirma ir paruošti tešlą , kad pabrinktų ji.
2 stik. miltų
2 šaukštai aliejaus
2 kiaušiniai
2 šaukštai labai šalto vandens
šaukštelis druskos
250 g fermentinio sūrio
Miltus persijojam. Tada gerai išplakti reikia kiaušinį, aliejų, vandenį, druską. Šią masę išplakta pilti į miltus ir dėti sutarkuotą sūrį. Tada viską viską išplakam su mikseriu ( na tešlai angaliai), ir baigiam rankomis minkyti. ir palikti pusvalandžiui kokiam kad ji išbriktų. Niu aš laiko nežiūrėjau, tiesiog pasiruošiau masę ir dariau tiesa, man gavosi 4 lakštai, nors rašė, kad turi gautis 5
Na reikia ganėtinai plonai juos kočioti.
Aš likau patenkinta rezultatu