Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Sarmite @ 2009 10 27, 15:42)
gali buti , reiks pabandyti  bigsmile.gif  o mano vyras tešlos išviso nekočiojo  unsure.gif  Sonatinos recepte jis įskaitė, kad tešlą reikia suformuoti, todėl atsisakė kočėlo ir ją tiesiog rankomis suformavo didžiojoje skardoje  biggrin.gif

Nu va, o as tai iskocioju ja, tada dedu ant folijos ir kepam biggrin.gif labai plonyte gaunasi ir skani thumbup.gif
Atsakyti
Katik iškepiau pagal šiuos keksiukus pyragą, dėjau razinas ir kepintus riešutus, saulėgražas su medumi thumbup.gif vyras taip pat įvertino thumbup.gif

UOGŲ (VAISIŲ) – GRIETINĖS KEKSIUKAI

2 kiaušiniai
1 puodelis cukraus
1/2 puodelio aliejaus
1/2 a. š. vanilės
2 puodeliai miltų
1/2 a. š. druskos
1 a. š. kepimo miltelių
1 puodelis grietinės
1 puodelis uogų ar kubeliais supjaustytų vaisių

1. Įkaitinti orkaitę iki 200º C. Pasiruošti 12 keksiukų formelių.
2. Dideliame inde plakti kiaušinius, plakant palaipsniui suberti cukrų. Nenustojant plakti lėtai pilti aliejų.
Įmaišyti vanilę. Kitame inde sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius.
3. Įmaišyti sausus ingredientus į kiaušinių masę palaipsniui pakaitom su grietine. Atsargiai
įmaišyti uogas ar vaisius. Dėti tešlą į formeles.
4. Kepti 20 minučių.

P. S. puodelis - 237 ml.
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 10 24, 19:41)
Ir kiek aguonu,nemigdo po to? 

nea visai nemigdo 4u.gif
kitai diena liko dar gabaliukas, tai saltas pyragas dar skanesnis negu krastas, zodziu, tikrai labai labai skanus 4u.gif

QUOTE(Sarmite @ 2009 10 25, 17:20)
O mes šiandien užsimanėm picos, knietėjo man išbandyti Sonatinos Tešla picai,

esu gaminusi, tik man rieboka gavosi gal kad per dau surio pritarkavau g.gif
bet ir tokia stora gavosi, as megstu labiau plonas, bet tada gaunasi per daug teslos norint daryti plona pada g.gif
QUOTE(vixiuke @ 2009 10 27, 20:31)
Katik iškepiau pagal šiuos keksiukus pyragą, dėjau razinas ir kepintus riešutus, saulėgražas su medumi  thumbup.gif  vyras taip pat įvertino  thumbup.gif

UOGŲ (VAISIŲ) – GRIETINĖS KEKSIUKAI

daznai kepu situs, i vidu dedu konservuotus persikus, abrikosus arba saldytas uogas, labai skanu thumbup.gif

siandien dariau glazuruotus kukulius su obuoliais, pati nevalgiau , bet dukryte ir vyras kimso skaniai thumbup.gif

rytoj turbut cukiniju apkepa, senokai nedariau, man skanu labai, tik mano seimynai deja nelabai unsure.gif
o pats naujausias receptas jos blog'e 'moliugu plovas' irgi labai vilioja ax.gif
Atsakyti
Labai patiko sonatinos vafliu pertepimas 4u.gif siulau isbandyti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ką tik iškepiau Vištų blauzdeles su abrikosų įdaru ir garstyčomis
Nepatiko unsure.gif Mėsa per saldi doh.gif Nekartosiu šio recepto schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 02 lapkričio 2009 - 15:01
QUOTE(aguonele @ 2009 11 01, 21:39)
Labai patiko sonatinos vafliu pertepimas  4u.gif  siulau isbandyti  thumbup.gif
user posted image

čia gal tokie gaunasi kaip kad būna pirkti karameliniai vafliai sveriami? smile.gif
Atsakyti
Neseniai baigiau gaminti pyagą su abrikosų įdaru
Likau sužavėta. Begalo skanu. Biskvitas labai purus ir skanus, įdaras - gaivus wub.gif Rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau nemažai atsiliepimų senoje temoje apie kiaulieną korėjietiškai.
Vienoms labai patiko, kitoms visiškai nepatiko. Nutariau ir aš išmėginti blush2.gif
Man labai patiko. Būtinai dar kada gaminsiu šį patiekalą.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 11 02, 16:53)
čia gal tokie gaunasi kaip kad būna pirkti karameliniai vafliai sveriami? smile.gif

na man tai labai panasus i tuos pirktinius maziukus tokius, tik sitie aisku daug skanesni thumbup.gif

zemyna* na tu ir pavarai blink.gif
Atsakyti
Esu ir as ismeginusi kelis Sonatinos receptelius:
1. Mesos kukuliai su sureliu - labai patiko.
2. Lasisa su agurkais ir krapais - super thumbup.gif
3. "Sagos" ir Sluoksniuotos teslos suktinukai su anciuviais - labai skanu
4. Tortas "Marsas" - galima apsivalgyti, dariau jau 5 kartus ir kartosiu dar smile.gif
5. Tinginiu "Skruzdelynas" laaaabai skanu, darbo labai mazai, o skonis dieviskas wub.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau modelių kojytes ir vaflinį tortą.
Modelių kojytės labai patiko. Begalo sotus patiekalas. Užteko vienos kojytės, kad persivalgyčiau biggrin.gif
Vaflinis tortas irgi patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 04 lapkričio 2009 - 13:43
Žemyna tikrai pavaro thumbup.gif įkvėpimas turbūt pagavęs smile.gifšaunuolė, na o aš išbandžiau Glazūruotus mėsos kukulius su obuoliais ir citrininį kuskusą, man labai patiko, o vyras na nebuvo taip sužavėtas kaip aš, bet manau kad jam teks įprast, nes vėl gaminsiu biggrin.gif
Ir dariau "Marsą" bet šį sykį su Snicersais, mums skaniau nei su Marsais, gal todėl kad aš mėgstam riešutus... biggrin.gif
Atsakyti