Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Aš taip pat sena Sonatinos receptų gerbėja ir bandytoja, tik kulinarė iš manęs prasta, taigi noriu patarimo ax.gif
mirksiukas.gif Galvoju kepti Šepardo pyragą ir iškilo toks klausimas - koks maždaug santykis turi būti padažo ir bulvių košės ir ar bulvių košė kepdama "sulenda" į padažą, ar jis nebūna tvirtas, kaip pyragas?
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 10 21, 20:04)
Aš taip pat sena Sonatinos receptų gerbėja ir bandytoja, tik kulinarė iš manęs prasta, taigi noriu patarimo  ax.gif
mirksiukas.gif Galvoju kepti Šepardo pyragą ir iškilo toks klausimas - koks maždaug santykis turi būti padažo ir bulvių košės ir ar bulvių košė kepdama "sulenda" į padažą, ar jis nebūna tvirtas, kaip pyragas?

As kepdama visada taikau mazdaug 1/3 padazo ir 2/3 koses. Bulviu kose niekur nesulenda ir tvirtas jis nebuna - saukstu kabini is kepimo indo wink.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Balandėlių apkepą, paprasta ir skanu, ypač kai tingisi prie puodų stovėt , tai šis receptas kaip tik thumbup.gif
Balandėlių apkepas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 22 spalio 2009 - 17:41
sveikos visos 4u.gif
va ka tik iskepiau
obuoliu pyraga su aguonomis , skanumelis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
O koks pyragas gražus gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
Ir kiek aguonu,nemigdo po to? biggrin.gif
Atsakyti
nu vakar dariau vapsvu lizdelius, jetus kaip skanu , tik kad neturejau formeliu gaila . labai saldus desertas ir greitas.
o jau koks piragas dailus gavos mrs.ieva. reiks ir man kada pabandyt.
vis mislinu ka siandienai skanaus pagamint, nu man kaip ruduo ziema taip saldumynu noris,kad namai visi kvepetu.
Atsakyti
nu va prikepiau sagu, ir sausainuku su obuoliais tiksliau kriausem nes obuoliu nebeturejau nu labai skanu. o sagos labai patiko vyrui, sako o nesaldu, valio biggrin.gif
Atsakyti
O mes šiandien užsimanėm picos, knietėjo man išbandyti Sonatinos Tešla picai, todėl kai vyras(picą pas mus beveik visada daro jis) jau ieškojo tų Malsenos miltų , pakišau jam mintį, kad reik išbandyti šią tešlą. Įkalbėjau. O tešla puiki. Ji gaunasi ne plona, bet ir ne per stora, mums patiko, nors anksčiau valgėm tik labai plonais padai picas, bet nuo šiol gaminsim tik šitokios tešlos picas, nes ir pica sotesnė ir tas padas tikrai skanus.
Atsakyti
kiek receptu issisaugojau, pradesiu gamint ir as pagal Sonatinos receptus, labai viskas skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 10 25, 19:20)
O mes šiandien užsimanėm picos, knietėjo man išbandyti Sonatinos Tešla picai, todėl kai vyras(picą pas mus beveik visada daro jis) jau ieškojo tų Malsenos miltų , pakišau jam mintį, kad reik išbandyti šią tešlą. Įkalbėjau. O tešla puiki. Ji gaunasi ne plona, bet ir ne per stora, mums patiko, nors anksčiau valgėm tik labai plonais padai picas, bet nuo šiol gaminsim tik šitokios tešlos picas, nes ir pica sotesnė ir tas padas tikrai skanus.

as maisydama tesla ipilu Santa Marijos prieskoniu picai dar i vidu, nu labai skanu buna. Bet man ji gaunasi plonapade g.gif matyt nuo kociojimo priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 10 27, 15:11)
as maisydama tesla ipilu Santa Marijos prieskoniu picai dar i vidu, nu labai skanu buna. Bet man ji gaunasi plonapade  g.gif  matyt nuo kociojimo priklauso smile.gif

gali buti , reiks pabandyti bigsmile.gif o mano vyras tešlos išviso nekočiojo unsure.gif Sonatinos recepte jis įskaitė, kad tešlą reikia suformuoti, todėl atsisakė kočėlo ir ją tiesiog rankomis suformavo didžiojoje skardoje biggrin.gif
Atsakyti