Aš taip pat sena Sonatinos receptų gerbėja ir bandytoja, tik kulinarė iš manęs prasta, taigi noriu patarimo
Galvoju kepti Šepardo pyragą ir iškilo toks klausimas - koks maždaug santykis turi būti padažo ir bulvių košės ir ar bulvių košė kepdama "sulenda" į padažą, ar jis nebūna tvirtas, kaip pyragas?
QUOTE(gb78 @ 2009 10 21, 20:04)
Aš taip pat sena Sonatinos receptų gerbėja ir bandytoja, tik kulinarė iš manęs prasta, taigi noriu patarimo
Galvoju kepti Šepardo pyragą ir iškilo toks klausimas - koks maždaug santykis turi būti padažo ir bulvių košės ir ar bulvių košė kepdama "sulenda" į padažą, ar jis nebūna tvirtas, kaip pyragas?
Galvoju kepti Šepardo pyragą ir iškilo toks klausimas - koks maždaug santykis turi būti padažo ir bulvių košės ir ar bulvių košė kepdama "sulenda" į padažą, ar jis nebūna tvirtas, kaip pyragas?
As kepdama visada taikau mazdaug 1/3 padazo ir 2/3 koses. Bulviu kose niekur nesulenda ir tvirtas jis nebuna - saukstu kabini is kepimo indo
Šiandien išbandžiau Balandėlių apkepą, paprasta ir skanu, ypač kai tingisi prie puodų stovėt , tai šis receptas kaip tik
Balandėlių apkepas
Balandėlių apkepas
O koks pyragas gražus gavosi
Ir kiek aguonu,nemigdo po to?
nu vakar dariau vapsvu lizdelius, jetus kaip skanu , tik kad neturejau formeliu gaila . labai saldus desertas ir greitas.
o jau koks piragas dailus gavos mrs.ieva. reiks ir man kada pabandyt.
vis mislinu ka siandienai skanaus pagamint, nu man kaip ruduo ziema taip saldumynu noris,kad namai visi kvepetu.
o jau koks piragas dailus gavos mrs.ieva. reiks ir man kada pabandyt.
vis mislinu ka siandienai skanaus pagamint, nu man kaip ruduo ziema taip saldumynu noris,kad namai visi kvepetu.
nu va prikepiau sagu, ir sausainuku su obuoliais tiksliau kriausem nes obuoliu nebeturejau nu labai skanu. o sagos labai patiko vyrui, sako o nesaldu, valio
O mes šiandien užsimanėm picos, knietėjo man išbandyti Sonatinos Tešla picai, todėl kai vyras(picą pas mus beveik visada daro jis) jau ieškojo tų Malsenos miltų , pakišau jam mintį, kad reik išbandyti šią tešlą. Įkalbėjau. O tešla puiki. Ji gaunasi ne plona, bet ir ne per stora, mums patiko, nors anksčiau valgėm tik labai plonais padai picas, bet nuo šiol gaminsim tik šitokios tešlos picas, nes ir pica sotesnė ir tas padas tikrai skanus.
kiek receptu issisaugojau, pradesiu gamint ir as pagal Sonatinos receptus, labai viskas skaniai atrodo
QUOTE(Sarmite @ 2009 10 25, 19:20)
O mes šiandien užsimanėm picos, knietėjo man išbandyti Sonatinos Tešla picai, todėl kai vyras(picą pas mus beveik visada daro jis) jau ieškojo tų Malsenos miltų , pakišau jam mintį, kad reik išbandyti šią tešlą. Įkalbėjau. O tešla puiki. Ji gaunasi ne plona, bet ir ne per stora, mums patiko, nors anksčiau valgėm tik labai plonais padai picas, bet nuo šiol gaminsim tik šitokios tešlos picas, nes ir pica sotesnė ir tas padas tikrai skanus.
as maisydama tesla ipilu Santa Marijos prieskoniu picai dar i vidu, nu labai skanu buna. Bet man ji gaunasi plonapade matyt nuo kociojimo priklauso
QUOTE(Nexta @ 2009 10 27, 15:11)
as maisydama tesla ipilu Santa Marijos prieskoniu picai dar i vidu, nu labai skanu buna. Bet man ji gaunasi plonapade matyt nuo kociojimo priklauso
gali buti , reiks pabandyti o mano vyras tešlos išviso nekočiojo Sonatinos recepte jis įskaitė, kad tešlą reikia suformuoti, todėl atsisakė kočėlo ir ją tiesiog rankomis suformavo didžiojoje skardoje