Kadanagi šiemet atradome moliūgą, nutariau išbandyti Vištienos ir moliūgų karį Skanus patiekalas, bet man tiesa sakant tas kokosų skonis nelabai, patiekalas nuo kokosų pieno įgyja tokį prieskonį, kuris va man ir gadino skonį. Buvo naivu tikėtis, kad to skonio nesijus Nors patiekalas tikrai neblogas ir jei mėgstate kokosus ir jų pieną, tikrai patiks šis karis.
QUOTE(Sarmite @ 2009 10 14, 15:06)
Kadanagi šiemet atradome moliūgą, nutariau išbandyti Vištienos ir moliūgų karį Skanus patiekalas, bet man tiesa sakant tas kokosų skonis nelabai, patiekalas nuo kokosų pieno įgyja tokį prieskonį, kuris va man ir gadino skonį. Buvo naivu tikėtis, kad to skonio nesijus Nors patiekalas tikrai neblogas ir jei mėgstate kokosus ir jų pieną, tikrai patiks šis karis.
na as irgi bandziau pirma syki moliuga, na matyt man jo skonis nelabai... sriuba tirsta nepatiko.. ir bandziau as si patiekala. tai man gaila, kad as to kokosu pieno nejauciau, turbut perdaug sultinio ipyliau... ne mano skoniui jis..
beje bandziau dar ir graikiska sriuba su vistiena ir makaronais...na gaivi ji tikrai.. tik man ta kiausini sutrauke, tai vaizdleis buvo ne koks, bet organizmas blogai nesureagavo.. gal kazkaip maisoma kitaip, pilama kitaip bet daugiau nebedarysiu...
QUOTE(saldūška @ 2009 10 14, 16:41)
na as irgi bandziau pirma syki moliuga, na matyt man jo skonis nelabai... sriuba tirsta nepatiko.. ir bandziau as si patiekala. tai man gaila, kad as to kokosu pieno nejauciau, turbut perdaug sultinio ipyliau... ne mano skoniui jis..
beje bandziau dar ir graikiska sriuba su vistiena ir makaronais...na gaivi ji tikrai.. tik man ta kiausini sutrauke, tai vaizdleis buvo ne koks, bet organizmas blogai nesureagavo.. gal kazkaip maisoma kitaip, pilama kitaip bet daugiau nebedarysiu...
beje bandziau dar ir graikiska sriuba su vistiena ir makaronais...na gaivi ji tikrai.. tik man ta kiausini sutrauke, tai vaizdleis buvo ne koks, bet organizmas blogai nesureagavo.. gal kazkaip maisoma kitaip, pilama kitaip bet daugiau nebedarysiu...
jo, aš į karį tikrai pyliau mažai sultinio ir visą indelį kokosų pieno
sveikos
Ryt zadu kepti Separdo pyraga
Ir cia ta dalis kurios nesupratau:
Įkaitintame aliejuje apkepti faršą, svogūnus, česnakus ir morkas, kol daržovės suminkštės. Berti miltus, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti 2 - 3 min. Pilti sultinį, dėti pomidorų padažą ir virti, kol padažas sutirštės (jei mėgstate skystesnį padažą, įpilkite šiek tiek vandens). Suberti žirnelius, petražoles ir dar kelias minutes pakaitinti.
Ar tas padazas atskirai gaminamas??
Ryt zadu kepti Separdo pyraga
Ir cia ta dalis kurios nesupratau:
Įkaitintame aliejuje apkepti faršą, svogūnus, česnakus ir morkas, kol daržovės suminkštės. Berti miltus, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti 2 - 3 min. Pilti sultinį, dėti pomidorų padažą ir virti, kol padažas sutirštės (jei mėgstate skystesnį padažą, įpilkite šiek tiek vandens). Suberti žirnelius, petražoles ir dar kelias minutes pakaitinti.
Ar tas padazas atskirai gaminamas??
QUOTE(Oksanik @ 2009 10 15, 20:43)
sveikos
Ryt zadu kepti Separdo pyraga
Ir cia ta dalis kurios nesupratau:
Įkaitintame aliejuje apkepti faršą, svogūnus, česnakus ir morkas, kol daržovės suminkštės. Berti miltus, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti 2 - 3 min. Pilti sultinį, dėti pomidorų padažą ir virti, kol padažas sutirštės (jei mėgstate skystesnį padažą, įpilkite šiek tiek vandens). Suberti žirnelius, petražoles ir dar kelias minutes pakaitinti.
Ar tas padazas atskirai gaminamas??
Ryt zadu kepti Separdo pyraga
Ir cia ta dalis kurios nesupratau:
Įkaitintame aliejuje apkepti faršą, svogūnus, česnakus ir morkas, kol daržovės suminkštės. Berti miltus, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti 2 - 3 min. Pilti sultinį, dėti pomidorų padažą ir virti, kol padažas sutirštės (jei mėgstate skystesnį padažą, įpilkite šiek tiek vandens). Suberti žirnelius, petražoles ir dar kelias minutes pakaitinti.
Ar tas padazas atskirai gaminamas??
Tiesiog cia ta mase visa bendra pavadinta padazu nes kai i visa mase idesi miltu ir kepsi jis tirstes, tad jeigu noresi mases skystesnes gali praskiesti. bet siaip as kiek gaminusi, jis pas mus namie einamas patiekalas man uztenka to tirstumo nu man labai skanu, tik as vietoj zirneliu saldytu dedu grybus
QUOTE(one_fine_day @ 2009 10 14, 14:50)
Sveikos merginos, na o as pries kelias dienas gaminau torta "Marsas", bet nelabai gavosi tas idaras varskes, nes kai pyliau istirpinta zelatina i ta varske ji man is kart sustingo gabalais tai nelabai issimaise ir vietom susitingo vietom ne, siaip skonis tai geras.
Moliugu sriubyte man taip pat nerealiai skani. Ir mociutes mieline tesla labai faina - ir bandeles ir picos gavosi super.
Moliugu sriubyte man taip pat nerealiai skani. Ir mociutes mieline tesla labai faina - ir bandeles ir picos gavosi super.
gal zeltinas per daug atveses buvo?
O as si vakara isbandziau bandeles su cinamonu tai visi namai kaip kvepia Man jos biski sausokos gavos Bet skanios
QUOTE(Nexta @ 2009 10 15, 20:46)
Tiesiog cia ta mase visa bendra pavadinta padazu nes kai i visa mase idesi miltu ir kepsi jis tirstes, tad jeigu noresi mases skystesnes gali praskiesti. bet siaip as kiek gaminusi, jis pas mus namie einamas patiekalas man uztenka to tirstumo nu man labai skanu, tik as vietoj zirneliu saldytu dedu grybus
O tiks betkokie grybai??
Tai sultinio gali nebuti?
praeita savaite vyravo namuose kepeneles... tai isbandyta
1. Saldžiarūgštės vištų kepenėlės. Skanu, tas saldziarugstumas ir kepeneles man geras derinis.. bus pakartota
2. is kitu kepeneliu buvau padarysiu KEPENEYS KARALISKAI sotu, skanu , nes pakankami riebu.. pavalgiusi darbe pietus apie 13, daugiau valgyti jau nebenorejau ta diena
1. Saldžiarūgštės vištų kepenėlės. Skanu, tas saldziarugstumas ir kepeneles man geras derinis.. bus pakartota
2. is kitu kepeneliu buvau padarysiu KEPENEYS KARALISKAI sotu, skanu , nes pakankami riebu.. pavalgiusi darbe pietus apie 13, daugiau valgyti jau nebenorejau ta diena
QUOTE(Sarmite @ 2009 10 07, 16:02)
Labuka, taip as bandziau, skanu buvo, idomu taip, tik mums truko stiprumo, todel as deciau gal kumpio kazkokio.... (idarui cia), ar keptos vistienos...mano vyrui tai buvo labai nieko, o giminaiciai sake, kad idomus patiekalas. Antra karta si patiekala gaminciau
Ilgai ruošiausi ir pagaliau prisiruošiau pagaminti vyniotinį su grybais
Labai dėkoju, Sarmite, už patarimą. Pasinaudojau Dėjau kumpelio, poro, šilbaravykių ir tikrai labai skanus gavosi vyniotinis. Be kumpio tikriausiai būtų nepatikę
QUOTE(žemyna* @ 2009 10 19, 21:23)
Ilgai ruošiausi ir pagaliau prisiruošiau pagaminti vyniotinį su grybais
Labai dėkoju, Sarmite, už patarimą. Pasinaudojau Dėjau kumpelio, poro, šilbaravykių ir tikrai labai skanus gavosi vyniotinis. Be kumpio tikriausiai būtų nepatikę
Labai dėkoju, Sarmite, už patarimą. Pasinaudojau Dėjau kumpelio, poro, šilbaravykių ir tikrai labai skanus gavosi vyniotinis. Be kumpio tikriausiai būtų nepatikę
Labai džiugu kad pavyko, reiks man pačiai išbandyti su kumpiu
Kepiau marmurinį keksą "Juodojo miško vyšnia". Nepatiko, sausokas gavosi, dalį teko mesti lauk .
Taigi isbandziau siandien sausainelius su obuoliais, tik pas mane gavos be obuoliu nes turejau uzsilikusio kepiniu dzemo ir norejau sunaudoti
laaabai skanus.. nieko as nesaldziau teslos per nakti, iskart uzsiminkiau ir kepiau ir viskas kuo puikiausiai gavos Aciu uz gera ir skanu recepta
laaabai skanus.. nieko as nesaldziau teslos per nakti, iskart uzsiminkiau ir kepiau ir viskas kuo puikiausiai gavos Aciu uz gera ir skanu recepta