
Ka tik prisikepem sluoksniuotos teslos pyrageliu su vistiena labai skanu

Dariau varškinį tinginį... buvo skanus, kai tik užmaišytas buvo, na o kai pabuvo ir sausainiai išbrinko nei man nei vyrui nebuvo skani ta "košė", plius negražiai išsiėmė iš formos (kitą dieną jau ėmiau sustingusį)... žodžiu nedarysiu daugiau niekad. Pliusas tik tas, kad pirmą kart išbandžiau ir atradau mūsų švelniąją varškę...
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 05, 13:33)
Dariau varškinį tinginį... buvo skanus, kai tik užmaišytas buvo, na o kai pabuvo ir sausainiai išbrinko nei man nei vyrui nebuvo skani ta "košė", plius negražiai išsiėmė iš formos (kitą dieną jau ėmiau sustingusį)... žodžiu nedarysiu daugiau niekad. Pliusas tik tas, kad pirmą kart išbandžiau ir atradau mūsų švelniąją varškę...
Gal priklauso nuo to, kokius sausainius naudojot


QUOTE(nesuper @ 2010 04 05, 13:18)
Gal priklauso nuo to, kokius sausainius naudojot
As gaminau su Selga sausainiais, viskas graziai sustingo ir netizo
Tiesa, dariau su paprasta varske, sutrinta blenderiu.


aš ir dėjau selgos ir aha, pamaišiau... sustingti tai sustingo, bet nepatiko pats skonis, tie permirkę sausainiai...
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 05, 15:55)
aš ir dėjau selgos ir aha, pamaišiau... sustingti tai sustingo, bet nepatiko pats skonis, tie permirkę sausainiai...
o su kokiais vaisiais darėte?Aš kai su konservuotais persikais ir braškėm dariau, man viskas permirko, o su džiovintais skanėstais, kiek pamenu, viskas buvo gerai

QUOTE(Sarmite @ 2010 04 06, 09:01)
o su kokiais vaisiais darėte?Aš kai su konservuotais persikais ir braškėm dariau, man viskas permirko, o su džiovintais skanėstais, kiek pamenu, viskas buvo gerai 

su koncervuotais persikais. Tai gal kaip ir sakote kalti tie persikai? Sausus, jau nuvarvintus dėjau, bet matyt vistiek per daug drėgmės...
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 06, 13:59)
su koncervuotais persikais. Tai gal kaip ir sakote kalti tie persikai? Sausus, jau nuvarvintus dėjau, bet matyt vistiek per daug drėgmės...
aš manyčiau,kad gal vis tik čia skonio reikalas


Visada darau šį varškinį tinginį su paparsta varške ir man jis


QUOTE(lili* @ 2010 04 06, 14:21)
aš manyčiau,kad gal vis tik čia skonio reikalas
Visada darau šį varškinį tinginį su paparsta varške ir man jis
Anksčiau darydavau su džiovintais vaisiais kaip ir recepte raso, buvo skanu, bet pabandžius su konservuotais persikais, buvo dar skaniau ir kazkaip negaliu pasakyt ,kad man ten visas mirko išmirko, na ne kieti sausainiai,ne sausi, bet mums visiems skanu , labai skanu 


Visada darau šį varškinį tinginį su paparsta varške ir man jis


pritariu, kad čia skonio reikalas


Sveikos kepejeles!
Sveikinu jus visas ir jusu seimas su praejusia pavasario svente, Sv. Velykom!!!
Siai sventei, kaip salta uzkandi isbandziau Sonatinos Vyniotinis su grybais Laaabai vykes receptas, man laaabai patiko!
Viska dariau pagal recepta, labai lengvai padaromas!

Sveikinu jus visas ir jusu seimas su praejusia pavasario svente, Sv. Velykom!!!

Siai sventei, kaip salta uzkandi isbandziau Sonatinos Vyniotinis su grybais Laaabai vykes receptas, man laaabai patiko!

Vakar gaminom vištieną
Namie kaip tyčia nebuvo slyvų, bet jų ir netrūko
tik morkyčių kiek daugiau įtarkavom. Ir paprika nebarstėm, apsiribojom pipirais-druska. Skonis pasakiškas
vištiena su slyvom, ryžiais ir morkom



vištiena su slyvom, ryžiais ir morkom
Sveikutės
Jungiuosi į jūsų būrį, nes jau Sonatinos receptų išsisaugojus (ir ne tik) tai milijonus, atrodo, turiu
Tortai, pyragai, keksiukai, sausainiai, užkandžiai ir be galo, be krašto...
Taip patiko, kad darau vėl ir vėl, ir dar daug kartų darysiu, yra ir tortas varškės tortas "Marsas" (tik pas mane "Snickeris"), pyragas "Obuolių ruduo" ir dar tūkstančių tūkstančiai, tai gal net nevardinsiu
Šitas užkandukas puošė mano Velykų stalą
Pritariu, kad tikrai skanus - o ir labai paprastas
O šitą užkandį irgi bandžiau, bet jau senokai. Tačiau, kad ir kaip būtų keista, nesužavėjo be galo be krašto - toks... vidutiniškas mano skoniui, lyg kažkokio stipresnio akcento skonių gamoje trūktų

Jungiuosi į jūsų būrį, nes jau Sonatinos receptų išsisaugojus (ir ne tik) tai milijonus, atrodo, turiu


Taip patiko, kad darau vėl ir vėl, ir dar daug kartų darysiu, yra ir tortas varškės tortas "Marsas" (tik pas mane "Snickeris"), pyragas "Obuolių ruduo" ir dar tūkstančių tūkstančiai, tai gal net nevardinsiu

QUOTE(Sarmite @ 2010 04 03, 17:21)
Šitas užkandukas puošė mano Velykų stalą


QUOTE(Renata123 @ 2010 04 06, 18:48)
Sveikos kepejeles!
Sveikinu jus visas ir jusu seimas su praejusia pavasario svente, Sv. Velykom!!!
Siai sventei, kaip salta uzkandi isbandziau Sonatinos Vyniotinis su grybais Laaabai vykes receptas, man laaabai patiko!
Viska dariau pagal recepta, labai lengvai padaromas!

Sveikinu jus visas ir jusu seimas su praejusia pavasario svente, Sv. Velykom!!!

Siai sventei, kaip salta uzkandi isbandziau Sonatinos Vyniotinis su grybais Laaabai vykes receptas, man laaabai patiko!

O šitą užkandį irgi bandžiau, bet jau senokai. Tačiau, kad ir kaip būtų keista, nesužavėjo be galo be krašto - toks... vidutiniškas mano skoniui, lyg kažkokio stipresnio akcento skonių gamoje trūktų


QUOTE(anastazas @ 2010 04 08, 10:16)
Vakar gaminom vištieną
Namie kaip tyčia nebuvo slyvų, bet jų ir netrūko
tik morkyčių kiek daugiau įtarkavom. Ir paprika nebarstėm, apsiribojom pipirais-druska. Skonis pasakiškas
vištiena su slyvom, ryžiais ir morkom



vištiena su slyvom, ryžiais ir morkom
As ta vistiena jau senokai esu gaminus. Dariau tiksliai pagal recepta, na.... super


