Sveikos atvykusios į Sonatinos gerbėjų klubą
Senieji Sonatinos receptai
Sonatinos blog'as
Papildyta:
Senojoje temoje dažnai buvo giriams Cukinijų apkepas Kadangi labai labai jos užderėjo pas mus, tai ir aš išbandžiau šiandien apkepą Kumpio neturėjau , dėjau morkos vietoj jo ir skonis niam niam : Kepiau ilgiau n ei 45 min. bet manau kepimo laikas nuo orkaitės labai priklauso
Super nauja temuke aciu, lili78
O as snd gaminau Separdo pyraga, tikrai labai greita ir skanu
SEPARDO PYRAGAS
O as snd gaminau Separdo pyraga, tikrai labai greita ir skanu
SEPARDO PYRAGAS
na išbandžiau ir aš Cukinjų apkepą, mums kaip nemėgstantiems cukinijų, visai patiko Aš dėjau nedaug svogūno todėl dar įtarkavau šiek tiek morkos, o vietoj kumpio dėjau pieniškos dešrelės ir sunaudojau ne 4, o 3 kiaušinius, nes jie dideli buvo. Na tikrai skanu, tik gal kitą sykį bandysiu ne su dešrele
Vakar gaminau Kopustu ir farso apkepa....ale nelabai jis mums visiems patiko...
Turejau dar cukinijos, tai gaminau Pomidorų ir cukinijų sriubą na fantastika žinokit.....tik rudojo cukraus neturėjau ir ne citrinos dėjau o šiek tiek citrinpipirių ir papildomai įpyliau vandens.... dabar mūsų šeima jau valgo cukinijas , o jei mėgstate pomidorų sriubas tai ir šis patiekalas turėtų patikti
dar gaminau Morkų ir agurkų salotas, man patiko, skanu, mėgstu tokius padažiukus.... vietoje baltojo vyno acto pyliau balzamiko
dar gaminau Morkų ir agurkų salotas, man patiko, skanu, mėgstu tokius padažiukus.... vietoje baltojo vyno acto pyliau balzamiko
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 07, 07:47)
na išbandžiau ir aš Cukinjų apkepą, mums kaip nemėgstantiems cukinijų, visai patiko Aš dėjau nedaug svogūno todėl dar įtarkavau šiek tiek morkos, o vietoj kumpio dėjau pieniškos dešrelės ir sunaudojau ne 4, o 3 kiaušinius, nes jie dideli buvo. Na tikrai skanu, tik gal kitą sykį bandysiu ne su dešrele
mano seimai cukiniju apkepas labai labai
as dedu daug svoguno,, daug morku, ir parukytu medziotyoju desreliu, nu liuks gaunasi jau du kartus kepiau sia savaite
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 02, 16:58)
Susigundžiau, nors cukinija taip pat ne mano maistas kepsiu o dabar į orkaitę įkišau Kiaulieną korėjietiškai ragausim
isbandziau vakar sita kiauliena korejietiskai, man nelabai skanu, visu pirma labai dege tai reikejo daug ant mazesnes temperaturos kepti negu nurodyta ir daug trumpiau o ir mesyte gavosi labai kieta
Gal zinot koks receptas yra tu pyrageliu kur pavaizduota "Skanaus 10", kur Sonatinos receptuose virs uzraso "PYRAGAI" Jau taip graziai jie atrodo, tokie minkstuciai, puruciai, taip ir prasosi pagaminami bet niekur nerandu ju recepto
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 08 11, 23:49)
isbandziau vakar sita kiauliena korejietiskai, man nelabai skanu, visu pirma labai dege tai reikejo daug ant mazesnes temperaturos kepti negu nurodyta ir daug trumpiau o ir mesyte gavosi labai kieta
aš nepasisakiau dėl Kiaulienos korėjietiškai, man skanu, bet taip pat degė ir dėl to manau gavosi sausa mėsa, kitą kartą dalį laiko kepsiu uždengusi, ar kepimo rankovėje. Ir kepimo laikas tikrai per ilgas, arba tada reikia mažesnėje temperatūroje kepti Bet šiaip mums skani mėsytė.
Laba dienele mergynos. pasiskaiciau cia jus ir susigundziau pati isbandyti receptelius
sitas apkepas fantastiskas, tik as ziopla galva nusipirkau kumpeli ne rukyta o zalia - bet pakepiau ir idejau - tai skanu buvo tikrai, bet kita karta daugiau miltu idesiu nes jau tesi kiausiniai
o dar vakar kepiau varskines pynutes - tai nerealus skonis. kepsim dabar dazniau
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 07, 10:47)
sitas apkepas fantastiskas, tik as ziopla galva nusipirkau kumpeli ne rukyta o zalia - bet pakepiau ir idejau - tai skanu buvo tikrai, bet kita karta daugiau miltu idesiu nes jau tesi kiausiniai
o dar vakar kepiau varskines pynutes - tai nerealus skonis. kepsim dabar dazniau
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 08 13, 12:30)
Laba dienele mergynos. pasiskaiciau cia jus ir susigundziau pati isbandyti receptelius
aha Varškinės pynutės tikras gėris , o aš šiandien kepiau Lenkiškus mielinius blynus su obuoliais, aš labai mėgstu blynus, dar ne visus Sonatinos siūlomus išbandžiau, yra receptukų kurių daugiau nekepsiu, na o šiuos būtinai kepsiu vėl nes paprasta ir skanu
[quote=Sarmite,2009 08 08, 13:01]
Turejau dar cukinijos, tai gaminau Pomidorų ir cukinijų sriubą na fantastika žinokit.....tik rudojo cukraus neturėjau ir ne citrinos dėjau o šiek tiek citrinpipirių ir papildomai įpyliau vandens.... dabar mūsų šeima jau valgo cukinijas , o jei mėgstate pomidorų sriubas tai ir šis patiekalas turėtų patikti ]
Gaminau ir as siandien sia sriuba, skonis tikrai liuks Mano vaikas ,kuris visai nevalgo pomidoru susveite sia sriubyte net nemirktelejus
Dabar laukia eile sukiniju apkepo su tunu
Turejau dar cukinijos, tai gaminau Pomidorų ir cukinijų sriubą na fantastika žinokit.....tik rudojo cukraus neturėjau ir ne citrinos dėjau o šiek tiek citrinpipirių ir papildomai įpyliau vandens.... dabar mūsų šeima jau valgo cukinijas , o jei mėgstate pomidorų sriubas tai ir šis patiekalas turėtų patikti ]
Gaminau ir as siandien sia sriuba, skonis tikrai liuks Mano vaikas ,kuris visai nevalgo pomidoru susveite sia sriubyte net nemirktelejus
Dabar laukia eile sukiniju apkepo su tunu