labuka
temukė į pabaigą, tad greit pabaigiam šitą ir toliau dalinkitės mintimis, patarimais
NAUJOJE TEMOJE
QUOTE(Pugena @ 2010 01 10, 14:13)
Mūsų vestuves fotografavo nuostabi fotografė. Aš ją radau būtent šiame forume. Kristina Danienė www.daniene.lt . Niu žinokit labai gražios nuotraukos ir tikrai labai profesionali. Nors aš niekada nerizikuoju, nepasikliauju internetinėm nuomonėm, bet dėl šio sprendimo nesigailiu Gavome kompaktą su 500 nuotraukų, kiekviena nuotrauka originali. Atrodo, nors ir yra kelios vienodos nuotraukos, bet padarytos skirtingai - tai nespalvotai, tai su tam tikrais efektais (pvz. atrodo kaip senovinė sendinta nuotrauka). Tiesiog gražu žiūrėti
gražūs man jos darbai irgi
Labukas merginos, gal kuri is jusu zinote gera fotografa kuris galetu fotografuoti mazeikiuose Noriu fotografo kad butu su jusu rekomendacijomis, nes baisu imti zmogu be kito zmogaus rekomendaciju Gal kuri zinos ir pasakys man laukiu
QUOTE(Musyte_ @ 2010 01 10, 23:49)
Labukas merginos, gal kuri is jusu zinote gera fotografa kuris galetu fotografuoti mazeikiuose Noriu fotografo kad butu su jusu rekomendacijomis, nes baisu imti zmogu be kito zmogaus rekomendaciju Gal kuri zinos ir pasakys man laukiu
nemažai fotografų važiuoja kur tik reikia tad manau pirma atsirink savo favoritus, tada klausk rekomendacijų iš jų nes kas gražu kitoms, gali būt nelabai gražu pačiai....
reikia uzbaigt sia tema, na, dar viena zinute ir finisas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.