Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(*K&K @ 2010 01 05, 23:42)
Aistulis.oho, va galiu pasiulyti situos fotografus, as likau labai suzaveta, nuostaiai dirba!
Stai ieik cia ir pasiziurek pati: http://www.paradoksas.lt
Sekmes!  mirksiukas.gif

Dėkui už rekomendaciją. Nuotraukos tikrai liuks. thumbup.gif Na, reikės susisiekti su fotografais, nes kai biudžetas ne guminis, tai ir kaina kažkiek lemia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulis.oho: 05 sausio 2010 - 23:06
QUOTE(Aistulis.oho @ 2010 01 06, 00:58)
Dėkui už rekomendaciją. Nuotraukos tikrai liuks. thumbup.gif  Na, reikės susisiekti su fotografais, nes kai biudžetas ne guminis, tai ir kaina kažkiek lemia.

Dar cia galit zvilgtelt, mes ji pasirinkome www.nuotrauka.lt
Savo nuotrauku dar neturim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narkoshik: 06 sausio 2010 - 17:27
4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kas turit atsiliepimu apie liutaura paskeviciu ( lpfoto.lt ) ... cia viena formumiete man rekomendavo.. 4u.gif bet atsliepimu jokiu nerandu... gal kas susidurete ? blush2.gif aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 06 sausio 2010 - 21:20
QUOTE(Smilte24 @ 2010 01 06, 22:18)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal kas turit atsiliepimu apie liutaura paskeviciu ( lpfoto.lt ) ... cia viena formumiete man rekomendavo.. 4u.gif  bet atsliepimu jokiu nerandu... gal kas susidurete ?  blush2.gif  aciu.

Jis fotografavo mano vestuves,galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus,nuotraukos labai grazios,vienzo viskas praejo puikiai! smile.gif Rekomenduoju ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egile @ 2010 01 07, 01:52)
Jis fotografavo mano vestuves,galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus,nuotraukos labai grazios,vienzo viskas praejo puikiai! smile.gif Rekomenduoju ir as smile.gif

o fotografavo vienas ar dviese ? 4u.gif gal galetum atsiusti man keleta savo nuotraukyciu paziureti ? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Nebežinau ką daryti, ilgai ieškojom fotografės. Radom, sutarėm, kad viskas tinka, susitikimo laiką suderinom ir va - gaunu laišką, kad ji tą dieną negali, fotkins draugės vestuves. O man jos nuotraukos pačios pačiausios ... verysad.gif Dabar vėl iš naujo reikia ieškoti, o man nei vieno kito fotografo darbai nebegražūs. ... unsure.gif
Atsakyti
[quote=biryte,2010 01 08, 19:41]
Sveikos merginos,
Nebežinau ką daryti, ilgai ieškojom fotografės. Radom, sutarėm, kad viskas tinka, susitikimo laiką suderinom ir va - gaunu laišką, kad ji tą dieną negali, fotkins draugės vestuves. O man jos nuotraukos pačios pačiausios ... verysad.gif Dabar vėl iš naujo reikia ieškoti, o man nei vieno kito fotografo darbai nebegražūs. ... unsure.gif

kaip čia jums taip gavosi..... gal nebuvot iki galo sutare? gal fotografe dar nebuvo priemus jusu uzsakymo? Mano manymu,tokiems dalykams visada reikalinga sutartele, ar buvot ja pasirase jau? Liudna labai, bet gal tikrai, nesusikalbejot sad.gif

Vistiek, nenukabink nosytes, svente ivyks, ji bus JUMS pati nuostabiausia 4u.gif
ir rasit kas iamzins visa tai gal ne prasciau smile.gif
Atsakyti
nors mūsų vestuvės ir senokai buvo, bet galiu džiaugtis , kad atsitiktinai buvome radę labai šaunų fotografą Rimvydą iš Šiaulių. iki šiol nuotraukas žiūrime su dideliu džiaugsmu, nes jos labai meniškos ir profesionaliai padarytos. vėliau yra tekę dar dalyvauti keliose vestuvėse ir baliuose kur jis fotografavo, ir nusisvylusių jo darbu neteko matyti. kiek žinau Rimvydas važiuoja į visas Lietuvos vietas ir tikrai nėra brangininkas.
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2010 01 08, 20:41)
Sveikos merginos,
Nebežinau ką daryti, ilgai ieškojom fotografės. Radom, sutarėm, kad viskas tinka, susitikimo laiką suderinom ir va - gaunu laišką, kad ji tą dieną negali, fotkins draugės vestuves. O man jos nuotraukos pačios pačiausios ...  verysad.gif Dabar vėl iš naujo reikia ieškoti, o man nei vieno kito fotografo darbai nebegražūs. ... unsure.gif

Pas fotografus žodinis susitarimas garantijos neduoda wink.gif todel pasirasykit sutarti, palikit rankpinigius ir tada turesit garantija. Nes be sutarties ir uzstato, tiek jus tiek fotografas gali pakeist savo planus, dabar tokie yra laikai, kad ne tik fotografai pakeicia planus, bet ir jaunieji... . Sekmes paieskose. 4u.gif
Atsakyti
O tu nesijaudinki tikrai rasi... meginki paziureti www.vytasfoto.lt as jam paciam pirmam skambinausi, nes jo darbai man pasirode thumbup.gif deja mano diena uzimtas, toliau pagal patikima skambinau vestuviufotografas.lt Anatolijus.. velgi uzimtas.. taip pat buvau ziauriai nusivylusi, bet nieko esu paieskose toliau smile.gif ..db viena turim jau simpatija, tai lexim jo darbu paziureti, tikiuosi kad tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti
Vienas fotografas - ne reklama smile.gif Veido leidybos grupes fotografas :

fotografuoja ir vestuves

http://www.didysisve...ems-100150.html
Atsakyti
Mūsų vestuves fotografavo nuostabi fotografė. Aš ją radau būtent šiame forume. Kristina Danienė www.daniene.lt . Niu žinokit labai gražios nuotraukos ir tikrai labai profesionali. Nors aš niekada nerizikuoju, nepasikliauju internetinėm nuomonėm, bet dėl šio sprendimo nesigailiu smile.gif Gavome kompaktą su 500 nuotraukų, kiekviena nuotrauka originali. Atrodo, nors ir yra kelios vienodos nuotraukos, bet padarytos skirtingai - tai nespalvotai, tai su tam tikrais efektais (pvz. atrodo kaip senovinė sendinta nuotrauka). Tiesiog gražu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti