Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(mazojiR @ 2009 12 15, 14:56)
Sveikos 4u.gif
musu svente fotografafo http://irmainstyle.blogspot.com/  thumbup.gif
labai sauni fotografe ir kaina labai labai

neblogos nuotraukos smile.gif o kokia kaina, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 15 gruodžio 2009 - 18:11
ir mes jau pagaliau issirinkom fotografa thumbup.gif susitarem su Robertu is www.i4u.lt labai fainas zmogus, ne lupikas-pilnas entuziazmo ir ismanantis savo darba
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2009 12 15, 22:55)
ir mes jau pagaliau issirinkom fotografa  thumbup.gif  susitarem su Robertu is www.i4u.lt  labai fainas zmogus, ne lupikas-pilnas entuziazmo ir ismanantis savo darba

geras jis ir mūsų vestuves fotografavo ir albumą darė drinks_cheers.gif labai patenkinta jo darbu drinks_cheers.gif kada vestuvės? kaip būtent jį išsirinkot? smalsu man blush2.gif
Atsakyti
tai uz 1399lt gaunate ir foto knyga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 12 16, 12:14)
geras jis ir mūsų vestuves fotografavo ir albumą darė  drinks_cheers.gif  labai patenkinta jo darbu  drinks_cheers.gif  kada vestuvės? kaip būtent jį išsirinkot? smalsu man  blush2.gif

jei gerai pamenu, tai is Taves gavau kontaktus, t.y. nuoroda i jo psl blush2.gif tad aciu smile.gif

QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 16, 12:18)
tai uz 1399lt gaunate ir foto knyga?  g.gif

taip+ ikivestuvine fotosesija.
Atsakyti
na labai saunu thumbup.gif as galvoju apie paradoksas.lt irgi patiko siaip bet dvieju fotografu darbas 1500, ir be albumo, foto patys darysimes issirinke, tik cia jau kuras iskaiciuotas ir plius filmukas is foto kaip suprantu, dar susitike nebuvom, bet planuoju kaip ir ji imti, bet vel pradedu dvejoti kad yra ir dar pigesniu variantu, o to labai norisi, nes biudzetas kiauras musu doh.gif
Atsakyti
Jei kas iesko fotografo PANEVEZYJE , aplankykite fotografo Tomo Staseviciaus svetaine. www.tst-foto.lt o ir del kainos galima susitarti smile.gif Man labai patinka jo fotografijos, bet gal as ne objektyvi... nes man ir jis pats patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2009 12 16, 20:53)
jei gerai pamenu, tai is Taves gavau kontaktus, t.y. nuoroda i jo psl  blush2.gif  tad aciu  smile.gif
taip+ ikivestuvine fotosesija.

na labai smagu tada, kad susitarėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 12 17, 11:12)
na labai smagu tada, kad susitarėt  drinks_cheers.gif

O kur galima pamatyti sio fotogrado darbu?
Atsakyti
QUOTE(Childish @ 2009 12 17, 16:47)
O kur galima pamatyti sio fotogrado darbu?

http://www.i4u.lt/

bet čia tik labai maža dalis...
Atsakyti
taip, maza dalis smile.gif bet nuomone galima susidaryti apie jo stiliu. daugiau foto parodo susitikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 11 26, 17:59)
radau visa kompanija,gal kam bus naudinga http://www.pirsliopolka.lt/

gal ir linksma kompanija, bet turbut apsiverkciau, gavus tokias foto. technika ir nuotrauku kokybe jau kazi kur toli pazengus nuo siu ....... blink.gif doh.gif biggrin.gif ,mergaites, rinkimes atsargiai, savo vestuviu atveju geriau jau nepagailet lito ,kito, bet nesigrauzt naguciu visa likusi gyvenima mirksiukas.gif - cia mano asmenine nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazgelis @ 2009 11 30, 15:31)
as tai uz viesinima, bet maniskis apskritai nemegsta saves demonstruoti..o fotkintis isvis nekencia  schmoll.gif  tai as ji pilnai suprantu.. kad nenori  ax.gif

matyt brangusis neturi graziu savo foto ax.gif blush2.gif smile.gif , kai bus padarytos gero ir profesionalaus fotografu- su malonumu savimi geresis ir internete ir rodyt visiems leis mirksiukas.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 03, 23:44)
sakyciau kaip tik reikia paviesinti tokiu dalykus, nes kitos poros nemanau, kad nori 'uzsokti' ant tokio bjauraus zmogaus per vestuves  unsure.gif

jau uz tokius litus galetu ir malonus pabut doh.gif smile.gif , pritariu, paviesint reikia begedi g.gif smile.gif
Atsakyti