Labu labu
atejau cia pasigyriau kad uzsisakem fotografus ir pamirsau visai
dabar prisiminiau kad cia gyriaus tai galvoju gal kas klausimu uzdave
ir pasirodo gerai galvojau
QUOTE(Juventa82 @ 2009 11 24, 17:06)
Preis 2 metus Vidmantas fotogrofavo mano drauges mergvakari Labai malonus vyrukas, ir darba padare puikiai!!! Labai grazios nuotraukos isejo
labai nuraminai, dekui
is tiesu tikiu kad viskas bus ciki piki
man jie bendraujant labai patiko ir nuomones sutampa labai del paciu foto, del pozavimo del foto albumu ir foto knygu ir pan...
QUOTE(Smilte24 @ 2009 11 24, 19:43)
nju smagu kad rupestelis atkrito, o kokia kaina sutaret, kiek laiko fotografuos ?
fotografuos mus weddingphoto.lt fotografai 8 valandas. Duos kompakta su 500 foto is kuriu ar 200 detaliai koreguotos. taip pat gausime 15 didelio formato foto, dabar nepamenu kokio dydzio, lyg ir 15*20 jei toks yra
na o kaina pas juos priklauso nuo sezono
mes atsisakem foto filmo todel padare nuolaide ir sumokesim
2000lt, seip sake 2200, o kita forumiete juos uzsisake geguzes galui tai jai uz 1600 atrodo fotografuos svente
QUOTE(biski tinginiuke @ 2009 12 04, 13:19)
Jurate Ciakiene, dirba Klaipedoj, internete yra visi kontaktai, turi ir savo puslapi. Ieskojau tokios, kuri padarytu menines nuotraukas, rezultatu likau nerealiai patenkinta.
o man jos darytu foto rode drauge. ji su seima daresi fotosesija tai kai kurios foto taip smarkaiai retusuotos, kad veidas atrodo kaip plastikinis
na nebent pakeite savo igudzius i geraja puse
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 04, 15:35)
man asmeniskai irgi nepatinka fotografuot balius pacius..... maximum iki stalo uzsedimo, jei jau labai pageidauja
as irgi manau kad visiskai nereikalinga fotografuoti kaip zmones valgo geria ir pan... visas grozis buna iki to momento kai visi suseda prie stalo o ne tuomet kai "ikala"
+2009 12 09, 01:15-->
QUOTE(edita
@ 2009 12 09, 01:15)
na ir dar mazumele galiu duot keleta patarimu,kas liecia del foto istikruju,kas gali sau leisti,siulyciau atlikti fotosesija wieniems,be jokiu sweciu ir t,t.turiu omeny,kad skirti pora walandu foto!(musu westuwese fotosesija wyko su beweik wisais dalywiais,tai patikekit,portretiniu geru foto turim nedaug )issirinkit gera wieta fotosesijai!labai super buna,kai jaunawedziai issinuomuoja fotosesijai pora h wiesbutuka!patikekit,nuotrauku waizdas superinis,daug ka lemia aplinka...
na tas irgi labai individualu... sakykim mes noreime nepozuotu naturaliu foto, na tik kokia valandziuke atsiskirsim nuo palydos kur atokiau kad turetume portretiniu graziu foto...bet ir tai stengsime tuo momentu kazka veikti, kazkuom uzsiimti tam kad nereiktu vaidinti
o viesbutyje jau butu vien vaidyba, pozavimas... na nebent labai blogas oras butu, va tada gal ir sutikciau su tokiu pasiulymu
bet kaip sakiau tai labai individualu ir tai tik mano nuomone ir mano norai