Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(airiukste @ 2009 12 05, 01:01)
na manau kad kaina yra tikrai per auksta.
gerai paieskojus galima rasti ir neizymiu bet taip pat
talentingu fotografu,kurie ta pati darba atliktu uz
mazesne kaina... ax.gif nu bet cia mano nuomone...as
pati ieskau fotografo ir tikrai nesiruosiu moketi
tokius pinigus vien tik ant fotografo...nes be jo
ir taip dar yra kur deti pinigus doh.gif

Pritariu tau, kaina yra žvėriška doh.gif ir jokiu būdu negalima sakyti, kad foto bus idealios, nesamonė... teko matyti ir dalyvauti vestuvėse, kur fotografavo žurnalo ŽMONĖS fotografė, galiu tik nekokius atsiliepimus pateikti...visų pirma kap žmogus, nekokia, niuri, pikta, be šypsenos doh.gif nuotraukos normalios ir tiek, o kaina žveriška
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 12 01, 14:27)
tai geriau tegul nelenda ir nesikisa. svarbiausia nuotaku rekomendacijos, o jau mes atsisirinksim kaip nors smile.gif

smile.gif o jei maziau zinomiems, kaip pasirodyt, jei is cia esanciui neteko fotografuot? smile.gif (be pykciu)

QUOTE(Viktorijan @ 2009 12 03, 22:37)
As vis dar renkuosi fotografa, tai labai nustebau, kiek skiriasi kainos.
Musu vestuves bus vasari, tai uz 4 val darbo vieni nori 400 Lt, kiti 4000 Lt.

Labai papiktino vienas fotografas (gal neminesiu kas...) kai mandagiai parasiau, kad man jo paslaugos per brangios, nes keliame kuklias vestuves, tai jis mane vos ne i suns dienas isdejo, prirase, kad jo paslaugos Australijoj ir Amerikoj kainuotu penkiagubai, kad poros norincios jo paslaugu negaili pinigu, kad vasara jis gauna tiek ir tiek ir dar sugebejo atsiusti nuoroda neva pasiziureciau, kiek fotografai gauna Australijoj...

Likau nemaloniai nustebinta  blink.gif

O pavyzdziui kiti fotografai, parase, kad supranta ir palinkejo geros sventes  smile.gif

Manau, kad toki burbula puciantis fotografas, labai kencia nuo krizes ir nervinasi del kiekvieno potencialaus prarasto kliento smile.gif , su tokiais pareiskimais tikiuosi praras dar ne viena... ( linkiu jam ne blogo, bet isminties)
O jums - jokiu budu nekreipt i tokius demesio . Svente - Jusu ir tik jusu reikalas ar fotografui skirsit maziau ar daugiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas nors turi kokių atsiliepimų apie Matą Jūrą? Labai susižavėjom mes juo smile.gif Bet labai norėtųsi išgirst ir daugiau atsiliepimų. Gal kas buvot susidūrę?
Atsakyti
QUOTE(Štai @ 2009 12 06, 12:50)
Sveikos,

Gal kas nors turi kokių atsiliepimų apie Matą Jūrą? Labai susižavėjom mes juo smile.gif Bet labai norėtųsi išgirst ir daugiau atsiliepimų. Gal kas buvot susidūrę?

laaaaabai gražūs jo darbai ir man drinks_cheers.gif Manau ir atsiliepimų nereikia biggrin.gif
Atsakyti
o kaip www.i4u.lt? gal kas turit kokiu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
merginos, as su kukliu, beveik barteriniu pasiulymu 4u.gif
noreciau fotografuoti vestuves, kurios ivyks mazdaug 3 men begyje (butu nuostabu, jei jos vyks vilniuje arba kaune, bet kiti variantai bus apsvarstyti taip pat smile.gif ) jums leidus, nuotraukas naudociau savo internetineme puslapyje, o jus gautumete CD su nuotraukomis. jei sudomino, rasykite i mildavster@gmail.com
smile.gif
Atsakyti
ir kokia dar suma turetu buti sumokama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurguciuke: 08 gruodžio 2009 - 15:44
kelione bei mano pietus (vakariene) smile.gif ax.gif
Atsakyti
sweikos merginos 4u.gif
mano wyrelis fotografas biggrin.gif
gal kam patiktu ir tiktu jo darbai? smile.gif tiesiog draugiskas pasiulymas tongue.gif
galit uzsukt pasiziuret:
http://www.fotopaslaugos.com
Atsakyti
na ir dar mazumele galiu duot keleta patarimu,kas liecia del foto wink.gif istikruju,kas gali sau leisti,siulyciau atlikti fotosesija wieniems,be jokiu sweciu ir t,t.turiu omeny,kad skirti pora walandu foto!(musu westuwese fotosesija wyko su beweik wisais dalywiais,tai patikekit,portretiniu geru foto turim nedaug sad.gif )issirinkit gera wieta fotosesijai!labai super buna,kai jaunawedziai issinuomuoja fotosesijai pora h wiesbutuka!patikekit,nuotrauku waizdas superinis,daug ka lemia aplinka...o del fotografawimo laiko,tai dazniausiai zmones renkasi nuo pasiruosimo iki puotos.na tai pwz(nuo salone darancios sukuosenos ir makiazo iki swentes)aisq kas nori foto su draugais,seima,galit pwz + 1 h paimt ir swenteje wink.gif mano nuomone,kad fotografo pacioje swenteje keleta walandu tikrai uztenka thumbup.gif nors cia kogero lb indiwidualu 4u.gif
Atsakyti
aš biški ne į temą, bet kol perskaičiau paskutinį tekstą, pavargau biggrin.gif kam tos w, jei galim rašyt v....... nesuprantu, nepykit...... ar čia mada gal tokia? tada aš velkuosi paskui madą......
Atsakyti
Mus per vestuves fotografavo www.slstudija.lt fotografai. Sumokėjome 2500Lt, prieš vestuves buvo gaila tų pinigėlių, bet kai pamačiau nuotraukas, tai vos neapakau bigsmile.gif Su vyru net susigraudinome... ax.gif Labai liuks patys fotografai, dirba vyras su žmona, tokie mieli, šilti, lengva bendrauti thumbup.gif
Atsakyti