Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Viktorijan @ 2009 12 03, 23:05)
Ech, dar uzsitrauksiu nemalone, bet tiek tos, nes cia tik mano nuomone. Man taip prirase fotografas Linas Gavenas. Nelabai as ka zinau apie fotografus, bet sake draugas, kad gana zinomas..

Neuzsiprase jis labai daug, bet mes gavome pigesniu pasiulymu, is ju ir issirinksim...

visiska banalybe jo nuotraukos doh.gif tegu sau Australijoje ir dirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 12 03, 23:59)
dar norejau uzklausti prie progos apie vestuvine fotografija, kokios kainos ir pan... bet nebesinorejo ten trugdyti, kiek pavarciau cia forume apie ja nuomoniu, tai supratau kad kaina labai didziule ir man neiperkama nors ir noreciau  schmoll.gif  tiesa, gavau dovanu keleta magnetuku su jos darbu atvaizdais, siaip tikrai labai nerealiai grazios foto  thumbup.gif

QUOTE(airiukste @ 2009 12 04, 00:22)
tikrai idomios sios fotografes nuotraukytes...bet tikriausiai ir kaina
yra pakankamai auksta... unsure.gif

Taigi parašykit laiškelį ir sužinosit tą kainą... http://www.giedrerein.lt/lt/kontaktai
Šiaip orientacinė, kaip supratau - 200lt/val. Tai nėra taip jau daug, jeigu nuotraukos labai patinka. Man jos kažkokios neryškios pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2009 12 01, 06:01)
sveiki,
niekaip negaliu issirinkti fotografo.perziurejau labai daug ir
visi susimaisei...pasidare labai sunku. gal galite padeti? blush2.gif
ir gal zinote geru fotografu(iu) pajuryje?

Galiu drasiai rekomenduoti savo vestuviu fotografe, kuria isimylejau is pirmo zvilgsnio pamacius jos darytas nuotraukas. Kiek paskui ieskojau visur, daugiausia internete, ne vieno neradau, kas butu jai prilyges. Jurate Ciakiene, dirba Klaipedoj, internete yra visi kontaktai, turi ir savo puslapi. Ieskojau tokios, kuri padarytu menines nuotraukas, rezultatu likau nerealiai patenkinta. Kaina uz 200 retusuotu foto 2500 lt uzsiprase, bet susiderejom iki 2000 lt, padare apie 1000 kadru, sutvarke apie 230 foto, padare albuma su 32 berods foto, dirbo 5.5 val, foto atodave po menesio. Kai turesim vaikiuku, eisim fotkintis fotosesijai tik pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biski tinginiuke @ 2009 12 04, 14:19)
Galiu drasiai rekomenduoti savo vestuviu fotografe, kuria isimylejau is pirmo zvilgsnio pamacius jos darytas nuotraukas. Kiek paskui ieskojau visur, daugiausia internete, ne vieno neradau, kas butu jai prilyges. Jurate Ciakiene, dirba Klaipedoj, internete yra visi kontaktai, turi ir savo puslapi. Ieskojau tokios, kuri padarytu menines nuotraukas, rezultatu likau nerealiai patenkinta. Kaina uz 200 retusuotu foto 2500 lt uzsiprase, bet susiderejom iki 2000 lt, padare apie 1000 kadru, sutvarke apie 230 foto, padare albuma su 32 berods foto, dirbo 5.5 val, foto atodave po menesio. Kai turesim vaikiuku, eisim fotkintis fotosesijai tik pas ja smile.gif

tikrai labai meniskos nuotraukytes thumbup.gif man labi patiko 4u.gif bet as noreciau kad butu fotografuojama iki vidurnakcio,tai jei uz 5,5 val 2500.tai daugiau valandu norint truputeli gal jau ir per brangu doh.gif nebent butu imanoma susitarti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 12 04, 00:36)
*apginsim  triniti.gif

**pirmąkart apie tokį girdžiu  biggrin.gif (bet susigooglinau) ir aš jo nuotraukom tikrai pinigų gailėčiau  biggrin.gif

Nekreipkit dėmesio į tokius drinks_cheers.gif smagios šventės  4u.gif

Pritariu. As irgi gaileciau jo nuotraukoms pinigu smile.gif Yra zymiai geriau fotografuojanciu ir pigiau.
Papildyta:
QUOTE(biski tinginiuke @ 2009 12 04, 14:19)

g.gif meno mano nemeniskom akim kazkaip neiziurejau... Savireklama kvepia. Arba as labai itarus mirksiukas.gif O kas butu persokes kelis kart auksciau galiu nurodyti lengvai smile.gif www.meninenuotrauka.lt; arba Viktorija Vaisvilaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narkoshik: 04 gruodžio 2009 - 14:22
QUOTE(airiukste @ 2009 12 04, 15:04)
tikrai labai meniskos nuotraukytes thumbup.gif man labi patiko 4u.gif  bet as noreciau kad butu fotografuojama iki vidurnakcio,tai jei uz 5,5 val 2500.tai daugiau valandu norint truputeli gal jau ir per brangu doh.gif nebent butu imanoma susitarti drinks_cheers.gif

Niu as nesidomejau, ar ji fotkina pati baliu, nes man norejos meno kuriniu, kurie prie stalo nelabai butu iseje doh.gif gali pasidometi, tik tiek, kad nelabai tikiu, kad ji sutiktu, nes visgi yra profe, jai svarbiau menines foto padaryti, kur galetum ant sienu kaip paveikslus kabinti, o baliu dazniausiai db sveciai su muilinem fotkina (ir is patirties sakau, kad liux gaunasi). Jurate siaip brangi fotografe, dar tokia viena Zaneta yra, ji dar brangiau ima, bet abidvi superines wink.gif Jei patinka foto, belieka tik su Jurate pasitarti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(narkoshik @ 2009 12 04, 16:21)
Pritariu. As irgi gaileciau jo nuotraukoms pinigu smile.gif Yra zymiai geriau fotografuojanciu ir pigiau.
Papildyta:
g.gif meno mano nemeniskom akim kazkaip neiziurejau... Savireklama kvepia. Arba as labai itarus  mirksiukas.gif O kas butu persokes kelis kart auksciau galiu nurodyti lengvai  smile.gif www.meninenuotrauka.lt; arba Viktorija Vaisvilaite

Prie ko cia itarimai savireklama? blink.gif Zmogeliukas paklause del geru fotografu pajury, tai ir atsakiau, kas man isudi puiku paliko is vestuviu. O del skonio neverta gincytis, kiekvienas renkasi savo, pasiziurejus nieko nepraras wink.gif
Atsakyti
Su tais baliu fotografavimais ir as tos nuomones, kad jis nera reikalingas..... na gal pradzia dar, kur su sveciais, sveikinimai ar pan. Nesvaistykit pinigu veltui... daznas fotografas uz darba sodyboje prisipliusiuoja ne viena simtuka..... O dar daznesnis (kuris dirba ne vien del pinigu, o tam, kad tai menas ir malonumas), isvis atsisako......
o juk tu baliaunu foto prie stalo, tikrai, nekabinsit ant sienos, i kokia fotoknyga irgi...... na gal yra ir isimciu blush2.gif

man asmeniskai irgi nepatinka fotografuot balius pacius..... maximum iki stalo uzsedimo, jei jau labai pageidauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 04 gruodžio 2009 - 14:36
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 04, 16:35)
Su tais baliu fotografavimais ir as tos nuomones, kad jis nera reikalingas..... na gal pradzia dar, kur su sveciais, sveikinimai ar pan.  Nesvaistykit pinigu veltui... daznas fotografas uz darba sodyboje prisipliusiuoja ne viena simtuka..... O dar daznesnis (kuris dirba ne vien del pinigu, o tam, kad tai menas ir malonumas), isvis atsisako......
o juk tu baliaunu foto prie stalo, tikrai, nekabinsit ant sienos, i kokia fotoknyga irgi...... na gal yra ir isimciu  blush2.gif

man asmeniskai irgi nepatinka fotografuot balius pacius.....  maximum iki stalo uzsedimo, jei jau labai pageidauja smile.gif

na kiekvienas pagal savo norus ir galimybes...aisku tu nuotrauku
ant sienu nekabisnsi taciau atsiminti grazu.ir nemanau kad sumokejus keliais
simtais daugiau nuo to kas nors pasikeistu.o beto ir fotografu yra tokiu kurie
sutinka ir gan uz padore kaina.o is sveciu kad kas fotografuotu tai
tikrai nenoreciau nes paskui papildomi rupesciai visas nuotraukytes susirinkti
ir t.t
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2009 12 04, 17:05)
na kiekvienas pagal savo norus ir galimybes...aisku tu nuotrauku
ant sienu nekabisnsi taciau atsiminti grazu.ir nemanau kad sumokejus keliais
simtais daugiau nuo to kas nors pasikeistu.o beto ir fotografu yra tokiu kurie
sutinka ir gan uz padore kaina.o is sveciu kad kas fotografuotu tai
tikrai nenoreciau nes paskui papildomi rupesciai visas nuotraukytes susirinkti
ir t.t

žinoma, kad yra smile.gif Jei leidžia galimybės - tai prašykite,kad fotografas liktu, žinoma smile.gif
kiekvienas gi renkasi kas jam geriausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
4000-5000LT uz foto paslaugas...
Labai labai norint, butu imanoma tokius pinigelius sukrapstyti, bet ar verta???
Labai didele paklaida tarp kainu. Issirinkau kelis vyrukus...kaina~2000lt; kita grupe~5000lt. O aukso viduriuko nerandu...panika ima.
Ka manote? Ar tikrai rezultatas siuo atveju atspindi kokybe ir lukescius?
Kita vertus, foto mano pagrindinis prioritetas...bet 5000lt!!!????
Atsakyti
QUOTE(pukuolyte @ 2009 12 05, 01:08)
4000-5000LT uz foto paslaugas...
Labai labai norint, butu imanoma tokius pinigelius sukrapstyti, bet ar verta???
Labai didele paklaida tarp kainu. Issirinkau kelis vyrukus...kaina~2000lt; kita grupe~5000lt. O aukso viduriuko nerandu...panika ima.
Ka manote? Ar tikrai rezultatas siuo atveju atspindi kokybe ir lukescius?
Kita vertus, foto mano pagrindinis prioritetas...bet 5000lt!!!????

na manau kad kaina yra tikrai per auksta.
gerai paieskojus galima rasti ir neizymiu bet taip pat
talentingu fotografu,kurie ta pati darba atliktu uz
mazesne kaina... ax.gif nu bet cia mano nuomone...as
pati ieskau fotografo ir tikrai nesiruosiu moketi
tokius pinigus vien tik ant fotografo...nes be jo
ir taip dar yra kur deti pinigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2009 12 05, 00:01)
na manau kad kaina yra tikrai per auksta.
gerai paieskojus galima rasti ir neizymiu bet taip pat
talentingu fotografu,kurie ta pati darba atliktu uz
mazesne kaina... ax.gif nu bet cia mano nuomone...as
pati ieskau fotografo ir tikrai nesiruosiu moketi
tokius pinigus vien tik ant fotografo...nes be jo
ir taip dar yra kur deti pinigus doh.gif

Gal galetum pasidalinti kontaktais...tu neizymiu, bet talentingu blush2.gif
Aciu
Atsakyti