Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

tai va, kad sunku nuspeti, kur cia fotografas raso, kur tik naujokas lotuliukas.gif
Atsakyti
tai geriau tegul nelenda ir nesikisa. svarbiausia nuotaku rekomendacijos, o jau mes atsisirinksim kaip nors smile.gif
Atsakyti
[quote=ask4aretux,2009 12 01, 10:32]
sutinku, kad išsirinkti fotografaą (kaip ir kitus paslaugų tiekėjus) yra labai sunku ax.gif mes jau išsirinkome fotografą. Jeigu Jums reikalingas fotografas pajūrje tikra siūlyčiau fotografą iš Mažeikių Arvydą Danielių, mes labai norėjome, kad jis fotografuotų mūsų vestuves, nors tuokiamės Vilniuje, tačiau jis mūsų vestuvių dieną užimtas. Jis fotografavo ne vienos mano draugės vestuves, tikrai gražūs darbai. Pažiūrėk nete jei patiks jo darbai, rašyk, duosiu kontaktus. Beja internetinio tinklapio kiek žinau jis neturi, bet fotkių internete yra ax.gif

gal gali parasyti sio fotografo kontaktinius duomenis. aciu is anksto

Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2009 12 01, 15:13)
QUOTE(ask4aretux @ 2009 12 01, 10:32)

sutinku, kad išsirinkti fotografaą (kaip ir kitus paslaugų tiekėjus) yra labai sunku  ax.gif  mes jau išsirinkome fotografą. Jeigu Jums reikalingas fotografas pajūrje tikra siūlyčiau fotografą iš Mažeikių Arvydą Danielių, mes labai norėjome, kad jis fotografuotų mūsų vestuves, nors tuokiamės Vilniuje, tačiau jis mūsų vestuvių dieną užimtas. Jis fotografavo ne vienos mano draugės vestuves, tikrai gražūs darbai. Pažiūrėk nete jei patiks jo darbai, rašyk, duosiu kontaktus. Beja internetinio tinklapio kiek žinau jis neturi, bet fotkių internete yra  ax.gif

gal gali parasyti sio fotografo kontaktinius duomenis. aciu is anksto

google visagalis http://www.didysisve...ems-101291.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 01 gruodžio 2009 - 16:01
gal ka nors fotografavo arvydas mikstas?
idomu suzinoti nuomone?
Atsakyti
As vis dar renkuosi fotografa, tai labai nustebau, kiek skiriasi kainos.
Musu vestuves bus vasari, tai uz 4 val darbo vieni nori 400 Lt, kiti 4000 Lt.

Labai papiktino vienas fotografas (gal neminesiu kas...) kai mandagiai parasiau, kad man jo paslaugos per brangios, nes keliame kuklias vestuves, tai jis mane vos ne i suns dienas isdejo, prirase, kad jo paslaugos Australijoj ir Amerikoj kainuotu penkiagubai, kad poros norincios jo paslaugu negaili pinigu, kad vasara jis gauna tiek ir tiek ir dar sugebejo atsiusti nuoroda neva pasiziureciau, kiek fotografai gauna Australijoj...

Likau nemaloniai nustebinta blink.gif

O pavyzdziui kiti fotografai, parase, kad supranta ir palinkejo geros sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2009 12 03, 21:37)
As vis dar renkuosi fotografa, tai labai nustebau, kiek skiriasi kainos.
Musu vestuves bus vasari, tai uz 4 val darbo vieni nori 400 Lt, kiti 4000 Lt.

Labai papiktino vienas fotografas (gal neminesiu kas...) kai mandagiai parasiau, kad man jo paslaugos per brangios, nes keliame kuklias vestuves, tai jis mane vos ne i suns dienas isdejo, prirase, kad jo paslaugos Australijoj ir Amerikoj kainuotu penkiagubai, kad poros norincios jo paslaugu negaili pinigu, kad vasara jis gauna tiek ir tiek ir dar sugebejo atsiusti nuoroda neva pasiziureciau, kiek fotografai gauna Australijoj...

Likau nemaloniai nustebinta  blink.gif

O pavyzdziui kiti fotografai, parase, kad supranta ir palinkejo geros sventes  smile.gif

sakyciau kaip tik reikia paviesinti tokiu dalykus, nes kitos poros nemanau, kad nori 'uzsokti' ant tokio bjauraus zmogaus per vestuves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 12 03, 22:44)
sakyciau kaip tik reikia paviesinti tokiu dalykus, nes kitos poros nemanau, kad nori 'uzsokti' ant tokio bjauraus zmogaus per vestuves  unsure.gif

Ech, dar uzsitrauksiu nemalone, bet tiek tos, nes cia tik mano nuomone. Man taip prirase fotografas Linas Gavenas. Nelabai as ka zinau apie fotografus, bet sake draugas, kad gana zinomas..

Neuzsiprase jis labai daug, bet mes gavome pigesniu pasiulymu, is ju ir issirinksim...
Atsakyti
QUOTE(Viktorijan @ 2009 12 03, 22:05)
*Ech, dar uzsitrauksiu nemalone, bet tiek tos, nes cia tik mano nuomone.

**Man taip prirase fotografas Linas Gavenas. Nelabai as ka zinau apie fotografus, bet sake draugas, kad gana zinomas..
Neuzsiprase jis labai daug, bet mes gavome pigesniu pasiulymu, is ju ir issirinksim...

*apginsim triniti.gif

**pirmąkart apie tokį girdžiu biggrin.gif (bet susigooglinau) ir aš jo nuotraukom tikrai pinigų gailėčiau biggrin.gif

Nekreipkit dėmesio į tokius drinks_cheers.gif smagios šventės 4u.gif
Atsakyti
žinomas matyt daugiau Australijoje...... biggrin.gif

asmeniškai, girdėtas fotografas, bet nepasakyčiau, kad populiarus..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 03 gruodžio 2009 - 22:59
siandien dalyvavau fotografes Giedres Rein parodos atidaryme, amo netekau kai suzinojau kad ji krastiete mano, kilusi is Rokiskio krasto doh.gif biggrin.gif gaila, kad nevestuvine tematika buvo paroda, o taip butu fainiai buve wub.gif biggrin.gif na bet siaip maloni moteris, didziule sypsena, tik kiek bendravau kazkaip man atrodo kad butu sunku pries jos objektyva atsipalaiduoti, tik nezinau kodel ax.gif dar norejau uzklausti prie progos apie vestuvine fotografija, kokios kainos ir pan... bet nebesinorejo ten trugdyti, kiek pavarciau cia forume apie ja nuomoniu, tai supratau kad kaina labai didziule ir man neiperkama nors ir noreciau schmoll.gif tiesa, gavau dovanu keleta magnetuku su jos darbu atvaizdais, siaip tikrai labai nerealiai grazios foto thumbup.gif
Atsakyti
siandien dalyvavau fotografes Giedres Rein parodos atidaryme, amo netekau kai suzinojau kad ji krastiete mano, kilusi is Rokiskio krasto gaila, kad nevestuvine tematika buvo paroda, o taip butu fainiai buve na bet siaip maloni moteris, didziule sypsena, tik kiek bendravau kazkaip man atrodo kad butu sunku pries jos objektyva atsipalaiduoti, tik nezinau kodel dar norejau uzklausti prie progos apie vestuvine fotografija, kokios kainos ir pan... bet nebesinorejo ten trugdyti, kiek pavarciau cia forume apie ja nuomoniu, tai supratau kad kaina labai didziule ir man neiperkama nors ir noreciau tiesa, gavau dovanu keleta magnetuku su jos darbu atvaizdais, siaip tikrai labai nerealiai grazios foto

tikrai idomios sios fotografes nuotraukytes...bet tikriausiai ir kaina
yra pakankamai auksta... unsure.gif
Atsakyti