Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

sveiki:) atejo ir mano laikas smile.gif planuoju savo vestuves smile.gif esu naujoke siame puslapyje, bet tikiuosi busiu priimta 4u.gif ieskau fotografo is klaipedos apskrities.
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2009 08 24, 10:46)
Sveikos mergaites,kaip vertinsite siuos fotografus? idedu pasvarstymui  4u.gif http://kendikendis.blogspot.com/

Cia man patiko fotofilmas fotofilmas
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2009 11 24, 18:00)
na negaliu nepasidziaugti kad ir mes is gausybes pasiulymu issirinkom mums mieliausia: ta diena mus fotografuos du fotografai: vyras ir zmona (is wedding photo) Buvom su jais susitike...labai maloni pora...daug paaiskino labai apie fotografavima, stengiasi sukurti nevarzoma aplinka... rytoj vaziuosim pasirasyti sutartele  thumbup.gif  biggrin.gif

nju smagu kad rupestelis atkrito, o kokia kaina sutaret, kiek laiko fotografuos ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Jau kelinta savaite kaip leidziu laika ieskodama fotografo savo sventei... 4u.gif
Teko net i kitus miestus vaziuoti, su jais susitikti... Dabar bandau susidelioti visus pliusiukus/minusiukus ir issirinkti viena is dvieju doh.gif
1) www.fotostudija.org
2) www.turskas.lt

Gal Jus galite man padeti..? Gal kuriai teko su kuriuo nors is Ju susidurti..?
Pirmojo nuotraukos atrodo profesionalesnes... Taciau antrasis paverge savo nuosirdumu... Lengva su juo butu dirbti... Ir nuotraukos grazios...
Kainos abieju fotografu tokios pacios, tik antruoju atveju daugiau paslaugu gaunama uz ta pacia kaina.

Padekit apsispresti. Labai padetu nuomone is sono. ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 25, 03:29-->
QUOTE(Saldaine smile.gif @ 2009 11 25, 03:29)
Sveikos mergaites smile.gif

Jau kelinta savaite kaip leidziu laika ieskodama fotografo savo sventei...  4u.gif
Teko net i kitus miestus vaziuoti, su jais susitikti... Dabar bandau susidelioti visus pliusiukus/minusiukus ir issirinkti viena is dvieju  doh.gif
1) www.fotostudija.org
2) www.turskas.lt

Gal Jus galite man padeti..? Gal kuriai teko su kuriuo nors is Ju susidurti..?
Pirmojo nuotraukos atrodo profesionalesnes... Taciau antrasis paverge savo nuosirdumu... Lengva su juo butu dirbti... Ir nuotraukos grazios...
Kainos abieju fotografu tokios pacios, tik antruoju atveju daugiau paslaugu gaunama uz ta pacia kaina.

Padekit apsispresti. Labai padetu nuomone is sono.  ax.gif

tavo vietoje imčiau tą, kuris arčiau dūšios smile.gif o iš tavo posto, jaučiu, kad tai antras biggrin.gif
Atsakyti
O kazi galima rasti pigesni fotografa uz koki 1000lt ir likti patenkintai bei nenusivilti? Asmeniskai mano sventes planavima ir ruosimasi stabdo finansu trukumas, niekaip negaliu tilpti i suma iki 10000lt doh.gif filmuotoja turiu jau radus uz 1300lt, manau netureciau nusivilti, teko su juo bendradarbiaut kituose projektuose, manau ir vestuvese jis parodytu nebloga darba, juolab jis ne is didmiescio kaip ir as blush2.gif , o su fotografu tai be 2000lt neiseina issiverst, jau pradedu nervuotis verysad.gif o norisi ir tuo paciu tikrai grazias foto gauti wub.gif dar nervas ima kad sventes mano brangusis nenori dideles, todel i maza svente investuoti daug pinigu tokiais laikais irgi nelogiska, zodziu kazkoks chaosas pas mus verysad.gif
Esu is siaures pietvakariu puses, todel kas toliau ten i pajury jau neiseina samdytis... Idealiausia Panevezys, Utena, bet velgi doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurguciuke: 25 lapkričio 2009 - 08:54
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 25, 08:49)
O kazi galima rasti pigesni fotografa uz koki 1000lt ir likti patenkintai bei nenusivilti? Asmeniskai mano sventes planavima ir ruosimasi stabdo finansu trukumas, niekaip negaliu tilpti i suma iki 10000lt  doh.gif  filmuotoja turiu jau radus uz 1300lt, manau netureciau nusivilti, teko su juo bendradarbiaut kituose projektuose, manau ir vestuvese jis parodytu nebloga darba, juolab jis ne is didmiescio kaip ir as  blush2.gif , o su fotografu tai be 2000lt neiseina issiverst, jau pradedu nervuotis  verysad.gif o norisi ir tuo paciu tikrai grazias foto gauti  wub.gif  dar nervas ima kad sventes mano brangusis nenori dideles, todel i maza svente investuoti daug pinigu tokiais laikais irgi nelogiska, zodziu kazkoks chaosas pas mus  verysad.gif
Esu is siaures pietvakariu puses, todel kas toliau ten i pajury jau neiseina samdytis... Idealiausia Panevezys, Utena, bet velgi  doh.gif ...

Labutis 4u.gif
Na, jeigu vestuvių biudžetas labai labai suspaustas ir reikia tilpti į tam tikrus rėmus, manau verta žiūrėti fotografus iki pusantro tūkstančio, o susitikus galima derintis, gal nuspręsit pasiruošimo nefotografuoti (nors aišku laba norėtųsi manau), gal šeip prieisite kitų kompromisų. Svarbiausia nepulti į paniką 4u.gif ax.gif Mes užsakėme fotografą, kainą suderinome, nuderinome iki 1400Lt. Nors bedras vestuvių biudžetas pas mus maždaug 35 000Lt. Bet man labai patiko jo darbai, pats žmogus pasirodė fainas, nuoširdus.
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 25, 09:49)
O kazi galima rasti pigesni fotografa uz koki 1000lt ir likti patenkintai bei nenusivilti? Asmeniskai mano sventes planavima ir ruosimasi stabdo finansu trukumas, niekaip negaliu tilpti i suma iki 10000lt  doh.gif  filmuotoja turiu jau radus uz 1300lt, manau netureciau nusivilti, teko su juo bendradarbiaut kituose projektuose, manau ir vestuvese jis parodytu nebloga darba, juolab jis ne is didmiescio kaip ir as  blush2.gif , o su fotografu tai be 2000lt neiseina issiverst, jau pradedu nervuotis  verysad.gif o norisi ir tuo paciu tikrai grazias foto gauti  wub.gif  dar nervas ima kad sventes mano brangusis nenori dideles, todel i maza svente investuoti daug pinigu tokiais laikais irgi nelogiska, zodziu kazkoks chaosas pas mus  verysad.gif
Esu is siaures pietvakariu puses, todel kas toliau ten i pajury jau neiseina samdytis... Idealiausia Panevezys, Utena, bet velgi  doh.gif ...

Sveika smile.gif
paziurek situos - www.kudirka.lt (jie is Panevezio). Nezinau tik, kada tamstos vestuves, kai musu buvo lapkriti (ne sezonas), tai kainyte visai priimtina buvo wink.gif
Paziurek darbelius, susitik, pasederek, gal tiks wink.gif
Vyrukai dirba is dusios, galutinio darbo kolkas neturiu (nekantriai laukiame), bet atsiunte keleta nuotraukyciu, kurias des i albuma, tai jos, musu nuomone, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mixe11 @ 2009 11 25, 10:22)
Sveika smile.gif
paziurek situos -  www.kudirka.lt (jie is Panevezio).  Nezinau tik, kada tamstos vestuves, kai musu buvo lapkriti (ne sezonas), tai kainyte visai priimtina buvo wink.gif
Paziurek darbelius, susitik, pasederek, gal tiks wink.gif
Vyrukai dirba is dusios, galutinio darbo kolkas neturiu (nekantriai laukiame), bet atsiunte keleta nuotraukyciu, kurias des i albuma, tai jos, musu nuomone, super  thumbup.gif

Apie kudirkas zinau, buvau ji jau senokai nusiziurejusi, taip pat patinka ir Lukosevicius labai. Galvojam vestuves koki rugpjuti ar rugseji, tai vistiek gaunasi sezonas, o be 2000lt ne prakur schmoll.gif o norisi taip susimazinti ta suma, galvojam kad gal daryti vestuves ne sezonu, bet velgi salta, oras prastas ir t.t. Tai net nezinau ka ir daryti, kaip ka nuspresti. Pastarieji fotografai yra mano favoritai, bet gal yra kokiu dar nelabai populiaru bet ne ka prastesniu g.gif o kiek jei ne paslaptis Kudirkos lt paeme lapkricio menesi?
Papildyta:
QUOTE(ask4aretux @ 2009 11 25, 09:07)
Labutis 4u.gif
Na, jeigu vestuvių biudžetas labai labai suspaustas ir reikia tilpti į tam tikrus rėmus, manau verta žiūrėti fotografus iki pusantro tūkstančio, o susitikus galima derintis, gal nuspręsit pasiruošimo nefotografuoti (nors aišku laba norėtųsi manau), gal šeip prieisite kitų kompromisų. Svarbiausia nepulti į paniką  4u.gif  ax.gif  Mes užsakėme fotografą, kainą suderinome, nuderinome iki 1400Lt. Nors bedras vestuvių biudžetas pas mus maždaug 35 000Lt. Bet man labai patiko jo darbai, pats žmogus pasirodė fainas, nuoširdus.

o kas jus fotografavo?
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 25, 13:42)
Apie kudirkas zinau, buvau ji jau senokai nusiziurejusi, taip pat patinka ir Lukosevicius labai. Galvojam vestuves koki rugpjuti ar rugseji, tai vistiek gaunasi sezonas, o be 2000lt ne prakur  schmoll.gif  o norisi taip susimazinti ta suma, galvojam kad gal daryti vestuves ne sezonu, bet velgi salta, oras prastas ir t.t. Tai net nezinau ka ir daryti, kaip ka nuspresti. Pastarieji fotografai yra mano favoritai, bet gal yra kokiu dar nelabai populiaru bet ne ka prastesniu  g.gif  o kiek jei ne paslaptis Kudirkos lt paeme lapkricio menesi?

Pabandyk www.fotokadras.lt arba www.vaiku-nuotraukos.lt. Labai geri fotografai, kadangi nesezonas, tai gal ir kaina bus priimtina. As dariausi pas juos nesciosios fotosesija ir su mazuoju savo kleckiuku, tai labai patenkinta likau nuotraukytem
Atsakyti
spurguciuke, dar yra iseitis su patinkanciu fotografu deretis del trumpesnio fotografavimo laiko, taip galima kaina zymiai sumazint smile.gif dar galima kitko atsisakyt, pvz, albumo - veliau is disko patys pasidarytumet..
Tik aisku cia velgi iskyla kl - jei fotografas populiarus, ir tai dienai (dazniausiai sestadieniui) kas jam pasiulytu pilna kaina, su mano minetu pasiulymu vargu ar sutiktu g.gif tokiu atveju vestuves butu galima pasiplanuot pvz penktadieni rolleyes.gif nes ne tik "sezonas", bet ir "sezonines dienos" yra mirksiukas.gif
mmm, kai as pernai fotokadro paslaugom domejausi, tikrai ne is maziausiu kaina buvo g.gif
Atsakyti
o kas jus fotografavo?
[/quote]

to Spurguciuke: paskaityt foruma reiktu smile.gif ne karta rase ir ne viena fotografa minejo. Mes rugsejui issirinkom www.nuotrauka.lt . Kaina suderinome 1400lt. Ir dar buvo maciau, kadangi jau issirinkome tai nepamenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narkoshik: 25 lapkričio 2009 - 14:56