Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Smilte24 @ 2009 11 19, 11:20)
o kokia jurgino fotografavimo kaina ? 4u.gif

apie 1700lt grubiai,bet galiu pasakyt kad susisuko galva verysad.gif viena praeitu metu nuotaka ji buvo uzsisakiusi,tai yra nusivylusi ziauriai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 19, 13:38)
apie 1700lt grubiai,bet galiu pasakyt kad susisuko galva  verysad.gif  viena praeitu metu nuotaka ji buvo uzsisakiusi,tai yra nusivylusi ziauriai. schmoll.gif

Na nepamirskim kad visu norai yra skirtingi, zmones taip pat.. smile.gif taigi visuomet yra kazkokia rizika, taciau - kas nerizikuoja - negeria sampano thumbup.gif
Yra zmoniu kurie mano jog fotografas visagalis ir vos nenupies sypsena veiduose kai jos nera.. taigi yra daug niuansu.. O neiseitu susitikti su ta panele ir pasiziureti jos foto ? mirksiukas.gif na ar internetu kad persiustu?
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2009 11 19, 12:50)
Na nepamirskim kad visu norai yra skirtingi, zmones taip pat.. smile.gif taigi visuomet yra kazkokia rizika, taciau - kas nerizikuoja - negeria sampano  thumbup.gif 
Yra zmoniu kurie mano jog fotografas visagalis ir vos nenupies sypsena veiduose kai jos nera.. taigi yra daug niuansu.. O neiseitu susitikti su ta panele ir pasiziureti jos foto ?  mirksiukas.gif  na ar internetu kad persiustu?

Susitikti sansu nera,mes ne Lt.Bet kai zmogus apibudina kokios yra bedos,tai ne tik nuotraukose esme. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 19, 14:00)
Susitikti sansu nera,mes ne Lt.Bet kai zmogus apibudina kokios yra bedos,tai ne tik nuotraukose esme. verysad.gif

o jus su juo susitike buvote?
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2009 11 19, 13:03)
o jus su juo susitike buvote?

Susitike nebuvom,tik planavom gryze verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif Skaičiau ilgai šią temelę nuo at pradžių, akys išvarvėjo...Mūsų vestuvės liepos mėnesį, blaškausi ieškodama gero fotografo g.gif Tas, kurio norėjau mūsų dienai užimtas. Norėjau išgirsti jūsų nuomonę apie www.nuotrauka.lt fotografą Artūrą Baroniūną, rašiau jam, pasakė, kad mūsų dienai laisvas. Fotkės lyg ir nieko internetiniame tinklapyje, bet taip norisi realių atsiliepimų, kam teko su šiuo fotografu susidurti. g.gif
Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2009 11 19, 14:22)
Sveikos merginos  ax.gif  Skaičiau ilgai šią temelę nuo at pradžių, akys išvarvėjo...Mūsų vestuvės liepos mėnesį, blaškausi ieškodama gero fotografo  g.gif  Tas, kurio norėjau mūsų dienai užimtas. Norėjau išgirsti jūsų nuomonę apie www.nuotrauka.lt fotografą Artūrą Baroniūną, rašiau jam, pasakė, kad mūsų dienai laisvas. Fotkės lyg ir nieko internetiniame tinklapyje, bet taip norisi realių atsiliepimų, kam teko su šiuo fotografu susidurti.  g.gif
Ačiū merginos  4u.gif

Nuotraukos internete ir man patiko,rasiau jam bet musu datai jisai uzimtas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 19, 13:37)
Nuotraukos internete ir man patiko,rasiau jam bet musu datai jisai uzimtas rolleyes.gif

Na vat kartais tas internetinis sutvarkytas grožis būna toli nuo realybės g.gif beja fotografas jaunas, tik 25 metai. Tai ir gerai ir ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 11 19, 10:25)
unsure.gif  ne, nepirkau, jau nepamenu is kur ta foto turiu, man drauge atsiunte  blush2.gif
O gal isduosit kas tos foto autore?  4u.gif

Sios foto autore- Viktorija Vaisvilaite

http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=
Atsakyti
arnaa, o kokia jusu data?
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2009 11 19, 14:44)
Sios foto autore- Viktorija Vaisvilaite

http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

Dekui, kad paraset, ko gero reiktu pasikeisti nuotraukyte 4u.gif
Viktorijai taip pas issiunteme paklausima, bet kol aks negavome jokio atsakymo, ko gero ji jau uzsiemusi musu nurodytai datai unsure.gif Ji savo grozio namus turi, tai galima butu labai daug visko vienu metu pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2009 11 19, 14:53)
arnaa, o kokia jusu data?

2010 07 31 biggrin.gif
Atsakyti