Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

smile.gif+2009 11 16, 01:09-->
QUOTE(edita smile.gif @ 2009 11 16, 01:09)
Siulyciau zwilgtelt ir i si fotografa  4u.gif  : www.fotopaslaugos.com
uz 2200 lt gausit ne tik kokybiskas,geras, meniskas foto,bet ir filmuka su foto knyga  thumbup.gif  mes likom laaaaabai patenkinti  ax.gif

Foto grazios ir butu graziausios, jei neuciau maciusi grazesniu. Bet tikrai maciau, ir sis fotografas nesudomino. Vakar issiuntinejau uzklausimus. Lauksim atsakymu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 16, 02:09-->
QUOTE(edita smile.gif @ 2009 11 16, 02:09)
Siulyciau zwilgtelt ir i si fotografa  4u.gif  : www.fotopaslaugos.com
uz 2200 lt gausit ne tik kokybiskas,geras, meniskas foto,bet ir filmuka su foto knyga  thumbup.gif  mes likom laaaaabai patenkinti  ax.gif

o kur galima pamatyti Jusu foto? as ziurejau si fotografa, man visai patiko jo darbeliai.. Ziurejau ne tik vestuves bet ir kitokias fotosesijas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 11 13, 14:41)
na va parasiau justinai, tai apie isvykima is Lietuvos nieko neminejo..bet kaina 100 lituku pakilo (iki 5 h fotkinimo)..bet kolkas ji mano lydere  thumbup.gif

Mes irgi bandysim šią savaitę su ja tartis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 11 16, 12:23)
Mes irgi bandysim šią savaitę su ja tartis  thumbup.gif

kelintadieni susitaret? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri turit pasiulyt fotografu is Zemaitijos,pajurio.Visa foruma perskaiciau ir pasimeciau blush2.gif 4000-5000lt per daug,norisi kazko pigesnio bet grazaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 16, 22:57)
Mergaites gal kuri turit pasiulyt fotografu is Zemaitijos,pajurio.Visa foruma perskaiciau ir pasimeciau  blush2.gif  4000-5000lt per daug,norisi kazko pigesnio bet grazaus  blush2.gif

Mes taip pat ieskom fotografu is pajurio. Tu fotografu, tarp kuriu renkames kainos 2000-4000 Lt. Garantuoju, akd pamaciusi foto, net nezinodama kainos, suprastumete, kuris brangiausias, o kuris pigiausias smile.gif
Atsakyti
merginos, ne karta jau minetoje svetaineje www.wed.lt yra daug fotografu is pajurio, manau tikrai rasite kas jums tinka ir patinka mirksiukas.gif tik netingekit paieskot, uzklaust, o tada jei jau kas patiks, klauskit ir cia, gal kas bus jau bendrave drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 11 16, 15:31)
kelintadieni susitaret?  blush2.gif  biggrin.gif

Nesusitarėm dar. Savaitgalį gal, jei galės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 16, 23:36)
merginos, ne karta jau minetoje svetaineje www.wed.lt yra daug fotografu is pajurio, manau tikrai rasite kas jums tinka ir patinka  mirksiukas.gif  tik netingekit paieskot, uzklaust, o tada jei jau kas patiks, klauskit ir cia, gal kas bus jau bendrave  drinks_cheers.gif

Jau tris paras po ta puslapi plakuosi 4u.gif ir radau,ir laiskus parasiau.Negi reiskias,kad tingi jei ir cia paklausi merginu? g.gif Nemanau,kad visos nuotakos apsiriboja tik situo forumu,laukia kas ka parasys blush2.gif visos iesko ir nemanau kad tinginciu cia yra 4u.gif
Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 11 17, 12:34)
Jau tris paras po ta puslapi plakuosi  4u.gif ir radau,ir laiskus parasiau.Negi reiskias,kad tingi jei ir cia paklausi merginu? g.gif  Nemanau,kad visos nuotakos apsiriboja tik situo forumu,laukia kas ka parasys  blush2.gif visos iesko ir nemanau kad tinginciu cia yra  4u.gif
Cia tik mano nuomone  4u.gif

na ko dabar taip piktai biggrin.gif aš tik sakau, kad ten tikrai daug yra ir galima rast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 17, 13:39)
na ko dabar taip piktai  biggrin.gif  aš tik sakau, kad ten tikrai daug yra ir galima rast  mirksiukas.gif

Nepiktai tikrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Noriu pareklamuoti savo draugus http://www.fotolobis...fotosesija.html ( kainos) , http://www.fotolobis...iu-fotosesijos/ (galerija)

Gal kurioms tiks. thumbup.gif
Atsakyti