Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Mazgelis @ 2009 11 03, 16:56)
o mane kaiptik patrauke toks pavadinimas  blush2.gif  iskart pamaniau, va neeilinis..kitoks..nes tie fotodantys, fotojuozas jau isties nusibodo.. jau praktiskai gali numanyti kokios bus foto..

nejaugi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 11 03, 16:56)
o mane kaiptik patrauke toks pavadinimas  blush2.gif  iskart pamaniau, va neeilinis..kitoks..nes tie fotodantys, fotojuozas jau isties nusibodo.. jau praktiskai gali numanyti kokios bus foto.. tik noretusi daugiau to makarono darbu pamatyt  cool.gif

na su -foto dar yra ir fotopastelė, bet jų nuotraukų tokiom "numanomom" jau nepavadinsi hihihi.gif nors asmeniškai ir man visi tie foto-kažkas.lt jau yr tapę pakankamai banalu, bet pagal tai apie nuotraukas nesprendžiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 11 03, 18:14)
na su -foto dar yra ir fotopastelė, bet jų nuotraukų tokiom "numanomom" jau nepavadinsi hihihi.gif nors asmeniškai ir man visi tie foto-kažkas.lt jau yr tapę pakankamai banalu, bet pagal tai apie nuotraukas nesprendžiu  tongue.gif

jei atvirai, tai fotopasteles isivaizdavau tokias svelnias nuotraukas ax.gif ir akurat pataikiau.. bet matydama makarono pavadinima tikrai vaizduoteje neiskilo makaronai biggrin.gif tik kazkoks isskirtinumas pasijaute
Atsakyti
na taip, kartais forume ta pati sakini galima perskaityti skirtingais "tonais", tad kartais reikia rasant dar pamastyti smile.gif

Del kainu manau aisku dabar visiems smile.gif
Atsakyti
o mes nuotrauku vis dar laukiam, isivaizduoju gausim tik menesio pabaigoje....bet taip jau buvo sutarta,... retushavimas atrinkimas, darbas nemazas ir rimtas:]

o del makarono, manau bet kuris menines profesijos zmogus na ir dar IT`snikas privalo tureti toki pasto adresa, bet sis adresas turetu buti ne pagrindinis ir tik geriems draugams, biciuliams, arba panasios pakraipos kolegms.

Na o placiai auditorijai manau BUTINAS kazkoks solidesnis pavadinimas! tarp uzsakovu nebuna gi vien "supratingas" jaunimas norintis kreizi fotosesiju...dazniausiai prof. fotografai dirba ir su uzsakomom verslo fotosesijom, reklamom, ir seip viresnio amziaus zmoniu sventem ir jubiliejais. Kitaip dristu manyt kad sis zmogus turi mazai bendravimo patirties. atitinkamai ir profesionalumo ir t.t. sutinkama visgi pagal ruba kaip sakoma. 1mas ispudis labai svarbus!
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 10 04, 11:38)
gal kam teko susidurti su  http://www.slstudija.lt/index_lt.htm is kauno beroc. Nuotraukos traukiancios aki tikrai  g.gif

nors musu svente praejo daugiau nei pries 2 menesius, savo nuotraukytem negalim atsidziaugt iki dabar. smile.gif mus fotografavo nuostabus, silti ir profesionalus fotografai is www.slstudija.lt nuotraukomis esame be galo patenkinti. victory.gif
gavome cd su daugiau nei 400 nuotrauku, labai silta fotofilmuka.
labai idomiai atrodo fotopaveikslas ant drobes bei originali fotoknyga. anksciau neteko matyti tokiu grozybiu, todel ir mes, ir zmones, kam rodeme, buvo suzaveti. good.gif
pries vestuves teko bendrauti tikrai ne su vienu fotografu, bet vis kazkas netikdavo mums. nuotraukos lyg ir nieko budavo, bet kazkas sulaikydavo ir ju nepasirinkdavom. o susitike su Lina is slstudijos, is karto pajutome silta zmogaus bendravima. apsisprendeme is karto. ir dar karta pasakysiu, kad esame labai labai patenkinti. thumbup.gif
rekomenduoju siuos zmones ir tikrai zinau, kad nenusivilsite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boguze @ 2009 11 05, 13:24)
nors musu svente praejo daugiau nei pries 2 menesius, savo nuotraukytem negalim atsidziaugt iki dabar.  smile.gif mus fotografavo nuostabus, silti ir profesionalus fotografai is www.slstudija.lt  nuotraukomis esame be galo patenkinti. victory.gif
gavome cd su daugiau nei 400 nuotrauku, labai silta fotofilmuka.
labai idomiai atrodo fotopaveikslas ant drobes bei originali fotoknyga. anksciau neteko matyti tokiu grozybiu, todel ir mes, ir zmones, kam rodeme, buvo suzaveti. good.gif
pries vestuves teko bendrauti tikrai ne su vienu fotografu, bet vis kazkas netikdavo mums. nuotraukos lyg ir nieko budavo, bet kazkas sulaikydavo ir ju nepasirinkdavom. o susitike su Lina is slstudijos, is karto pajutome silta zmogaus bendravima. apsisprendeme is karto. ir dar karta pasakysiu, kad esame labai labai patenkinti.    thumbup.gif
rekomenduoju siuos zmones ir tikrai zinau, kad nenusivilsite  mirksiukas.gif

O kiek sumokejote uz ju darba. Man Keista pasirode, kad jie tik 6 valandas dirba, o po to reikia 200/val moketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedinge @ 2009 11 03, 11:00)
Mergaites o ko jums tas pavadinimas taip kliuna? as tai net nepagavojau kai ji samdemes kad tas pavadinimas netinka, keista, na aisku kiekvienam savaip as ziurejau i jo nuotraukas o ne i pavadinima..  bigsmile.gif

O tai gal gali bent kelias realiasnes nuotraukas ikelti? Nes ten pas ji tikrai labai mazai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2009 11 03, 11:58)
Mes samdeme fotografa uz valanda sumokejome 150 litu,

o man visada buvo įdomu kaip skaičiuojamas tas darbas už valandą? g.gif Atvažiuoja į namus jau fotografuot, nuspaudžia chronometrą ir paskui pabaigoj žiūri kiek pritiksėjo? biggrin.gif Ar susitarėt kiek apytiksliai laiko reiks fotografuot ir paskui, atiduodant foto jau skaičiuojat viską? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 11 05, 15:56)
O kiek sumokejote uz ju darba. Man Keista pasirode, kad jie tik 6 valandas dirba, o po to reikia 200/val moketi  g.gif

sumokejom tiek, kiek parasyta, ir jie tikrai neskaiciavo, tu keliu valandu papildomai. mane pradejo fotografuoti dar salone, kai dare makiaza ir baige tada, kai atvykom i restorana. manau, reikia tartis individualiai ir viska tikrai tikrai suderinsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Profesionalus iamzinimas, nuotraukos, mums buvo svarbiausias prioritetas ir pirmoje vietoje pradedant ruostis vestuvems. Nusprendeme, kad visa kita gali buti, gali nebuti smile.gif Su fotografais A. Babiciumi ir I. Belcikova derinome net vestuviu data, kad tik jie galetu fotografuoti musu vestuves... Maza to, kai susitikom, jie dar dare sau antireklama, prase tikrai pagalvoti ar patinka ju darbai ir pan smile.gif O mes jau seniai del ju buvom tikri, ir tai buvo pirmas dalykas del ko visiskai tiksliai zinojom ko norim smile.gif Esu ne fotografe, taciau siu fotografu darbai net plika, "neprofesionalo akimi" mums asmeniskai ryskiai skyresi nuo kitu darbu... kalbu ne tik apie musu vestuviu nuotraukas.
Fotografams padekojome asmeniskai, o cia norejau pareiksti savo nuomone: Nuotraukos pranoko musu lukescius.. Darbas atliktas preciziskai, manau ju darbai patys kalba uz save...

Musu vestuviu nuotraukos
http://www.meninenuo...ainora_pavelas/

Slideshow:
http://vimeo.com/7414325

Atsakyti
na grazu...ka ir pasakyt smile.gif
Tik niekaip nesupratau, pas jauniki chia "aplikacija" ant svarko?
Atsakyti