Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Darbiniame kompiuteryje neturiu bet kai grysiu namo butinai pasidalinsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedinge @ 2009 11 02, 11:05)
Galiu parekomenduoti tikrai puiku fotografa www.makaronas.lt

nuotraukos gal ir grazios, neziurejau dar, bet svetaines pavadinima galetu turet kita biggrin.gif
Atsakyti
gaila labai kukli jo vestuvine galerija..lauksiu daugiau nuotraukyciu..kaina suintrigavo biggrin.gif
Atsakyti
o man tas makaronas visai pasirode nepatikimas g.gif
Atsakyti
O kodel gi Jums taip pasirode?
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 03, 09:34)
o man tas makaronas visai pasirode nepatikimas  g.gif

tai jau tikrai, kad pavadinimas solidumo ir pasitikėjimo nepriduoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 03 lapkričio 2009 - 09:51
Mergaites o ko jums tas pavadinimas taip kliuna? as tai net nepagavojau kai ji samdemes kad tas pavadinimas netinka, keista, na aisku kiekvienam savaip as ziurejau i jo nuotraukas o ne i pavadinima.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedinge @ 2009 11 03, 10:00)
Mergaites o ko jums tas pavadinimas taip kliuna? as tai net nepagavojau kai ji samdemes kad tas pavadinimas netinka, keista, na aisku kiekvienam savaip as ziurejau i jo nuotraukas o ne i pavadinima..  bigsmile.gif

svetainės pavadinimas - tai savotiška fotografo vizitinė kortelė 4u.gif kaip ir e-pašto adresai, įsivaizduokit, kaip tarkim kokios rimtos įmonės darbdavys žiūrėtų į asmenį, kuris atsiustų savo cv iš e-pašto dežutės pavadinimu "buozgalvis@bamba.lt" biggrin.gif ir būtų pretendentas tarkim į vadovo postą?
čia elementarus marketingas..... tas pavadinimas "makaronas"..... na nežinau.... žinoma, gal tai ir neturi esmės darbui, bet man iškart asociacija su "kabinu makaronus" 4u.gif
čia tik mano nuomonė smile.gif kaip žmogus save pateikia, taip ir pirmas įspūdis susidaro....
Atsakyti
Na mes Lietuviai keistai i tai ziurim - pagalvokit apie tai kad tai yra brendas ir pamaciusi si puslapio pavadinima Jus labiau ji isiminsit nei koki fotopetras.lt ar fotografijosprofas.lt smile.gif na nepagalvokit kad as uzstoju ta vaikina bet man visai nekliuna tai ir del to tikrai net nesusimastydama samdziau ji ir likau labai patenkinta.. manau kad tai nesusija nei su kabinimu makaronu nei su mastu.. 4u.gif
Atsakyti
Mes samdeme fotografa uz valanda sumokejome 150 litu, nuotraukos superines, ir gavosi daugiau negu 200, aisku gal nera berniukas visiskai profesonalas, bet tikrai moka pagauti kadrus ir zino kur ir ka reikia fotografuoti, tikrai rekomenduoju, jei ka rasykit i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedinge @ 2009 11 03, 11:53)
Na mes Lietuviai keistai i tai ziurim - pagalvokit apie tai kad tai yra brendas ir pamaciusi si puslapio pavadinima Jus labiau ji isiminsit nei koki fotopetras.lt ar fotografijosprofas.lt smile.gif na nepagalvokit kad as uzstoju ta vaikina bet man visai nekliuna tai ir del to tikrai net nesusimastydama samdziau ji ir likau labai patenkinta.. manau kad tai nesusija nei su kabinimu makaronu nei su mastu..  4u.gif

žinoma, gal pavadinimas kokybės nenurodo, bet gali nurodyti asmens požiūrį į darbą, į patį save smile.gif
aš, jei rinkčiausi iš daugelio fotografų, šitą atmesčiau iškart dėl pavadinimo, kažin ar foto net versčiau žiūrėt....
Čia mano pamąstymai, gal aš ir klystu, visi mes nuomones turime, gal ir autorius apie tai tiesiog pamąsto ..... smile.gif atvirai aš čia, bet draugiškai smile.gif
Atsakyti
o mane kaiptik patrauke toks pavadinimas blush2.gif iskart pamaniau, va neeilinis..kitoks..nes tie fotodantys, fotojuozas jau isties nusibodo.. jau praktiskai gali numanyti kokios bus foto.. tik noretusi daugiau to makarono darbu pamatyt cool.gif
Atsakyti