Sveikos mielosios,
Na ir musu vestuves jau pasibaige, ir noreciau pasakyt stai ka:
Kaip ir dauguma busimu nuotaku, saziningai perskaiciau visus sios temos puslapius.
Vienas labaiusiai patikusiu buvo
Tomas Larionovas (kam idomu paguglinkit, saito linko nedesiu kad nemanytumet kad tai reklama). Nuotrauku dar negavome, todel busiu prietaringa, ir kolkas nesakysiu nieko. Tik tiek kad tikesiuos panasaus rezultato i jo idetas i saita fotosesijas.
Visu pirma rinkausi spalio menesiui, -95% fotografu buvo laisvi, nes tai sezono kaip ir pabaiga. o pradejau ieskotis kazkur rugpjucio pabaigoje. Tad galejau rinktis pagal visus imanomus kriterijus.
Pagal ka rinkausi.:
1. Gal esu kompleksuota , gal daugumai tai neaktualu, bet visgi atsizvelgiau priesh ka man bus paprasciau maivytis ( nusprendziau kad su vyru bus paprasciau, galesiu priesh ji labiau atsipalaiduoti negu priesh moteri fotografe). (o jei jusu jaunikis labai drovus pasiklauskite jo, priesh ka jam bus paprasciau pozuoti)
2. Kai rinksites pagal esamus pavyzdzius detus i fotografu saitus, geriau butu kad butu ideta pilna fotosesija, o ne geriausios foto is skirtingu svenciu. (gal jis jas 10 metu rinko)
3. Taip pat apart vestuviu skyrelio ziurejau, pavyzdzius is renginiu , kur butu fotoseija judant zmonems, ir + dar tamsioje, arba naktiniame apsvietime. jei fotografas ta sugeba jis sugebes nufotkint jus ir sauleta diena jums pozuojant.
4. Rinkausi fotografus kurie dirba klasikiniu stiliumi, ty, svarbiausi kriterijai: foto proporciju komponavimas, portretiskumas, ir t.t.( man nereikejo nuotrauku is kuriu 80 % atrodytu kaip atvirukai , kokie meniski jie bebutu, sneku apie vaizdelius kuriuose nesimato nei veidu, visi rakursai is tolo, prietemoj, arba pirmam plane betkas kita bet ne jaunieji). Taip pat nesusigundziau fotografais kurie darfo kazkokius akivaizdzius fotomontazus, arba dali nuotraukos spalvina juodai baltai ir o pvz nuotakos puokste spalvotai. atsiminkite kad viskas kas madinga nera amzina, shiai dienai tai technologiju naujoves, o ryt tai atrodys kichiskai!
Na o del kainu.
Del Scinskio cia kalbejote. skambinau ir jam, bet atsiprashant 5000gabalai uz 4 val. del foto kokybes nieko nesakysiu, bet tik tiek kad jei fotografas ima 5000gabalus reiskias jo foto turi buti 5 kart geresni, isiklausykite 5 kart! tuo labiau krizes metu! + kai tik pakele raga, ir pradejau pasakot priliminarius reikalavimus, kad zakse mum reikes buti 3.10 taip parashyta lapelyje, iskart pertrauke mane jog chia Nesamone, kad ka mes veiksim priesh cerimonija 15 minuciu, ir jis taip nedarys! zodziu pasikeles, ir guopsus.
O chia dar mergaites rase del keduku, per fotosesija, purvinos sukneles ir t.t. na visu pirma ne visos sau gali leisti grazint suplesita sukne i salona, ir poto ja priverstinai ispirkt. o antra, ar noretumete matyt savo tevu fotosesijas su kedais? as kai buvau maza man sios foto atrode kai koks stebuklas, princas ir princese, moteriskumo idealas. beabejo fotosesija neturi buti monotoniska, bet guleti ant zemes purve tarp plytu,,,,pagalvokite kaip sios foto atrodys po 40 metu?musu gi seneliai nesiprikolino po tanku atsigule:]]]]]]
Tai tiek, aciu uz demesi
Na bet manau, kas iesko, tas randa, tik reikia paaukoti tam reikalui nemazai laiko, ka pati ir padariau.
Kai turesime savo fotosesija, butinai ikelsiu cia:]
pas mus taip pat sis buvo.. darbo stilius ir kokybe - 10 balu