man kolkas graziausios fotopasteles nuotraukos bet negaliu sau leisti tokiu kainu
QUOTE(Amise @ 2009 10 20, 16:03)
kai vos prisiregistravus pirmi pranešimai tokie pat eina per visas temas kurios kažkiek susijusios su vestuvėmis tai jau vadinama spamu/reklama
nereikia būti tokiai piktai.. darbo užteks visiems, nenoriu nuvilioti nuo jusu klientų beje jūsų nuotraukos nuostabios
QUOTE(oja @ 2009 10 20, 18:01)
nereikia būti tokiai piktai.. darbo užteks visiems, nenoriu nuvilioti nuo jusu klientų beje jūsų nuotraukos nuostabios
Tik ne tame esmė tiesiog reklamuotis negalim ir moderatoriai už tai baudžia
[quote=Amise,2009 10 20, 18:06]
[QUOTE]ne reklamos tikslais aš idėjau tą nuoroda, o tiesiog padarė svetainę, ir labai idomu buvo sužinoti žmonių nuomonę apie ją, apie nuotraukas labai nenorėjau nieko užpykdyti
[QUOTE]ne reklamos tikslais aš idėjau tą nuoroda, o tiesiog padarė svetainę, ir labai idomu buvo sužinoti žmonių nuomonę apie ją, apie nuotraukas labai nenorėjau nieko užpykdyti
Oja, labai truksta sviesos man visose foto..... bet tai gal tik mano nuomone
QUOTE(Mazgelis @ 2009 10 20, 16:48)
man kolkas graziausios fotopasteles nuotraukos bet negaliu sau leisti tokiu kainu
Būtent
Sveikos merginos. As savo svente jau apturejau ir cia prisiregistravau tik tam kad galeciau Jums parekomenduoti nuostabius zmones, kurie nepaprastai prisidejo prie musu sventes. Kadangi si tema yra apie fotografus, tai cia tik apie ji ir uzsiminsiu - turejau nuostabu fotografa, kuris savo darba atidirbo su kaupu!! Nuotraukomis neatsidziaugiu jau beveik du menesius Jei susidomesit kuri, praneskit, parasysiu kontaktus
QUOTE(Mazgelis @ 2009 10 20, 16:48)
Manau, kad nuotraukos ir filuota medziaga yra butent tai, kas turi isliekamaja verte, kuria dziaugsiesi net po metu 10, 20, 50 ir daugiau....
Todel galbut geriau pataupyti ant maisto ar gerimo (kurie dazniausiai suryja puse svenciu biudzeto) ir tuos pinigus skirti tam, kas islieka... islieka JUMS
Bent jau taip daryciau as
o man labai patinka ir fotopasteles darbai, ir IGNO GRAMBOS nuotraukos
+2009 10 13, 13:20-->
Sveika
uzsuk i puslapi www.fotosvajone.lt
Jei gali, parasyk savo nuomone
QUOTE(saulute @ 2009 10 13, 13:20)
Sveikos, as irgi ieskau vestuvem fotografo, gak kas gali patarti, koki nebloga fotografa uz prieinama kaina ?
Aciu
Aciu
Sveika
uzsuk i puslapi www.fotosvajone.lt
Jei gali, parasyk savo nuomone
QUOTE(egleegle @ 2009 10 20, 15:05)
O as norejau Jusu paklausti keliom valandom samdot fotografa? Ar samdot nuo ryto iki vakaro sventes? Ar dar ir viso vakaro metu?
Pas mus buvo ir vakaro metu (torto pjovimas tikrai įamžintas )
QUOTE(Amise @ 2009 10 20, 17:06)
Jeigu moderatoriai už reklamas baustų, pusė "profesionalų" iš šios temos (dėl darbo "pertekliaus" čia "sėdinčių") jau seniai būtų "užbaninti"
QUOTE(AgataP @ 2009 10 23, 00:00)
na taip, geriausiai "patarti" save pati skaitykit forumo taisykles pries rasydami zinutes.....
O jei jau taip nutiko, tai galiu parasyt savo nuomone.... yra mano akiai tikru graziu kadru, bet labai jau didele monotonija.... pervertus visa albuma vestuvines galerijos, taip nieko naujo ir nepamaciau, man regis net visu ugiu nuotakos niekur neradau.... Visur kaip balandukai, as ir tu, as ir tu, susiglaude tik is kitos puses....
Zinoma, spresti nuotakoms kas dabar renkasi, mano era baigesi
QUOTE(AgataP @ 2009 10 23, 01:00)
išsitaisykit klaidą ne "profisionaliai", o profesionaliai".
kadangi esu už reportažinį vestuvių fotografavimą, tai man foto nelabai