QUOTE(vezliukas_ninja @ 2009 10 13, 16:34)
O as rekomenduociau fotografa Aleksandra Babiciu. Jis dirba kartu su dar viena fotografe (gal dukterimi). Nuotrauku galite pasiziureti: www.meninenuotrauka.lt
Radau ju kontaktus ziuredama draugu, kuriu vestuvese jie fotografavo, nuotraukas. Visus metus pries vestuves ziurinejau ir perziurinejau ju nuotraukas - uzsiemimas kaip saldainis, kai visos foto tokios grazios.
Nenuvyle jie musu ir per musu vestuves. Nors sumokejom daug (ikainius galite pasiziureti tam puslapyje), bet gavom labai grazias nuotraukas. Dabar mano vestuviu nuotraukos kaip saldainiai - galiu vel ir vel jas ziureti.
Taip pat dziaugemes, kad fotografas isklause ir musu pageidavimus, nors ne tiek daug ju turejom ir tikrai juos prisimine ir i juos atsizvelge.
Radau ju kontaktus ziuredama draugu, kuriu vestuvese jie fotografavo, nuotraukas. Visus metus pries vestuves ziurinejau ir perziurinejau ju nuotraukas - uzsiemimas kaip saldainis, kai visos foto tokios grazios.
Nenuvyle jie musu ir per musu vestuves. Nors sumokejom daug (ikainius galite pasiziureti tam puslapyje), bet gavom labai grazias nuotraukas. Dabar mano vestuviu nuotraukos kaip saldainiai - galiu vel ir vel jas ziureti.
Taip pat dziaugemes, kad fotografas isklause ir musu pageidavimus, nors ne tiek daug ju turejom ir tikrai juos prisimine ir i juos atsizvelge.
Labai prašau paaiškinti, kaip galima už nuotraukas, tegul ir laaabai gražias, mokėti 5 štukas??? Daabar tokia fotografų pasiūla, ir dar krizė tipo. Aš nekalbu apie tuos, kurie atneša nuotraukas kitą dieną, arba kažkokias nekokybiškas, nuvalkiotas ir išplaukusias nuotrkas. Bet kas gali būti ten tokio stebuklingo, kas kainuotų 5000 lt??? Kai tikrai dabar prieš vestuves aš ieškau gerų fotografų ir už priimtiną kainą. Ir tikrai jų yra, kiekvienam pagal skonį. Brangiausias mums siūlomas fotografas kainavo 3000 lt. Ten tikrai su rekomendacijomis, profesionalas.
Paaiškinkit prašau man, nesubrendelei, už ką mokėti mūsų šalyje 5000 lt. už nuotraukas???