Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Rudaakė @ 2009 10 13, 13:40)
O del nuotrauku kita diena po vestuviu - gincyciaus turbut iki numirimo, taciau taupysiu forumo vieta ir savo laika. Na tikrai neimanoma per nakti padaryti visko idealiai.... cia jau visi turim savo nuomones. Mano gincas tuom ir baigtas  biggrin.gif

100% pritariu smile.gif nebent visoms foto koks nors automatinis vienas efektas uždedamas arba dirba kelių žmonių komanda už kuri mokėti tektų n kartų daugiau.
na tarkim video esu susidūręs, kad dieną filmuoja, o vakare jau, 12val, rodo gražiausius kadrus smile.gif irgi atrodo neįmanoma, bet mokant pinigus tai pasidaro įgyvendinama.
Atsakyti
QUOTE(kvadratas @ 2009 10 13, 15:22)
100% pritariu smile.gif nebent visoms foto koks nors automatinis vienas efektas uždedamas arba dirba kelių žmonių komanda už kuri mokėti tektų n kartų daugiau.
na tarkim video esu susidūręs, kad dieną filmuoja, o vakare jau, 12val, rodo gražiausius kadrus smile.gif irgi atrodo neįmanoma, bet mokant pinigus tai pasidaro įgyvendinama.

...apie ka ir kalbu, kad zmones dirba su komanda ...uz tai ir moki didelius pinigus bet zinai kad kokybe, pastangos, darbas atitinka kaina... zinai uz ka moki!!! 4u.gif va ir pats sakai teko susidurti.. man taip ogi ! biggrin.gif ne matau reikalo nei gincu testi... doh.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvadratas @ 2009 10 13, 14:22)

Tas pats ir su video, jei klipas rodomas vidurnakti, dirba ne vienas zmogus, o komanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriki603 @ 2009 10 13, 13:35)
...apie ka ir kalbu, kad zmones dirba su komanda ...uz tai ir moki didelius pinigus bet zinai kad kokybe, pastangos, darbas atitinka kaina... zinai uz ka moki!!!  4u.gif  va ir pats sakai teko susidurti.. man taip ogi !  biggrin.gif  ne matau reikalo nei gincu testi... doh.gif  ax.gif  4u.gif

bet turbut retas fotografas taip dirba.... as asmeniskai savo fotografuotu kadru kitam tvarkyti nepatikeciau blush2.gif nebent tiems, kurie yra jau tikri vestuviu foto asai biggrin.gif
dar manau reti jaunieji pasiryze moket simtus ar tukstancius daugiau tam, kad nuotraukas pamatyt greiciau.....
Atsakyti
Sveikos, merginos,

rusejo pabaigoj atsvenciau savo vestuves ir tikrai is visos sirdies rekomenduociau Jums vestuviu fotografa Sauliu. Nemaniau, kad mes tokie grazus ir fotogeniski! www.lukse.lt Ziurekit vestuviu skyrelyje smile.gif Isitikinkit pacios smile.gif
Atsakyti
O as rekomenduociau fotografa Aleksandra Babiciu. Jis dirba kartu su dar viena fotografe (gal dukterimi). Nuotrauku galite pasiziureti: www.meninenuotrauka.lt
Radau ju kontaktus ziuredama draugu, kuriu vestuvese jie fotografavo, nuotraukas. Visus metus pries vestuves ziurinejau ir perziurinejau ju nuotraukas - uzsiemimas kaip saldainis, kai visos foto tokios grazios.
Nenuvyle jie musu ir per musu vestuves. Nors sumokejom daug (ikainius galite pasiziureti tam puslapyje), bet gavom labai grazias nuotraukas. Dabar mano vestuviu nuotraukos kaip saldainiai - galiu vel ir vel jas ziureti.
Taip pat dziaugemes, kad fotografas isklause ir musu pageidavimus, nors ne tiek daug ju turejom ir tikrai juos prisimine ir i juos atsizvelge.
Atsakyti
QUOTE(ausriki603 @ 2009 10 13, 13:35)
... ne matau reikalo gincu testi... doh.gif  ax.gif  4u.gif

pavadinčiau visa tai turininga diskusija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriki603 @ 2009 10 13, 13:20)
Yra fotografu kurie rytojaus diena atnesa jauniesiems nuotrauku albuma, ir beje super kokybiskas nuotraukos,  tiek retusuotas, tiek su efektais ...  rolleyes.gif

"Sveiki, fantastikos mėgėjai" tongue.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2009 10 13, 18:28)
"Sveiki, fantastikos mėgėjai"  tongue.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

kazkur cia forume viena mergina rase, kad dar siais metais, dalyvavo vestuvese, albuma "tvarkytu" nuotrauku isvydo kita diena, ir ne siaip sau, o sutvarkytas foto biggrin.gif su spec efektais - net gulbiu ir bezdzioniu ikomponuota lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos kaip manote, ar būtų gražu vestuvinės nuotraukos su milžiniškais muilo burbulais? Laaabai dideliais biggrin.gif tais kur vadinasi Vėjų Gaudymas . Juk jie spalvoti, labai gražiai galima nuotrauką sukomponuoti. Ir tokios originalesnės nuotraukos būtų, nematytos, kitokios...
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2009 10 14, 00:30)
Merginos kaip manote, ar būtų gražu vestuvinės nuotraukos su milžiniškais muilo burbulais? Laaabai dideliais  biggrin.gif  tais kur vadinasi Vėjų Gaudymas . Juk jie spalvoti, labai gražiai galima nuotrauką sukomponuoti. Ir tokios originalesnės nuotraukos būtų, nematytos, kitokios...

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal ka yra fotografaves Tomas Soltonas? 4u.gif Aciu.
Atsakyti