Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(kvadratas @ 2009 10 12, 20:30)
o jus galvojat nuotraukos pačios susiredaguoja? biggrin.gif nu maždaug ta prasme suvokiat kiek tam reikia laiko? nu aš nežinau nesistengiu čia nieko įrodyt, bet žiūriu dažnai žmonės nesuvokia už ką moka smile.gif kaip čia kažkas sakė "ot už dieną 1000 pasiima, prezidento atlyginimas" biggrin.gif

O jūs atsidarykit mano profilį ir turėtumėt suprast ką aš galvoju ir ko ne mirksiukas.gif
Tiesiog nemanau, kad gerą vardą ar tiesiog save gerbiantis fotografas sutiktų atiduoti visiškai žalias nuotraukas mirksiukas.gif
ir siūlyčiau visgi šios temos labai neplėtoti, nes ši, vestuvių fotografų tema, skirta dalintis merginų įspūdžiams ir ieškoti nuomonių apie fotografus.

Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 10 12, 20:43)
O jūs atsidarykit mano profilį ir turėtumėt suprast ką aš galvoju ir ko ne  mirksiukas.gif
Tiesiog nemanau, kad gerą vardą ar tiesiog save gerbiantis fotografas sutiktų atiduoti visiškai žalias nuotraukas  mirksiukas.gif
ir siūlyčiau visgi šios temos labai neplėtoti, nes ši, vestuvių fotografų tema, skirta dalintis merginų įspūdžiams ir ieškoti nuomonių apie fotografus.

galime neplėtot, bet aš pasakiau savo nuomonę ir man tikrai visiškai nesvarbu, kad jūs fotografuojate wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif gal kam teko susidurti su fotodart.lt ? visa foruma paskaiciau jokio komentaro doh.gif aciu...
Atsakyti

neapsistok ties vienu, paziurek daugiau fotografu:

http://www.didysisve...ms.html?page=10
Atsakyti
QUOTE(satova @ 2009 10 13, 01:46)
neapsistok ties vienu, paziurek daugiau fotografu:
http://www.didysisve...ms.html?page=10

siūlyčiau geriau čia: www.wed.lt
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 10 13, 11:56)
siūlyčiau geriau čia: www.wed.lt

Zinokit, as turiu 40 fotografu susirasiusi is kuriu renkuosi, kaikas atkrenta del kainu, nes pasiulo tik dvd ( as noreciau atspausdinto albumuko pvz. jei jau moku 2500lt g.gif ) ...kiti siaip atkrenta schmoll.gif , o kiti uzimti ...labai norejau vytasfoto.lt man patiko jo foto wink.gif ..bet uzimtas mano diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriki603 @ 2009 10 13, 10:49)
Zinokit, as turiu 40 fotografu susirasiusi is kuriu renkuosi, kaikas atkrenta del kainu, nes pasiulo tik dvd ( as noreciau atspausdinto albumuko pvz. jei jau moku 2500lt g.gif  ) ...kiti siaip atkrenta schmoll.gif , o kiti uzimti ...labai norejau vytasfoto.lt man patiko jo foto wink.gif ..bet uzimtas mano diena  unsure.gif

sakyciau keisti fotografai, jei jiems sunku ir albuma sumaketuoti biggrin.gif
Gi viskas derybu reikalas, ko jaunieji nori, ka fotografas gali smile.gif
o vyto darbai man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 10 13, 12:51)
sakyciau keisti fotografai, jei jiems sunku ir albuma sumaketuoti  biggrin.gif 
Gi viskas derybu reikalas, ko jaunieji nori, ka fotografas gali smile.gif
o vyto darbai man irgi  drinks_cheers.gif

albuma sumaketuoti nesunku, atspausti uz simta litu irgi nesudetinga, bet ar tenkintu jus ta kokybe?
Tikrai gerai atspausta fotoknyga ( o Lietuvoje tokiu darant dar neteko matyti) priklausomai nuo psl skaiciaus kainuoja nuo 1000lt...
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2009 10 13, 13:08)
albuma sumaketuoti nesunku, atspausti uz simta litu irgi nesudetinga, bet ar tenkintu jus ta kokybe?
Tikrai gerai atspausta fotoknyga ( o Lietuvoje tokiu darant  dar neteko matyti) priklausomai nuo psl skaiciaus kainuoja nuo 1000lt...

Yra fotografu kurie rytojaus diena atnesa jauniesiems nuotrauku albuma, ir beje super kokybiskas nuotraukos, tiek retusuotas, tiek su efektais ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2009 10 13, 11:08)
Tikrai gerai atspausta fotoknyga ( o Lietuvoje tokiu darant  dar neteko matyti) priklausomai nuo psl skaiciaus kainuoja nuo 1000lt...

as kalbu apie nuotraukas ant profesionalios kokybes popieriaus smile.gif Ir ne kita diena atiduodama smile.gif
Fotoknygu tikrai yra ivairiu, as maciau ir tikrai kokybiska mano akimis, jos verte, taip, ar tai 1000 lt.

O del nuotrauku kita diena po vestuviu - gincyciaus turbut iki numirimo, taciau taupysiu forumo vieta ir savo laika. Na tikrai neimanoma per nakti padaryti visko idealiai.... cia jau visi turim savo nuomones. Mano gincas tuom ir baigtas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi ieskau vestuvem fotografo, gak kas gali patarti, koki nebloga fotografa uz prieinama kaina ?

Aciu smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 13, 11:20-->
QUOTE(saulute smile.gif @ 2009 10 13, 11:20)
Sveikos, as irgi ieskau vestuvem fotografo, gak kas gali patarti, koki nebloga fotografa uz prieinama kaina ?
Aciu  smile.gif

pereik psl www.wed.lt, rasi begale fotografu ivairiomis kainomis ir ivairiam skoniui 4u.gif
Atsakyti