QUOTE(sukceno @ 2009 09 30, 07:15)
teisinga pastaba, kai pats aparatūrą įsigyji iš kitų pajamų šaltinių, o čia tik žaidimas-savireklama.
Dvi fakto klaidos viename sakinyje
1. Aparatūra privalo atsipirkti, nepriklausomai iš kokių pinigų ji isigyta. Tai paprasta verslumo taisyklė. Į kaštus yra įskaičiuotas ir įrangos nusidevėjimas. Ir net tokiu atveju bendri kaštai nesudaro trečdalio nuo 3000 Lt.
2. Nenorėčiau tarp žaidimo, savireklamos ir hobio dėti lygybės. Man tai hobis ir tik po to darbas.
Sakoma, gera reklama - 90% produkto sėkmės. Tai akivaizdu pažiūrėjus į mūsų <brangiausiuosius> arba į fotografus, kurie akivaizdžiai nesugeba nieko, tačiau turi pilną kalendorių vestuvių
Be jokios abejonės, tas linkas yra mano ir, manau, suprantantys humorą ir pamatę ten sakinio gale smailą, nepriėmė kaip už labai rimtą pinigą
Papildyta:
QUOTE(dalytely @ 2009 09 30, 10:13)
as irgi manu kad yra geresniu fotografu uz mazesne kaina, bet bent kolkas musu paskirtos sumos fotografui ir filmuotojui neuztenka
gal pasirodys ir keista bet nenoriu trecdali sumos skirtos vestuvems isleisti vien tik fotografui
Teko kadaise filmuoti vestuves. Supratau, kad tai ne man ir perejau prie to, ką myliu labiausiai - Fotografija. Turiu tokį kuklų patarimą, ar greičiau garsų pamastymą:
Ar būtina patikėti filmuoti vestuves superiniam profesionalui už nesvietiškus pinigus? Mano nuomone, geriau daugiau skirti fotografui, nes nuotraukos, sustabdytos akimirkos yra daug žaviau už video. Man šiek tiek kvepia egocentrizmu ir fetišu, kai iš vestuvių, dėka 2 ar 3 operatorių padaromas vaidybinis filmas, o jaunieji net negali atsipalaiduoti dėl juos supančių prožektorių. Mielosios, jaunosios, ar tikrai jums reikia to filmo?
Savo vestuvėse mieliau turėčiau gerą fotografą, ir pasamdyčiau koki jaunuolį, mokantį laikyti kamerą, kad dėl ramios sažinės, šeimos metraščiui simboliškai pafilmuotų pasiruošimą, ceremoniją ir kitus svarbesnius momentus. Bet jokių pusantros valandos trukmės "vaidybinių-dokumentinių" filmų!
Pasikartosiu, tai yra mano nuomonė, akmenimis nemėtykite