Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški turgeliai, ūkininkai

QUOTE(san @ 2009 09 26, 08:55)
kas valgot neskaitykit, verysad.gif  bet MB "skaniai" papusryčiavo praeitą šeštadienį Tymo turguje pirkta rūkyta šonine su dzykais wacko.gif

o kas jie tokie? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 26, 09:18)
o kas jie tokie? ax.gif

musiu viksreliai
Atsakyti
Ale taip skaniai kava geriau dabar biggrin.gif
Nu ka- baisu, bet nera ko labai stebetis - nerasit tikrai dziku ant mesu,kurios pripurkstos, prikimstos chemijos ir kitu brudu...Nu zodziu doh.gif - pasidare bloga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 rugsėjo 2009 - 09:57
QUOTE(Diva:) @ 2009 09 26, 10:49)
Nu ka- baisu, bet nera ko labai stebetis - nerasit tikrai dziku ant mesu,kurios pripurkstos, prikimstos chemijos ir kitu brudu...Nu zodziu  doh.gif - pasidare bloga...

drinks_cheers.gif
vat ką tiki LRT rodė ekologiškus ūkius su visais sertifikatais ir t.t. Tai visdelto yra net ir ekologiškose daržovėse purškiami chemikalai nuo vabzdžių ir kt. Aišku minimalus leistinas kiekis, bet..... tikrai ekologiškus laukus žmonės ravi savom rankom doh.gif va kokia ekologijos kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2009 09 26, 11:12)
vat ką tiki LRT rodė ekologiškus ūkius su visais sertifikatais ir t.t. Tai visdelto yra net ir ekologiškose daržovėse purškiami chemikalai nuo vabzdžių ir kt. Aišku minimalus leistinas kiekis, bet..... tikrai ekologiškus laukus žmonės ravi savom rankom  doh.gif va kokia ekologijos kaina  biggrin.gif

O kada rodys kartojimą? viena ausim girdėjau, bet nemačiau, tik paklausiau, kad įdomu, bet man vonioj biški remontavo, tai nebuvo kaip viską pamatyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2009 09 26, 15:53)
o kaip ta laida vadinosi?
gal nete yra g.gif

Lyg tai Gimtoji žemė g.gif nerandu kad kartotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 09 26, 16:32)
Lyg tai Gimtoji žemė g.gif nerandu kad kartotų unsure.gif

pasiziurejau kad neikelta nei viena rugsejo meneio gimtosios zemes laida i lrt.lt doh.gif
Atsakyti
hmm.prisiminiau kai klaipedoj apsipirkinejau ekologiskame turgelyje..nu kiek jsi ekologiskas nepasakysiu...perku mesyte,rukyta,pardaveja turbut tokia saziningesne pasitaike,mate kad su mazu vaiku esu,turbut pagalvojo kad ir jam duosiu,apsidaire ar ner daugiau zmoniu kur salia ir sako "nepirkit sitos mesytes schmoll.gif ji ne tokia,uz kokia mokat.." doh.gif doh.gif ir padave kitos..nezinau gal irgi pamelavo,nematau zmoniu kiaurai..ale pagalvojau,va ir ekologija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 27, 19:27)
hmm.prisiminiau kai klaipedoj apsipirkinejau ekologiskame turgelyje..nu kiek jsi ekologiskas nepasakysiu...perku mesyte,rukyta,pardaveja turbut tokia saziningesne pasitaike,mate kad su mazu vaiku esu,turbut pagalvojo kad ir jam duosiu,apsidaire ar ner daugiau zmoniu kur salia ir sako "nepirkit sitos mesytes schmoll.gif  ji ne tokia,uz kokia mokat.." doh.gif  doh.gif  ir padave kitos..nezinau gal irgi pamelavo,nematau zmoniu kiaurai..ale pagalvojau,va ir ekologija doh.gif

Man ir Vilniuj taip buvo, tik as morkas pirkt norejau, pamate kad su kudikiu ant ranku tai nepardave schmoll.gif Tai vat zmogus kai pagalvoji ko nusiperki is ne tokiu saziningu pardaveju doh.gif

O del tos " dzikuotos " sonines - is kurio mesos pardavejo pirkta buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 09 28, 15:41)
Man ir Vilniuj taip buvo, tik as morkas pirkt norejau, pamate kad su kudikiu ant ranku tai nepardave  schmoll.gif  Tai vat zmogus kai pagalvoji ko nusiperki is ne tokiu saziningu pardaveju  doh.gif

O del tos " dzikuotos " sonines - is kurio mesos pardavejo pirkta buvo?  g.gif

man tai labiau kyla klausimas: ką nusiperki, jei vaiką namie palieki g.gif

tai kad tądien (09 19) lyg tik vienas mėsos pardavėjas Tymo turguj buvo...
Atsakyti
Bet visgi, as manau, kad ukininku produktai turi zymiai maziau chemijos negu atveztiniai.Visa ta chemija, atveztine ,yra labai brangi ir paprasciausiai ukininkas jos neiperka.Jei ir naudoja, tai minimaliai.As tai negaliu visiskai uzauginti kopustu ju nepapurskus nuo kirmeliu.Bandziau visokias ekologiskas priemones - nieko.Svarbiausia nupurksti pries 1 men. iki vartojimo.O turguose juk produktai yra tikrinami,labiau nei i parduotuves papuole.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 08:39)
Dzintariukas 4u.gif  noriu Tavęs paklausti,ar viržių medus tamsiai rudas?
Tiksliau ,kokios spalvos? 4u.gif

Taip, tamsiai rudas. Bet nesumaišyk su grikių medumi wink.gif Viržių medus gal toks tirštesnis ir laikui bėgant nesusicukruoja, kaip kiti medūs. Be to, neturi stipraus prieskonio, kaip grikių medus 4u.gif
Aš jau ne pirmus metus perku iš tokios močiutės, kuri iš Zarasų rajono atvažiuoja, tai niekada neteko nusivilti smile.gif
Atsakyti