Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški turgeliai, ūkininkai

QUOTE(Olaiva @ 2009 08 20, 21:20)
tai tu cia uzsisakei pas tuos,kur sestadieniais cecenijos aiksteje buna? ax.gif

Manau, kad ne. g.gif O gal ir būna, nežinau blush2.gif
Yra tokia firma "Tikras maistas". Va iš jų ir užsisakiau. Ir pristatymas nemokamas thumbup.gif Jei kam idomu čia vadybininkės kontaktai rasa@tikrasmaistas.lt . Manau ji daugiau galės suteikti informacijos.

light blue žinai, kad jie kiekvieną savaitę naują užsakymo formą siunčia?Ten kažkas skiriasi. Reik kolegės paklausti kas tiksliai. rolleyes.gif Pas mus jau puse firmos spirga, kaip laukia pirmadienio, kada bus galima užsisakyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasvyte: 21 rugpjūčio 2009 - 07:07
o jie internetinio puslapio neturi?
cia tik Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 21, 08:06)
o jie internetinio puslapio neturi?
cia tik Kaune?

Puslapio man atrodo nėra, bent jau aš neradau.
Sakė kolegė , pristato Kaune, Vilniuje, Kėdainiuose ir Panevėžy. Nebent nesenai kas nors pasikeitė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasvyte: 21 rugpjūčio 2009 - 08:36
tai tada dar klausimas:o kaip del etikeciu? yra ant ju ukininko ten koks numeris,sudetis ta geroji surasyta?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2009 08 21, 07:37)
O dabar lekiu kavos (na nelabai gal ekologiškos  ax.gif ) gerti su tikru pienuku  4u.gif

Galima ir ekologiska kava gerti! Bet as neprisiruosiu niekaip schmoll.gif - neskanios man nei viena is bandytu, o kava- puse gyvenimo grozio man doh.gif biggrin.gif

Rasvyte- kokia 1 kg kaina vistos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 rugpjūčio 2009 - 09:05
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 21, 08:52)
tai tada dar klausimas:o kaip del etikeciu? yra ant ju ukininko ten koks numeris,sudetis ta geroji surasyta?

Yra etiketes, sudetis, pagaminimo data. Ant surio buvo gamintojas, pagaminimo data, veterinarijos leidimo nr.

QUOTE(Diva:) @ 2009 08 21, 09:04)
Rasvyte- kokia 1 kg kaina vistos?  4u.gif

12,50 lt/kg.
Atsakyti
kaip as jums pavydziu pas mus mazam miestely tiki pasvajot apie ekologiskus tugelius tad tenka mint i paprasta turgu ir pas ukininkus pirkt bet ir tai tik darzov ir vaisiai o apie surius, visteles tik pasvajot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2009 08 21, 15:44)
kaip as jums pavydziu pas mus mazam miestely tiki pasvajot apie ekologiskus tugelius tad tenka mint i paprasta turgu ir pas ukininkus pirkt  bet ir tai tik darzov ir vaisiai o apie surius, visteles tik pasvajot  schmoll.gif

tai mazam miestely kaip tik manau yra daugiau tasku,kur zmones augina kaip sau,bet dar ir dali parduoda.o mums,miestelenams,kai atveza ka nors tipo ekologisko,tai ir puolames kaip prie medaus.nors nesu 100 proc tikra,ar visada uz tuos pinenzus as gaunu sveika maista......
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2009 08 21, 15:44)
kaip as jums pavydziu pas mus mazam miestely tiki pasvajot apie ekologiskus tugelius tad tenka mint i paprasta turgu ir pas ukininkus pirkt  bet ir tai tik darzov ir vaisiai o apie surius, visteles tik pasvajot  schmoll.gif

O kokiame miestely gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(helada @ 2009 08 21, 21:33)
O kokiame miestely gyvenat?

dzukijos sostine biggrin.gif
Atsakyti
PAPILDAU
Mobiliuju ekologisku turgeliu Kaune grafikas:

Ūkininkų turgelių darbo laikas nuo 9 iki 19 val.:

Antradieniais - Panemunėje, senojo turgaus aikštėje, Vaidoto g. 80. Ūkininkai pirkėjų lauks rugpjūčio 4, 11, 18, 25 dienomis bei rugsėjo 1, 8, 15, 22, 29 dienomis.

Trečiadieniais - Šilainiuose, Žemaičių plente, prie parduotuvės „Iki“. Ūkininkai pirkėjų lauks rugpjūčio 5, 12, 19, 26 dienomis bei rugsėjo 2, 9, 16, 23, 30 dienomis.

Ketvirtadieniais - Dainavos mikrorajone, V.Krėvės pr. 97, prieš „Saulėtekio“ prekybos centrą kitoje gatvės pusėje esančioje aikštelėje. Turgelis veiks rugpjūčio 6, 13, 20, 27 dienomis bei rugsėjo 3, 10, 17, 24 dienomis.

Penktadieniais - Centre, Griunvaldo g., šalia prekybos centro „Akropolis“. Ūkininkai pirkėjų lauks rugpjūčio 7, 14, 21, 28 dienomis bei rugsėjo 4, 11, 18, 25 dienomis.

Šeštadieniais - Kalniečių mikrorajone, P.Lukšio g. 60, prieš parduotuvę „Iki“, netoli Čečėnijos aikštės. Turgelis veiks rugpjūčio 1, 8, 15, 22, 29 dienomis bei rugsėjo 5, 12, 19, 26 dienomis.
Nuo ryto prie pilies,prie restorano "Žemyn upe" būna didelis turgelis aikštelėje thumbup.gif

Sekmadieniais - prie "Molo"
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 22, 22:09)
Nuo ryto prie pilies,prie restorano "Žemyn upe" būna didelis turgelis aikštelėje thumbup.gif

Ir cia sutiksite mane biggrin.gif - beveik kiekviena savaitgali bunu, man arti namu ir siaip kazkaip labai patinka cia..
Atsakyti