Sveikos,
Labai džiugu, jog radau forumą, kuriame dalijatės informacija apie ekologiškus turgelius ir parduotuves.
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Mūsų šeima stengiasi maitintis tik natūraliomis, kokybiškomis daržovėmis. Čia pasidomėjau internete ir poto per tv rodė apie nitratus, išvada - kuo mažiau nitratų, tuo daržovė sveikesnė. Pradėjau domėtis ir tirti, tad turgumi likau nepatenkinta. Poto draugė papasakojo apie gamtinės žemdirbystės augintojus ir ūkininkus, kurie parduoda savo produkciją. Pasidomėjau, kainos jų pagrindiniame puslapyje pasirodė kosmiškos, viskas labai brangu, nors suprantama, jog ten aukščiausia maisto kokybė kokia gali būti, bet mūsų šeimai tai vis tiek buvo per brangu. Tačiau vasaros viduryje radau labai smagų puslapį www.viskoko.lt susikambinau su augintojais ir išsiaiškinau, jog jie daržoves parduoda visai pigiai. Nusprendžiau surizikuot ir užsisakau. Ką galiu pasakyti - fantastika! Daržovių kvapas ir skonis - su niekuo nesulyginsi ir nitratų juose tikrai labai mažai. Likau labai patenkinta. O dabar sužinojau, jog kitais metais jie pardavinės dar pigiau. Tik 35litai visa dėžė daržovių ir gamtoje augančių augaliukų. O dar jie mėgėjai dovanų įdėt.
Vienu žodžiu, aš jais labai patenkinta ir perku iš jų viską, ką tik pasiūlo
Va tokia mano patirtis ir parduotuvių išvis atsisakiau.
kartais jei ko pritrūkstu nubėgu į turgų, bet jau labai retai.