Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški turgeliai, ūkininkai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 10, 14:11)
Gal kas buvo čia išvardytuose - kuriam iš jų, ir gali parašyti kokia pasiūla?  4u.gif

Deje ne, neparasyta taip tiksliai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 08 10, 15:11)
Gal kas buvo čia išvardytuose - kuriam iš jų, ir gali parašyti kokia pasiūla?  4u.gif

Aš buvau šeštadienį, Žvėryne prie IKI. Kukli gana pasiūla - pora pieno produktų vagonėlių, mėsos, obuolių su slyvom buvo ir duonos, berods ir viskas. Bet mes gal jau vėlokai bovom, antroj dienos pusėj. Man aktualių prieskoninių žolių ir daržovių nebuvo visai.
Atsakyti
as nuo pavasario vaikstau i ta Antakalnyje prie poliklinikos,ten perku kalakutiena,duona,na ir darzoviu kokiu ten buna,aisku,renkuosi,ne tuos kur perpardavineja,bet su darzovem nieko gero,tik duona ir kalakutiena patinka,tikrai visada sviezia tiek tas,tiek tas,o va kiausinius perku parduotuvelej antakalnio gatveje irgi pries poliklinika irgi ekologiski
Atsakyti
Mobiliuju ekologisku turgeliu Kaune grafikas:

Ūkininkų turgelių darbo laikas nuo 9 iki 19 val.:

Antradieniais - Panemunėje, senojo turgaus aikštėje, Vaidoto g. 80. Ūkininkai pirkėjų lauks rugpjūčio 4, 11, 18, 25 dienomis bei rugsėjo 1, 8, 15, 22, 29 dienomis.

Trečiadieniais - Šilainiuose, Žemaičių plente, prie parduotuvės „Iki“. Ūkininkai pirkėjų lauks rugpjūčio 5, 12, 19, 26 dienomis bei rugsėjo 2, 9, 16, 23, 30 dienomis.

Ketvirtadieniais - Dainavos mikrorajone, V.Krėvės pr. 97, prieš „Saulėtekio“ prekybos centrą kitoje gatvės pusėje esančioje aikštelėje. Turgelis veiks rugpjūčio 6, 13, 20, 27 dienomis bei rugsėjo 3, 10, 17, 24 dienomis.

Penktadieniais - Centre, Griunvaldo g., šalia prekybos centro „Akropolis“. Ūkininkai pirkėjų lauks rugpjūčio 7, 14, 21, 28 dienomis bei rugsėjo 4, 11, 18, 25 dienomis.

Šeštadieniais - Kalniečių mikrorajone, P.Lukšio g. 60, prieš parduotuvę „Iki“, netoli Čečėnijos aikštės. Turgelis veiks rugpjūčio 1, 8, 15, 22, 29 dienomis bei rugsėjo 5, 12, 19, 26 dienomis.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 18, 16:51)

Šeštadieniais - Kalniečių mikrorajone, P.Lukšio g. 60, prieš parduotuvę „Iki“, netoli Čečėnijos aikštės. Turgelis veiks rugpjūčio 1, 8, 15, 22, 29 dienomis bei rugsėjo 5, 12, 19, 26 dienomis.

Čia kasdien būna bent po kelis žmones kurie pardavinėja savo užaugintas daržoves.

Mano bendradarbė užsisakinėja maista į namus iš ūkininku. Yra firma, kuri tuom prekiauja. Irgi yra daržovės, mėsa, pieno produktai, kruopos. Kai kurie produktai ekologiški. Tai šią savaitę ir aš užsisakiau, žiūrėsime ką ryt gausiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 08 19, 18:19)
Čia kasdien būna bent po  kelis žmones kurie pardavinėja savo užaugintas daržoves.

Mano bendradarbė užsisakinėja maista į namus iš ūkininku. Yra firma, kuri tuom prekiauja. Irgi yra daržovės, mėsa, pieno produktai, kruopos. Kai kurie produktai ekologiški. Tai šią savaitę ir aš užsisakiau, žiūrėsime ką ryt gausiu.  biggrin.gif

nepamirsk tik parasyti,ka gero gavai wink.gif
gal rupiu miltu buna pas juos?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 19, 21:48)
nepamirsk tik parasyti,ka gero gavai wink.gif
gal rupiu miltu buna pas juos?

Aha, turi ekologiškų rupių kvietinių miltų. mirksiukas.gif
Atsakyti
o klausykit kaip su suriais kaune? ar buna visoku suriu? man labai idomu, su prieskoniais ir tt... ir kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 20, 14:14)
o klausykit kaip su suriais kaune? ar buna visoku suriu? man labai idomu, su prieskoniais ir tt... ir kaip kainos?

mmmmmm... kaip as tokius surius megstu.su cesnakais ir zolelm ypac.esu pirkusi karta ,bet tam turgely,kur kiekviena sekmadieni prie MOLO buna.tik niekur neradau saldzios grietineles surio,kaip kad BARIUNu buna parduotuvese schmoll.gif

ir duonos pirkau su razinom,riesutais,slyvom.kaip skanus pyragas jinai man thumbup.gif
Atsakyti
Na va gavau prekytes. Buvau maloniai nustebinta, dar net gavau dovanu bigsmile.gif

O jau koks skanus saldaus pieno sūris su razinom, jau baigiam sušlamšti biggrin.gif . Ir man patiko ruginiai sausainiai, MB sakė normalūs, o man tai super skonis.. Iš balto pyrago dukra visas razinas isrinko lotuliukas.gif kiaušinių dar neragavau. Ir dar pirkau vištą, auginama laisvėje, lesinta grūdais. Kai iškepsiu pasakysiu ar skonis skiriasi nuo paprastu vištu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 08 20, 18:05)
Na va gavau prekytes. Buvau maloniai nustebinta,  dar net gavau dovanu bigsmile.gif

O jau koks skanus saldaus pieno sūris su razinom, jau baigiam sušlamšti biggrin.gif . Ir man patiko ruginiai sausainiai, MB sakė normalūs, o man tai super skonis.. Iš balto pyrago dukra visas razinas isrinko lotuliukas.gif kiaušinių dar neragavau. Ir dar pirkau vištą, auginama laisvėje, lesinta grūdais. Kai iškepsiu pasakysiu ar skonis skiriasi nuo paprastu vištu.  rolleyes.gif

tai tu cia uzsisakei pas tuos,kur sestadieniais cecenijos aiksteje buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 08 20, 19:05)
Na va gavau prekytes. Buvau maloniai nustebinta,  dar net gavau dovanu bigsmile.gif

O jau koks skanus saldaus pieno sūris su razinom, jau baigiam sušlamšti biggrin.gif . Ir man patiko ruginiai sausainiai, MB sakė normalūs, o man tai super skonis.. Iš balto pyrago dukra visas razinas isrinko lotuliukas.gif kiaušinių dar neragavau. Ir dar pirkau vištą, auginama laisvėje, lesinta grūdais. Kai iškepsiu pasakysiu ar skonis skiriasi nuo paprastu vištu.  rolleyes.gif

įtikinai pamėginti thumbup.gif exelinį ekologiškų prekių sąrašą el pašte turiu senai, bet vis nepabandžiau. Sugundei galutinai wink.gif Višta TURI skirtis, ji bus kietesnė, nei parduotuvinė. Nes parduotuvėj ar paukštynuose jas minkština. Man dėdė vištalių priaugino, tai mergina vien juos valgytų thumbup.gif
Kaip gerai, kad į šią temą užsukau wub.gif tikrai pirksiu thumbup.gif O dabar lekiu kavos (na nelabai gal ekologiškos ax.gif ) gerti su tikru pienuku 4u.gif
Atsakyti