Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški turgeliai, ūkininkai

QUOTE(Varna @ 2011 11 05, 11:08)
Mes uz kaimiskus kiausinius irgi 5 mokam (pazistamiems, vistos lesinamos tikrai tik naturaliai).

Klausimas kiek turetumewm moketi uz pacia vista (eko, t.y. naturaliai auginta kaimo gludumoj). 11? 12 uz kg?

o pas mus kiaušinius po 7 parduoda g.gif
Atsakyti
gal žinote as žąsis augina ?
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 11 05, 16:26)
o pas mus kiaušinius po 7 parduoda g.gif

Oho, dar tokios kainos neteko girdeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 06, 06:58)
Oho, dar tokios kainos neteko girdeti  doh.gif

Čia dar nedidžiausia kaina - už ekologiškus ar ne 10 Lt prašo doh.gif
Atsakyti
Na net negalvojau, kad už kaimiškus kiaušinius gali tiek prašyti doh.gif Jei mažiems vaikams, tai gal ir galima vieną kitą kartą nupirkti, bet jei 5 asmenų šeimą g.gif

drė
QUOTE(Sophi @ 2011 11 06, 10:32)

Mama kaime gyvena, tai kai pavasarį turės perteklių, po 4 tikrai galės pardavinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 06, 11:32)

Nu tai aš maišą pinigų prisikraučiau.... o dalinu draugams, tik 20 kiaušinių esu pardavusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2011 11 06, 17:13)
Nu tai aš maišą pinigų prisikraučiau....  o dalinu draugams, tik 20 kiaušinių esu pardavusi  doh.gif

10 Lt jau ekologiškų prekių parduotuvėse prašo - turguj, manau, būtų pigiau. Be to, jie sertifikuoti pagal visų ekologiškų produktų reikalavimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 06 lapkričio 2011 - 17:17
QUOTE(Sophi @ 2011 11 06, 18:16)
10 Lt jau ekologiškų prekių parduotuvėse prašo - turguj, manau, būtų pigiau. Be to, jie sertifikuoti pagal visų ekologiškų produktų reikalavimus ax.gif

man tai vis kila įtarimas blush2.gif ar tikrai jau jie tokie ekologiški g.gif ?
Atsakyti
o niekas nebande uzsakynieti internetiniuose eko prekių parduotuvese, ten tikrai turetu buti viskas eko, su sertifikatais, ir pigiau gal net, juk jiems patalpu prekybiniu islaikyti nereikia
Atsakyti
4u.gif dėl visu tu ekologišku turgu man juokas ima pati ten dirbau nemažai laiko , prieš tai paprastam turgui,viskas čia eina iš lenkijos o tas ekologiškumas reikia tik mokesti sumokėti už turgu ir ūkininko pažimiejima turėti o tai ne problema dabar labai lengva ji paimti kursai kainuoja 300lt ir tau pažimėjimas , galiu daug ką apie ta ekologiškumą papasakoti
Atsakyti
va va,aš ir sakau,kad dar neaišku kuo prekiaujama g.gif
Atsakyti
Na žinote, sukčių visur yra, nuo to nepabėgsi, bet yra ir tikrai ekologiškai ūkininkaujančių žmonių, kurie kenčia per tuos ale eko. Praeitą žiemą pas ūkininkus daržoves eko pirkau- morkytės pakirmiję, burokėliai nedidučiai - tikrai tikiu, kad ten eko bigsmile.gif Šiemet pati sau auginaus, tai lygiai tokie patys susisukę užaugo biggrin.gif O tie blizgantys PC produktai stipriai skirias išvaizda ir skoniu nuo eko/naminių produktų. Taip kad vistiek tarp tokios pasiūlos galima atsirinkt ir aš įsitikinus, kad už kokybę reikia mokėt. 4u.gif
Nors aišku neišgalėčiau mokėt po 10lt už kiaušinius, todėl pati dvi vištytes turiu thumbup.gif kokybę nėra ką lyginti su lenkiškais mirksiukas.gif

Pasirodau su savo bandymu sveikai užsiauginti Kalėdom keletą šviežių paprikų wub.gif
user posted image user posted image

O čia žiauri tiesa unsure.gif
Atsakyti