Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški turgeliai, ūkininkai

Laba visoms,

dziugu, kad yra tokia tema thumbup.gif
As tai ieskau ekologiskos juodos duonos be mieliu ax.gif , gal kas zinote kur tokios galima rasti?
Buciau dekinga uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje dabar savaitgaliais vyksta eko turgeliai? g.gif Pasiklydau, nebesusigaudau unsure.gif
Ar dar veikia tas 'laukinis', prie Ukmergės "Maximos" ūkininkų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 10, 00:00)
Kur Vilniuje dabar savaitgaliais vyksta eko turgeliai? g.gif Pasiklydau, nebesusigaudau unsure.gif
Ar dar veikia tas 'laukinis', prie Ukmergės "Maximos" ūkininkų? g.gif

tas laukinis prie Ukmerges Maximos veikia. Neseniai buvau. Turiu pasakyti, kad kainytes viesiems produktams yra aukstesnes negu tuose mobiliuose turgeliuose.

Va, radau - sestadieni bus prie Panoramos, sekmadieni - Gedimino prospekte prie Katedros

http://www.organic.lt/lt/pages,id.173
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 vasario 2010 - 07:34
QUOTE(saintlina @ 2010 02 10, 07:24)
tas laukinis prie Ukmerges Maximos veikia. Neseniai buvau. Turiu pasakyti, kad kainytes viesiems produktams yra aukstesnes negu tuose mobiliuose  turgeliuose.

Va, radau - sestadieni bus prie Panoramos, sekmadieni - Gedimino prospekte prie Katedros

http://www.organic.lt/lt/pages,id.173

Va va, su tom kainom tame "Ūkininkų" turgelyje truputį negerai buvo..kažkaip užkeltos pasirodė ir anskčiau, bet kai eini ten dėl 'smulkmenų', ne stambiam apsipirkimui, tai labai nesijaučia..bet jeigu jau daugiau reikia, tai per kišenę kerta doh.gif

Ačiū už inf-ją smile.gif
Nulėksiu tada į "Panoramos" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kuris laikas uzsisakineju maista is " Tikras maistas", jie apie savo prekes raso, kad tai kokybskas, tikras, atrinktas maistas, bet si karta kazkaip paskaiciau ju siulomu desru sudeti ir buvau pribloksta, ten pilna E. Pvz: E621 natrio glutamatas, as apie ji kazkur skaiciau, kad tai ypatingai pavojinga medziaga, zodziu as jau nieko nesuprantu, ar cia skaitosi normalu, ar ir cia jau mus apgaudineja.
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2010 02 12, 15:40)
Sveikos merginos, jau kuris laikas uzsisakineju maista is " Tikras maistas", jie apie savo prekes raso, kad tai kokybskas, tikras, atrinktas maistas, bet si karta kazkaip paskaiciau ju siulomu desru sudeti ir buvau pribloksta, ten pilna E. Pvz: E621 natrio glutamatas, as apie ji kazkur skaiciau, kad tai ypatingai pavojinga medziaga, zodziu as jau nieko nesuprantu, ar cia skaitosi normalu, ar ir cia jau mus apgaudineja.

taip iseina, kad apgaudineja.... Pats patikimiausias budas- skaityti etiketes...
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2010 02 12, 14:40)

Aš irgi skaičiau etiketes, mažiau priedų nei kitur, bet yra. Ir bus. Net kaimuose seniau naudojo tą nitritinę druską (salietrą) ir dabar naudoja..bet va kas teigia, kad nenaudoja, tai jau tikrai gali būti kad apgaudinėja. O dabar..negalima sakyti apgaudinėja, nes nieko neslepia schmoll.gif Sudėtys yra sudėtos, o jau nori perki, nori ne. Jei domiesi, bijai priedų - nepirksi, jei nori su mažiau priedų nei prekybos centre - pirksi. Jei gerai pamenu, tai Momeniškio "Gurmano" įmonės tos dešros.
Atsakyti
Nu jo, nenori neperki, tik kazkaip labai jau uzburia tokie pasakymai, kaip tikra, kokybiska, atrinkta, bet aisku visur reikia dometis paciam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 12, 22:47)
Aš irgi skaičiau etiketes, mažiau priedų nei kitur, bet yra. Ir bus. Net kaimuose seniau naudojo tą nitritinę druską (salietrą) ir dabar naudoja..bet va kas teigia, kad nenaudoja, tai jau tikrai gali būti kad apgaudinėja. O dabar..negalima sakyti apgaudinėja, nes nieko neslepia schmoll.gif  Sudėtys yra sudėtos, o jau nori perki, nori ne. Jei domiesi, bijai priedų - nepirksi, jei nori su mažiau priedų nei prekybos centre - pirksi. Jei gerai pamenu, tai Momeniškio "Gurmano" įmonės tos dešros.

Aš irgi naudojuosi jų paslaugomis gan senai ir esu patenkinta. Niekur eit, niekur važiuot nereikia, man kaip tinginei tai super pasirinkimas thumbup.gif O kaip Rasma sakė, sudėtys sudėtos, tai tikrai negali sakyti, kad slepia ar apgaudinėja. Aš vienintelę dešrą perku - alaus. Ji jautienos tokia gerai džiovinta - tai man superine, gal dėl tų priedų biggrin.gif Bet pirkau iš parduotuvės "Be E" tai musų šeimynai nepatiko schmoll.gif O va dešrelės tos rūšies tai skanios.
Atsakyti
Sveikos,

Pastebėjau,kad "Tikras maistas" ekologiškas ir ne ekologiškas daržoves tiekia ta pati ūkininkė...Kažkaip man nesukelia pasitikėjimo....
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2010 02 18, 08:52)
Sveikos,

Pastebėjau,kad "Tikras maistas" ekologiškas ir ne ekologiškas daržoves tiekia ta pati ūkininkė...Kažkaip man nesukelia pasitikėjimo....

Va va drinks_cheers.gif Aš irgi žiūrėjau konkrečiai kopūstus..žiūriu eko ir žiūriu ne eko - tas pats ūkininkas tiekia blink.gif ir kaina eko daugiau nei dviguba g.gif
Tai suprast viena lysvė eko, kita neeko biggrin.gif Vienoj lysvės pigūs kopūstai, kitoje brangūs..ir kaip žinot iš kurios kopūstą įdės biggrin.gif O gal jis iš vienos kopūstų kaugės nuriedėjo į neekologiškų kopūstų kaugę, gi nekyšo iš kiekvieno koto sertifikatas biggrin.gif
Šiuo atveju visiškai neapsimoka žiūrėti į eko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2010 02 12, 14:40)

pazistama taip pat pirko is "tikto maisto", bet viena iena paprase pateikt sertifikatus pirktiem produktam, tai jai buvo pasakyta, kad sertifikatu nera ir ju tiekiamas maistas tik pasitikejimo reikalas blink.gif
Atsakyti