Įkraunama...
Įkraunama...

Rauginti agurkai

sakykit o kai rauginimui užpilate verdančiu vandeniu, jis turi būti karštas ar atvėsęs
Atsakyti
Vakar uzraugiau agurkus, pirma karta. 3 litrams vandens dejau stikline druskos, cesnako, serbentu lapu, vysniu lapu, krienu lapu, krapu. vandeni piliau is sulinio, padejau i duobe garaze, ziuresim kaip issilaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 07 18, 18:24)
Vakar uzraugiau agurkus, pirma karta.  3 litrams vandens dejau stikline druskos, cesnako, serbentu lapu, vysniu lapu, krienu lapu, krapu. vandeni piliau is sulinio, padejau i duobe garaze, ziuresim kaip issilaikys  g.gif

O druskos nepadauginot?As ant litro dedu 50g tik ir tai jau sako namiskiai,kad suroka.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 07 18, 20:24)
O druskos nepadauginot?As ant litro dedu 50g tik ir tai jau sako namiskiai,kad suroka.


Skaiciau toki recepta unsure.gif ziuresim kaip gausis.
Manau ragausim po 3 dienu ax.gif tada galesiu atsiliepimus parasyt.
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 07 19, 16:51)
Skaiciau toki recepta  unsure.gif ziuresim kaip gausis.
Manau ragausim po 3 dienu  ax.gif tada galesiu atsiliepimus parasyt.

Kartais receptai buna truputi su klaidomis parasyti, as taip pat ant litro dedu kaupina sauksta druskos, tad ant 3 litru gaunasi 3 kaupini valgomi saukstai drsukos, krapau daug labai ir cesnako kokios 3 skilteles ir viskas vandeniu uzpilu snd 4 diena kaip raugiam, tad skonis pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 07 19, 17:44)
Kartais receptai buna truputi su klaidomis parasyti, as taip pat ant litro dedu kaupina sauksta druskos, tad ant 3 litru gaunasi 3 kaupini valgomi saukstai drsukos, krapau daug labai ir cesnako kokios 3 skilteles ir viskas vandeniu uzpilu snd 4 diena kaip raugiam, tad skonis pats tas 4u.gif


Sunaudojau 21 litra sulinio vandens ir suberiau 1 kg druskos unsure.gif
Ziuresim kaip gausis biggrin.gif tikiuosi valgoma bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 07 19, 21:00)
Sunaudojau 21 litra sulinio vandens ir suberiau 1 kg druskos  unsure.gif
Ziuresim kaip gausis  biggrin.gif tikiuosi valgoma bus smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kažin g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Isbandziau pernai nauja(man)raugimo buda. blush2.gif Visiems labai patiko...Taigi:
Prisitarkuoju su elektrine bulviu tarka peraugusiu agurku ir i tos koses 1 ltr.1 šaukštą druskos įmaišau. Į stiklainius įdedu krienų,vyšnių,j.serbentų lapų,tada sluoksniuoju su nedideliais agurkeliais(iškloju eilę agurkų ir paslepiu juos tarkuotų agurkų koše).Nieko daugiau daryti nereikia, tik uždengti ir išnešti į rūsį.Mes ragavom po 2 mėn.Labai skanu. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2011 07 04, 11:36)
sakykit o kai rauginimui užpilate verdančiu vandeniu, jis turi būti karštas ar atvėsęs

as uzpilu verdanciu ir is karto uzvakuoju
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2011 06 13, 21:01)
I apacia stiklainio pilu 100gr. druskos,vysniu,juoduju serbentu lapai,krapai,cesnakas, krieno lapu arba saknu(as dedu saknies man labai patinka) dar dedu azuolo lapa, bet nevisada (galima ir dziovinto lapo,nebribegiosi i miska),poto sudedu agurkus uzpilu is krano drugnu vandeniu uzdarau plasmasiniu dangteliu ir ta druska istirpinu tabaluojant stiklaini,po to butinai atidengti ir dapilti vandens iki pat kakliuko virsaus(kad  agurkeliai butu suryme(nagalima koki lapa serbento uzmesti ant virsaus. 3 paras raugiam.Rugimo metu is to stiklainio begs skystis per virsu tai galima istatyti i koki indeli, ar viekartine lekstute
Negalima deti puvanciu zoliu t.y. petrzoles,salierai  gelsves ,geltekles, sias zoles dedu i marinuotus agurkus
Skaniai pasigaminti 4u.gif Jei ka klauskite

reiks meginti raugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 20, 20:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  kažin g.gif


Valgomi valgomi mano raugti augurkai thumbup.gif
Ragavom jau 2 kartus thumbup.gif
Kas patiko, kad ne minksti thumbup.gif
Atsakyti
dar norejau paklaust, o jei as neturiu juoduju serbentu ir vysniu lapu g.gif gal nieko tokio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 liepos 2011 - 11:26