Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(Exit @ 2009 08 05, 14:10)
persiprasau.... bet pagalvojau sau ... neduokdie turet toki "vyra" kuris sedi inete ir skundziasi  blink.gif  tfu tfu tfu  doh.gif

Na, čia jau kiekvienas savaip suprantas, kas yra vyras, ir kas yra "vyras". Tikriausiai jūsų idealus Vyras tokiu atveju vyriškai pasinaudotų blondino patarimu pirmame puslapyje (na, ten apie laisvo elgesio moteris antradieniais ir ketvirtadieniais), užuot čia verkšlenęs?
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 05, 14:33)
Na, čia jau kiekvienas savaip suprantas, kas yra vyras, ir kas yra "vyras". Tikriausiai jūsų idealus Vyras tokiu atveju vyriškai pasinaudotų blondino patarimu pirmame puslapyje (na, ten apie laisvo elgesio moteris antradieniais ir ketvirtadieniais), užuot čia verkšlenęs?

o kas cia blogo? as nenoriu, jog mano vyras kentetu ... anksciau ar veliau ir Jus tom paslaugom pasinaudosit...greiciausiai smile.gif
Atsakyti
O gal jus zmonai pinigu pasiulykit? blush2.gif
Jauciu mane cia akmenim uzmetys, bet kai man vyras pradejo moket ( aisku ne uz kiekviena karta ) man ir aistra atsirado ir noras blush2.gif kazkas ja turi vezti... Gal dovanops, gal pinigai... gal ji nori sekso tryse ar dar velniai zino kas...
Atsakyti
Va čia tai mintis. Jūs <Nepatenkintas> negalvokit, kad Jums užsinorėjus viskas turi pasikeist. Jūsų žmona nesikeis. Arba Jūs graužiat save, kodėl ji tokia, arba su savo poreikiais susitvarkot pats. Tyliai. Ramiai. Blondino patarimas ne toks jau ir vulgarus. Tik jis nemoka tam parinkti žodžių.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 08 05, 15:04)
Va čia tai mintis. Jūs <Nepatenkintas> negalvokit, kad Jums užsinorėjus viskas turi pasikeist. Jūsų žmona nesikeis. Arba Jūs graužiat save, kodėl ji tokia, arba su savo poreikiais susitvarkot pats. Tyliai. Ramiai. Blondino patarimas ne toks jau ir vulgarus. Tik jis nemoka tam parinkti žodžių.

Žinau, kad būtų sprendimas geras, bet, deja, ne man. Auklėjimas ne toks buvo. O gaila...
Nors velnias žino, praeis dar pora tokių metelių - ir aš prisidėsiu prie tos armijos, ir, žiūrėk, visiems bus gerai. Kaip sakė sena reklama kažkokia - "ir kaimynui geriau"... :-)
Papildyta:
QUOTE(Exit @ 2009 08 05, 14:42)
o kas cia blogo? as nenoriu, jog mano vyras  kentetu ... anksciau ar veliau ir Jus tom paslaugom pasinaudosit...greiciausiai smile.gif

Tai tą ir noriu pasakyti - jūs čia nieko blogo neįžvelgiate, o kitai tai iš karto būtų skandalas ir skyrybos. Kiekvienam savo vertybės, idealai bei "vyro" supratimas.
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 05, 15:09)
Žinau, kad būtų sprendimas geras, bet, deja, ne man. Auklėjimas ne toks buvo. O gaila...
Nors velnias žino, praeis dar pora tokių metelių - ir aš prisidėsiu prie tos armijos, ir, žiūrėk, visiems bus gerai. Kaip sakė sena reklama kažkokia - "ir kaimynui geriau"... :-)
Papildyta:
Tai tą ir noriu pasakyti - jūs čia nieko blogo neįžvelgiate, o kitai tai iš karto būtų skandalas ir skyrybos. Kiekvienam savo vertybės, idealai bei "vyro" supratimas.

hmm, bandau isivaizduot... esu prievartaujama ....ir mano vyras nelaimingas g.gif vayyzdzelis nyyykoks schmoll.gif
aha kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Exit: 05 rugpjūčio 2009 - 14:16
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 04, 15:02)
Taip, būtent, "duoda" - na, tiesiog šeimyninė pareiga tokia. Tiek, kad senovėje tai buvo privaloma, o dabar - žmona gali rinktis. O aš norėčiau, kad ji norėtų mylėtis, o ne "duoti". Juk kai žmogų myli, tai nori su juo mylėtis, o "davimas" dažniausiai dėl pareigos ar kitais pragmatiniais tikslais.
Beje, kai "duoda" - po to kartais primena, kad "man užtektų kartą per savaitę, bet dėl tavęs aukojuosi...". Na, subtiliai taip, netiesiogiai, bet kartais išlenda.

nevaryk dievo i medi.. Palik zmonai ta "karta i savaite", o pats susirask istekejusia, tvarkinga meiluze likusiems dviem kartams.. Ir visi bus susiderine ir laimingi..
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 08 05, 15:15)
aha kiekvienam savo  4u.gif

Na va, kaip šauniai sutarėme čia mes.
Atsakyti
manau tie patarimai du kart i savaite pas kita eit ar panasiai nera problems sprendimas, mano manymu taij greiciau isardys seima kai zmona viska suzinos , ieskokit kitos iseities , geresnes...gaila negaliu patart... bet sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute123 @ 2009 08 06, 13:17)
manau tie patarimai du kart i savaite pas kita eit ar panasiai nera problems sprendimas, mano manymu taij greiciau isardys seima kai zmona viska suzinos , ieskokit kitos iseities , geresnes...gaila negaliu patart... bet sekmes jums  4u.gif

drinks_cheers.gif pas kitų eiti tikrai neišeitis.
Atsakyti
O nuo pradžių irgi taip pat būdavo? tik kartą per savaitę? nes jei ne, tai reiškia, kad nusibodo jai tas pats per tą patį, užtai ir nebenori. Ne taip jau viskas ir gerai turbūt.
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2009 08 06, 13:32)
drinks_cheers.gif  pas kitų eiti tikrai neišeitis.

Čia labai gera išeitis, bet tik tiems, kuriems moralinės nuostatos neleidžia.Man - neleidžia, tai reikia kažko kito.

QUOTE(sima_1 @ 2009 08 06, 15:18)
O nuo pradžių irgi taip pat būdavo? tik kartą per savaitę? nes jei ne, tai reiškia, kad nusibodo jai tas pats per tą patį, užtai ir nebenori. Ne taip jau viskas ir gerai turbūt.

Ai, niekas jau neprisimena, kaip ten buvo tais gūdžiais 1956 biggrin.gif Ne, aišku, iš pradžių buvo daug dažniau, nes buvo aistra, nebuvo vaikų, etc. Aš to ir nesitikiu... Bet nenusibodo jai - tiesiog poreikiai jos ne tie, seksas nėra labai svarbus. Gal meilužis aš prastas? O kaip patikrinti, jei meilužės nenoriu?
Atsakyti