Uuuu, geras, mano temą kažkas į viršų iškėlė, nors aš jau ir slaptažodį pamiršau... Teko iš naujo užsiregistruoti :-)
QUOTE(saphella @ 2011 01 04, 15:36)
Tai kaip gi vis dėl to baigėsi temos autoriui?
Man keista, kad žmona šiuo atveju nieko nesistengė daryti, pakeisti. Galbūt ji nenori 3 kartus per savaitę mylėtis, bet juk 1-2 kartus gali vyrą pamaloninti ir kitais, "ne tokiais varginančiais" būdais, kad ir ranka ar lūpomis... tai užtruktų trumpai, vyras liktų patenkintas, o ji pati nei nuvargusi nei jaustusi išnaudota - jau greičiau tiesiog suteikusi malonumą savo mylimam vyrui

nebūtinai kaskartą turi įvykti abipusis apsikeitimas
Niekaip dar nesibaigė. Oi, per tuos metus su viršum daug visko įvyko. Užsiregistravau pažinčių portale manydamas, kad rasiu meilužę, bet realiai tam nesiryžau (kažkaip su sąžine nesusitariau). Bet už tai artimai pasikalbėjau su įvairiomis moteromis apie gyvenimą, seksą, santuokinį gyvenimą, su viena susitikęs buvau, bet jokių neištikimybių nebuvo. Nuolat intensyviai kalbėjom su žmona, bet niekas nesikeitė, tik abiem gerokai pašlijo nervai. Galiausiai nusprendžiau, kad toks gyvenimas - ne man ir po kelių atsargių užuominų apie skyrybas, po poros intensyvių kivirčų pasakiau žmonai, kad nenoriu gyventi šeimoje, kur abu nuolatos kažkuo nepatenkinti ir pasakiau, kad išeinu, nes nemanau, kad kas nors pasikeis. Rimtai norėjau skirtis. Tada kažkas pasikeitė - sutarėm, kad metus laiko dar bandysim, o jei nepavyks - tada skirsimės. Pas žmoną kažkas apsivertė - atsirado spontaniškas seksas, dažnas seksas, ji manęs ir geidžia, jei pati nenori - patenkina, o kartais aš prie jos nelendu, jei matau, kad jai nesinori. Iš esmės atsirado tai, ko aš visada norėjau. Automatiškai neliko jokių pykčių, jei dėl ko ir pasipykstam - tai tuoj pat vienas kito atsiprašom ir taikomės. Aš kol kas dar bijau per daug džiaugtis (tpfu tpfu tpfu), nes tai buvo neseniai ir dar nesuvokiu, kaip taip staigiai viskas galėjo apsiversti, bet jei taip bus ir toliau - tai būsiu laimingiausias žmogus pasaulyje. O žmona sako, kad ir jai viskas gerai, jai savęs visai nereikia prievartauti, nereikia nieko daryti prieš savo valią, tik nepaaiškina, kodėl anksčiau to negalėjo būti.
QUOTE(alisia31 @ 2011 01 06, 11:47)
Kodel ji turi elgtis pries savo valia?
Žinoma, kad neturi. Tiesiog jei myli žmogų ir yra jam tikrai svarbių dalykų, kuriuos tu gali suteikti - tai kartais galima dėl jo pasistengti.
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 06, 15:40)
Vienoks ar kitoks pamaloninimas irgi yra darbas ar ne? O moteriai nei vienokioj, nei kitokioj formoj to nesinori, taigi gautusi ėjimas prieš savo valią, per prievartą. Sutinku su Alisia31.
Tai viskas čia tvarkoj, aš irgi sutinku su jumis ir Alisia31 - jei moteriai tai yra sunkus darbas, kurio nedaryti jai yra svarbiau už tai, kad jos vyras būtų laimingas - tai tada tikrai nereikia to daryti per prievartą. Manau, kad santuokoj turėtų būti žmonės, kuriems malonumas, intymumas, artumas nėra prievarta ir kurie džiaugiasi tuo, kad gali padaryti kažką, dėl ko jo antra pusė bus laiminga.