Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(Šerkšnas @ 2009 11 03, 21:00)
1. Pabandyti... Pusė bėdukų kas rytais samdiniu prisistatančiu į gimtąjį fabriką, ne bando, o gyvena. Taip. Metų metus. Reikia tik atbukti laiku. Kai nėra prieš ką jaustis kaltu, nebelieka ir kaltės. Prieš ką jaustis kaltu? Prieš save? Ar žmogus kada nors būna kaltas prieš save? Nu Jūs pabandykit pamąstyt, ko verta yra kaltė, kai kaltininko seniai nėra...
2. Taip. Jūs čia labai nežinau teisus ar teisi... Bet niekas niekada nepasikeis. Ar tai blogai?
3. Žinot nusivylimas savim labai primena vokiečio J. Mengelio bandymus su žmonėmis. Čia kaip bandyti kas rytą kišti pirštus į čiajniką ir patikrinti ar vanduo užvirė. Paskui iki pietų graužtis, kam reikėjo kišti, dar vėliau suprasti, kad pirštų odos tai nesugražins ir pūslių nepašalins. O atsikėlus iš ryto, vėl tikrinti ar vanduo jau tinkamas taisyti kavai. Kita ranka.
4. Jūs rašot iš kapo duobės?
5. Žmogus gali viską savo galvoje pakeisti. Viską absoliučiai. Pradėti mąstyti yra lengviausia. Bet pasikarti turbūt smagiau.

Nu bet jūsų ir palyginimai doh.gif .Jis buvo psichiškai nesveikas sadistas, mano  nuomone.Nevykęs palyginimas .Ir dar ...kiek as atsimenu ,tai jis- Mengele(lietuviskai Mengelė,o ne Mengelis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 03, 22:18)
Jis buvo psichiškai nesveikas sadistas, mano  nuomone.

Kuo Jūsų nuomone jis skiriasi nuo daugelio žmonių? Tuo kad turėjo dirvonus plačiai pasireikšti? Nu taip. Mes dažniausia nusitaikome į vienui vieną asmenį, save, arba dar galime ėsti sutuoktinį, gyvenimo draugą ar šiaip pakeleivį. Ar žmogui gyventi mąstant apie savo nenusisekusį ir apgailėtiną gyvenimą yra psichiškai sveika?

Koks skirtumas kokia ta galūnė. Jūs gi supratote, apie ką aš.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 11 03, 21:24)
Kuo Jūsų nuomone jis skiriasi nuo daugelio žmonių? Tuo kad turėjo dirvonus plačiai pasireikšti? Nu taip. Mes dažniausia nusitaikome į vienui vieną asmenį, save, arba dar galime ėsti sutuoktinį, gyvenimo draugą ar šiaip pakeleivį. Ar žmogui gyventi mąstant apie savo nenusisekusį ir apgailėtiną gyvenimą yra psichiškai sveika?

Koks skirtumas kokia ta galūnė. Jūs gi supratote, apie ką aš.

Ne ,be abejo ne galunėje esmė ,čia tik pastebėjimas buvo .Tokiose gyvenimiškose situacijose aš nemanau ,jog verta remtis skambiomis pavardėmis ir įvykiais.Viskas daug paprasciau ir ne taip toli .Nemanau ,kad jo baisingoms fantazijoms gali prilygti save graužiantis paprastas mirtingasis.Mes visi karts nuo karto pasigražinam ir pagraužiam savo artimus biggrin.gif ,nu ar ne taip? Ir nemanau ,kad dėl to esam psichiškai nestabilūs .Jis nuo musu skiriasi tuo ,kad turėjo geras sąlygas ,suteiktas Reicho ,savo nesveikoms fantazijoms įgyvendinti .Jus galėtumėt žmogui kažką pašalinti ,paskui prisiūti vėl kažką be nuskausminimo? Aš negalėčiau ,o jus?Manau ir -ne .Tuo jis ir skiriasi nuo musu...
Atsakyti
Moteris kryžiaus kelius ejo,ieškodama išeities. O vyras pas seksologa nusivilkti nesugebejo. Mes pusiau laukiniai dar esam. Užsisiut pasiulom. Bet ar tos ir tie bande guleti šalia mylimo,jo geisti ir .....Tai visai kitaip,kai metu metus gali gyventi vienišas ir neplešomas aistru,nes jos skirtos ne pirmam pasitaikiusiam....
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 11 03, 21:00)
1. Pabandyti... Pusė bėdukų kas rytais samdiniu prisistatančiu į gimtąjį fabriką, ne bando, o gyvena. Taip. Metų metus. Reikia tik atbukti laiku. Kai nėra prieš ką jaustis kaltu, nebelieka ir kaltės. Prieš ką jaustis kaltu? Prieš save? Ar žmogus kada nors būna kaltas prieš save? Nu Jūs pabandykit pamąstyt, ko verta yra kaltė, kai kaltininko seniai nėra...
2. Taip. Jūs čia labai nežinau teisus ar teisi... Bet niekas niekada nepasikeis. Ar tai blogai?
3. Žinot nusivylimas savim labai primena vokiečio J. Mengelio bandymus su žmonėmis. Čia kaip bandyti kas rytą kišti pirštus į čiajniką ir patikrinti ar vanduo užvirė. Paskui iki pietų graužtis, kam reikėjo kišti, dar vėliau suprasti, kad pirštų odos tai nesugražins ir pūslių nepašalins. O atsikėlus iš ryto, vėl tikrinti ar vanduo jau tinkamas taisyti kavai. Kita ranka.
4. Jūs rašot iš kapo duobės?
5. Žmogus gali viską savo galvoje pakeisti. Viską absoliučiai. Pradėti mąstyti yra lengviausia. Bet pasikarti turbūt smagiau.

as irgi jauciausi labai protinga ir stipri:))) gal nesisaipiau taip ciniskai is tu, kuriu nesupratau, bet niekada netikejau, kad man gali kas nors panasaus nutikti..
sakot zmogus gali viska pakeisti savo galvoje? bet kokia to kaina? ir kai pajunti, kad viska darai tik tam, kad save atbukintum, tada vel susimastai, tai kokia gi to gyvenimo prasme...
as nerasau is kapo duobes, bet tie visi metai buvo blogiau uz kapo duobe. ir nezinau ar mano artimiesiems nebutu buve paprasciau ir lengviau, apverkti viena karta ir visiems laikams, nei kenteti be aiskios vilties salimais:))
zodziu - nepabuves tame kailyje, niekaip nesuprasi, ka tas zmogus jaucia. gal ir nereikia visai. tik visada reikai zinoti, kad niekas neapsaugotas nuo nieko... likimas megsta pasisaipyti. ir pasakyti, kad nusizudyti - silpnumas... taip, is dalies. bet pabandykit praeit ta pragara, kuris iki tu minciu priveda. nebus labai saldu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trumpam: 03 lapkričio 2009 - 22:32
QUOTE(trumpam @ 2009 11 04, 00:29)
tada vel susimastai, tai kokia gi to gyvenimo prasme...

bet pabandykit praeit ta pragara, kuris iki tu minciu priveda. nebus labai saldu.

Gyvenimo prasmė. Jūs norit pasakyt, kad gyvenimas turi prasmę, tik tada, kai, viskas yra sustyguota pagal norus ir pageidavimus? Tai netiesa. Arba prasmę visi matome skirtingai. Niekada nereikia lipti per savo vertybes ir įsitikinimus. Labai paprasta yra juos pakeisti. Pasikeitė situacija? Pakeisk požiūrį į ją, jei jau situacijos pakeisti negali. Pakeisk įsitikinimus. Kas pasakė, kad gyventi įmanoma tik taip kaip visiems atrodo priimtina? Gyvenimas be sekso? Gerai. Gyvenimas su orgijom, nu gerai, gerai, jei yra noras. Seksas už pinigus? Labai gerai. Reiškias taip yra. Ir kurį laiką bus. Žinot, didžiausia problema, kad žmogus bijo pasikeist. Jam atrodo, kad kai gyvens kitaip, elgsis kitaip, taps kitoks ir praras save. Nebeteks savo susikurto vaizdinio apie gyvenimą, ir sąlygas, kada jis gali būti laimingas. Jei pradėtų galvot, kad ir ką bedarydamas, su kuo būdamas, ir kur gyvendamas jis bus savimi, nereiktų išvis kalbėt apie savižudybes.

Hmmm. Kiekvienas manau tą pragarą įsivaizduoja kitaip. Tai yra, prie savo duobės šūdo kvapo, pripranti labiausiai. Man, kažkas prieš penkis metus būt pasakę kad aš gyvensiu taip, kaip šiandien, ten, kur šiandien... Cha cha cha. Būt gavęs snukin. Tiesiu taikymu. Kas kurioj vietoj yra jautresnis. Bet bėdų visi turi. Skaudulių irgi. Normalu visa tai. Susireikšminti nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 11 04, 18:18)
Gyvenimo prasmė. Jūs norit pasakyt, kad gyvenimas turi prasmę, tik tada, kai, viskas yra sustyguota pagal norus ir pageidavimus? Tai netiesa. Arba prasmę visi matome skirtingai. Niekada nereikia lipti per savo vertybes ir įsitikinimus. Labai paprasta yra juos pakeisti. Pasikeitė situacija? Pakeisk požiūrį į ją, jei jau situacijos pakeisti negali. Pakeisk įsitikinimus. Kas pasakė, kad gyventi įmanoma tik taip kaip visiems atrodo priimtina? Gyvenimas be sekso? Gerai. Gyvenimas su orgijom, nu gerai, gerai, jei yra noras. Seksas už pinigus? Labai gerai. Reiškias taip yra. Ir kurį laiką bus. Žinot, didžiausia problema, kad žmogus bijo pasikeist. Jam atrodo, kad kai gyvens kitaip, elgsis kitaip, taps kitoks ir praras save. Nebeteks savo susikurto vaizdinio apie gyvenimą, ir sąlygas, kada jis gali būti laimingas. Jei pradėtų galvot, kad ir ką bedarydamas, su kuo būdamas, ir kur gyvendamas jis bus savimi, nereiktų išvis kalbėt apie savižudybes.

Hmmm. Kiekvienas manau tą pragarą įsivaizduoja kitaip. Tai yra, prie savo duobės šūdo kvapo, pripranti labiausiai. Man, kažkas prieš penkis metus būt pasakę kad aš gyvensiu taip, kaip šiandien, ten, kur šiandien... Cha cha cha. Būt gavęs snukin. Tiesiu taikymu. Kas kurioj vietoj yra jautresnis. Bet bėdų visi turi. Skaudulių irgi. Normalu visa tai. Susireikšminti nebūtina.

ne, jokiu budu nesakau, kad viskas turi buti sustyguota. ir nereik man ruzavu spalvu. bet kazkaip manau, kad gyvenimas turi prasme, kai kazko ismoksti,kazka atrandi, kazka supranti, kai judi link kazko tobulesnio. o ne tada, kai bandai atbukinti savo jausmus, kad nebejaustum nei skausmo, nei dziaugsmo. kad diena is dienos atlikinetum kazkokius mechaninius veiksmus tik tam, kad pratestum savo beprasme egzistencija.
o susireiksminimas.. nu kiekvienas manau sau esam svarbus:) nuo saves sunku pabegti. zinoma, labai gerai ta reiksminguma suvoki, kai nueini i kapines - ten visi tokie pat svarbus. su savo aistrom, skausmais ir tragedijom, is kuriu nebeliko nieko. net atminimo dazniausiai nebeliko. bet gali logiskai delioti visokius argumentus, irodineti sau visas tiesas ir net jom pritarti, bet nepajegti priimti to vidumi.
zodziu - nenoriu plestis. nesitikiu, kad galima suprasti esant kitoje puseje:) pati buvau toje kitoje puseje ir nesuvokiau, kad kartais neimanoma sukovoti su savo demonais. arba tam reikia zverisku pastangu..
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2009 11 05, 02:42)
bet kazkaip manau, kad gyvenimas turi prasme, kai kazko ismoksti,kazka atrandi, kazka supranti,  kai judi link kazko tobulesnio. o ne tada, kai bandai atbukinti savo jausmus, kad nebejaustum nei skausmo, nei dziaugsmo. kad diena is dienos atlikinetum kazkokius mechaninius veiksmus tik tam, kad pratestum savo beprasme egzistencija.

zodziu - nenoriu plestis. nesitikiu, kad galima suprasti esant kitoje puseje:)

Nieko nesiekiant ir nenorint, o ramiai atliekant paprastus rytinius darbus, paskum pietelius bevalgant, o vakare žiūrint televizorių ir kramsnojant sausainius supranti, kad tai geriausias gyvenimas, kokį galima rasti. Egzistencija. Kažkuom man ji visada asocijuojasi su fiziškai neįgaliu, kuriam kakoti tenka po savimi. O čia. Gali parūkyt. Lauko tualetas turi savotiškai įdomių privalumų. Beje, pats gyvenimas niekada nėra beprasmis, ar kankynė ir atbukimas. Tai žmogaus mintys, kaiptą gyvenimą supranta. Įvardija egzistavimą ne pačios gyvenimo aplinkybės, o žmogus. Aš nenoriu nei tobulėti, nei kažko išmokti. O kam visa tai? Ką tai pakeistų?

Ar Jūs galit suprasti, kad ir kitaip įmanoma mąstyti ir gyventi? Ir jei netenkina situacija, kaltas yra pats žmogus, negalintis pakeisti savo minčių. Ar suvokiat?
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2009 11 03, 23:29)

as nerasau is kapo duobes, bet tie visi metai buvo blogiau uz kapo duobe. ir nezinau ar mano artimiesiems nebutu buve paprasciau ir lengviau, apverkti viena karta ir visiems laikams, nei kenteti be aiskios vilties salimais:))
zodziu - nepabuves tame kailyje, niekaip nesuprasi, ka tas zmogus jaucia. gal ir nereikia visai. tik visada reikai zinoti, kad niekas neapsaugotas nuo nieko... likimas megsta pasisaipyti. ir pasakyti, kad nusizudyti - silpnumas... taip, is dalies. bet pabandykit praeit ta pragara, kuris iki tu minciu priveda. nebus labai saldu.

jūs čia rimtai?jūs galvojate kad artimam žmogui yra lengviau apverkti ir vsio,tipo jau jam ramu tada ir jis nekenčia?
labai saldu būna daugumai iš mūsų,bet ne visi renkasi tokį kelią.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 11 05, 09:16)
jūs čia rimtai?jūs galvojate kad artimam žmogui yra lengviau apverkti ir vsio,tipo jau jam ramu tada ir jis nekenčia?
labai saldu būna daugumai iš mūsų,bet ne visi renkasi tokį kelią.

visiskai rimtai smile.gif geriau baigtinis skausmas, negu amzinai besitesianti kancia:)
ir visai nebutina demonstratyviai zudytis, ir palikti neatsakytus klausimus ir priekaistus sau. taip paprasta uzminti akseleratoriu ir pasukti vaira kur nors nuo tilto. jokiu dramu, jokiu atsisveikinimo laisku, jokios "pakazuchos". gal liks kirbeti abejone, bet tai nebus akivaizdus faktas. na cia siaip, siek tiek i sona, bet apie ta pati - apie atsakomybe:)
Atsakyti
kartais issiskiria musu sugalvoti zaidimukai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nude86 @ 2009 11 29, 22:52)
kartais issiskiria musu sugalvoti zaidimukai wink.gif

Renkat 100 tasku kad ileistu i miegamaji? Pastebejau,kad rasot visur,kad tik rasyt doh.gif
Atsakyti