Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

jums visai tiktų blondino pasiūlytas variantas

kad jūsų vyrui tas blondinas ką nors pasiūlytų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 08 04, 16:40)
Sužinojusi kiek Blondinui Nr. ......... metų, Jūs giliai nustebtumėt. Yra gi žmonių, kuriems sekasi mąstyti. Kiti gi garsiai atkartoja kažkieno parašytus žodžius.

As irgi manau, kad blondinas Nr... nera paauglys. Mastantis ir protingas zmogus jis. Kitas reikalas - kodel jis elgiasi taip, kaip elgiasi, bet tai, kad jam netruksta proto - cia tai tikrai. Ir jo jumoro jausmas man labai patinka biggrin.gif

Atsiprasau temos autoriaus uz atsakyma ne i tema. Jums as noriu palinketi sekmes. Arba jusu zmona tikrai fiziologiskai yra sutverta 1 kartui per savaite, arba jus ne koks meiluzis. Tiek pirmas, tiek antras dalykas pataisomas, bet pirmu atveju pati zmona turi spresti savo problema, o antru atveju - tai jau jusu problema.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 08 05, 00:24)
kad jūsų vyrui tas blondinas ką nors pasiūlytų laugh.gif

Aš savo vyro šiuo klausimu neriboju, todėl blondinas ar kas kitas gali kreiptis su pasiūlymais, aš nieko prieš. Deja, maniškis panašaus seksualinio temperamento kaip autoriaus žmona, (bent jau su manimi) todėl aš problemą išsprendžiau susirasdama meilužį ir man tikrai viskas gerai. Reikia suprast kad žmonės labai skirtingi, ir kai kuriems seksas yra labai svarbus, o kitiems jo gali ir nebūti. Aš iš tų, kam seksas labai svarbioj vietoj, ir to potraukio nesumažino nei vaikų gimdymai nei 5 metus vartotos kontraceptinės tabletės, niekas... Gaila, bet apie tokius dalykus nemokino mokykloj, šia tema patarimais nesižarstė ir tėvai paauglystėj, todėl tekėdama 18-likos buvau nei karto net negirdėjus apie seksualinių temperamentų skirtumus. Kai supratau kad tai yra problema, buvo jau pragyventi ne vieni metai, sugimdyti vaikai. Buvo minčių ir apie skyrybas, bet štai jau 14 metų kartu, aš pasirinkau kitą kelią... Žinau, kad kai kam tokius dalykus labai sunku suprast, pas ką kitokie seksualiniai poreikiai ir jie tiek man, tiek temos autoriui galėtų pasakyti "eik geriau žolę nupjauk, kambarius sutvarkyk jei neturi kur energijos dėti, kam tą vargšę žmoną puoli jei nenori žmogus mylėtis", tačiau kai kam seksas yra labai svarbus ir jo trūkumas yra didžiulė problema apie kurią galvojama nuolat.
Atsakyti
tačiau kai kam seksas yra labai svarbus ir jo trūkumas yra didžiulė problema apie kurią galvojama nuolat.

jooo, temos autoriui net nesvajot apie tokią. gal pasisiūlykit jam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 08 05, 01:30)
jooo, temos autoriui net nesvajot apie tokią. gal pasisiūlykit jam g.gif

aš gi sakiau, kad kai kas tokių dalykų nesupranta ir tik pabandyk pasakyk kam nors kad tavęs netenkina seksualinis gyvenimas šeimoje, tuoj pat pasipils komentarai kaip jūsų, o ypač jei moters netenkina, tai iškart ji paleistuvė ir t.t., vyrams dar šiek tiek atleistina. Todėl šita problema retai kada į viešumą iškeliama, nors tai bene dažniausia skyrybų ir visų neištikimybių priežąstis. Pabandyk pasakyt giminaičiams ar kitiems aplinkiniams kad skiriesi su negeriančiu, šeima besirūpinančiu vyru vien todėl kad sekso trūksta, arba kad skiriesi su tvarkinga, vaikus prižiūrinčia žmona nes nebegali kentėt jos "davimo" iš pareigos, taigi iškart visi negyvai užgrauš.
Atsakyti
Mes su vyru irgi nesuderinami. Man reikia labai mazai, vyrui labai daug. Todel dazniausiai atlieku savo pareiga be didelio entuziazmo..

Atsakyti
QUOTE(pingviukas @ 2009 08 05, 00:20)
Aš savo vyro šiuo klausimu neriboju, todėl blondinas ar kas kitas gali kreiptis su pasiūlymais, aš nieko prieš. Deja, maniškis panašaus seksualinio temperamento kaip autoriaus žmona, (bent jau su manimi) todėl aš problemą išsprendžiau susirasdama meilužį ir man tikrai viskas gerai. Reikia suprast kad žmonės labai skirtingi, ir kai kuriems seksas yra labai svarbus,  o kitiems jo gali ir nebūti. Aš iš tų, kam seksas labai svarbioj vietoj, ir to potraukio nesumažino nei vaikų gimdymai nei 5 metus vartotos kontraceptinės tabletės, niekas... Gaila, bet apie tokius dalykus nemokino mokykloj, šia tema patarimais nesižarstė ir tėvai paauglystėj, todėl tekėdama 18-likos buvau nei karto net negirdėjus apie seksualinių temperamentų skirtumus. Kai supratau kad tai yra problema, buvo jau pragyventi ne vieni metai, sugimdyti vaikai. Buvo minčių ir apie skyrybas, bet štai jau 14 metų kartu, aš pasirinkau kitą kelią... Žinau, kad kai kam tokius dalykus labai sunku suprast, pas ką kitokie seksualiniai poreikiai ir jie tiek man, tiek temos autoriui galėtų pasakyti "eik geriau žolę nupjauk, kambarius sutvarkyk jei neturi kur energijos dėti, kam tą vargšę žmoną puoli jei nenori žmogus mylėtis", tačiau kai kam seksas yra labai svarbus ir jo trūkumas yra didžiulė problema apie kurią galvojama nuolat.

http://gyvenimas.del...php?id=23403367
va ir susimasciau, kaip ten su tais jausmais g.gif norejau ir as taip isspresti neatitikimo problema, ale nedrysau, dabar jau issiskyrusi ir patenkinta, tiesa iniciatyva skirtis su viskuom nepatenkinta ragana buvo jo, tik ta ragana nepatenkinta buvo pirmiausia lovoje, o is anos viskas persikelia i kasdienybe doh.gif

ir dar klausimas temos autoriui, raset, kad sportu uzmusinejot nora, rimtai padeda? mano buves labai aktyviai sportuoja, bet mano akimis tai buvo nepilnavertiskumo kompleksams uzslepti, na atrodo super, metu nemazai, tik va galiukas beda, amzinai pavarges doh.gif kazkaip labai abejoju, kad sportas normaliam vyrui per ta vieta veikia g.gif bent karta i savaite bet kuris aktyviausias sportininkas isspausti galetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminuke @ 2009 08 04, 19:09)
,,Nepatenkintam"

pabandykite susitarti dėl dvigubo kompromiso, kartais nusileidi tu, kartais ji, reiskia kartais dažniau, kartais rečiau blush2.gif

O, visai nebloga idėja - kai nusileidžia kažkiek abu, tai abu ir nepatenkinti, gal tikrai reikia kartais daryti kaip vienam patinka, kartais - kaip kitam

QUOTE(pingviukas @ 2009 08 04, 22:53)
Skirtingi seksualiniai temperamentai ir yra skirtingi, ir dažniausiai 99% atvejų jie nebesuderinami. Žinoma, gali žmona aukotis nenorėdama prarasti jūsų, nes esate geras vyras, tačiau jūs tai jausite, ir kada nors atsibos tie santykiavimai iš pareigos. Jums telieka priimti ją tokią kokia ji yra, su mažesniu seksualiniu poreikiu ir jokie gėlių dovanojimai ar dėmesio rodymai čia nepadės.
Jei sugebate priimti meilę ir seksą kaip du skirtingus dalykus, jums visai tiktų blondino pasiūlytas variantas, tik nebūtinai tai turėtų būti už pinigus, galite ir šiaip susirasti kokią likimo draugę, kurios vyro seksualinis temperamentas toks pats kaip jūsų žmonos, o štai jūsiškiai sutaptų smile.gif

Svarsčiau, bet netinka, nes žmonai tai absoliučiai nepriimtina ir jei sužinotų (o kad anksčiau ar vėliau sužinotų - neabejoju, nes nemoku slėpti :-)) - skirtumėmės. Kol kas dar skirtis nenoriu, tai ieškom bet kokių kitų būdų :-)

QUOTE(Monaving @ 2009 08 05, 05:44)
http://gyvenimas.del...php?id=23403367
va ir susimasciau, kaip ten su tais jausmais  g.gif norejau ir as taip isspresti neatitikimo problema, ale nedrysau, dabar jau issiskyrusi ir patenkinta, tiesa iniciatyva skirtis su viskuom nepatenkinta ragana buvo jo, tik ta ragana nepatenkinta buvo pirmiausia lovoje, o is anos viskas persikelia i kasdienybe  doh.gif

ir dar klausimas temos autoriui, raset, kad sportu uzmusinejot nora, rimtai padeda? mano buves labai aktyviai sportuoja, bet mano akimis tai buvo nepilnavertiskumo kompleksams uzslepti, na atrodo super, metu nemazai, tik va galiukas beda, amzinai pavarges  doh.gif kazkaip labai abejoju, kad sportas normaliam vyrui per ta vieta veikia  g.gif bent karta i savaite bet kuris aktyviausias sportininkas isspausti galetu  g.gif

Aha, pas mane irgi yra nepasitenkinimas lovoje, kuris persikelia visur kitur.
Nea, sportas noro nemažina, bent man. Teorija sako, kad reikia išsikrauti, kad seksualinė energija išeitų, bet man beveik atvirkščiai būdavo.

O šiaip, įtariu, sąmoningomis pastangomis čia daug nepasieksi, reikia kažkokių natūralių aplinkybių, dėl kurių tas potraukis suvienodėtų, kitaip - nieko nebus
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 05, 10:38)
Oreikia kažkokių natūralių aplinkybių, dėl kurių tas potraukis suvienodėtų, kitaip - nieko nebus

Nenorės Jūsų žmona daugiau. Priimkite, tai kaip duotybę. Ir kuo labiau blaškysitės ieškodamas, ką galite pakeist, tuo blogiau jums bus. Ar masturbuotis bandėt, ar tai Jums per daug gėdinga?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 08 05, 09:45)
Nenorės Jūsų žmona daugiau. Priimkite, tai kaip duotybę. Ir kuo labiau blaškysitės ieškodamas, ką galite pakeist, tuo blogiau jums bus. Ar masturbuotis bandėt, ar tai Jums per daug gėdinga?

Kaip jau rašiau pirmam poste, rankdarbiai jau nusibodo :-) Geras dalykas masturbacija, bet niekas nepakeis natūralaus produkto, ypač kai to pakaitalo būna daugiau negu originalo.
Atsakyti
Gali būti, kad žmona žinodama Jūsų padidintą poreikį jaučiasi "užspiesta į kampą". Jei norisi spręsti problemą, tai pabandykit kurį laiką jos neakcentuoti, nedaryti kažkokio psichologinio spaudimo, tuo pačiu - nerodyti iniciatyvos seksui. Iš posto suprantu, kad bus sunku, bet palaukit, kol žmona pati užsimanys ir pamatys, kad ji gali irgi rinktis, kada mylėtis, o kada - ne. Kad tai kiek "gaus ji", priklauso dabar tik nuo jos noro. Žinoma, ji žino, kad Jūs norite daugiau, bet kai ji pamatys, kad nebėra kažkokio psichologinio spaudimo, gali būti - atsipalaiduos ir tiesiog mėgausis. Jei jūs tarpusavyje dažnai kalbatės ta tema, tikėtina, kad ji apie tai daug galvoja, greičiausia mąsto ir apie tai, kad nėra pakankmai moteriška, gera žmona ir pan., čia kaip pastovus protinis darbas po kurio jautiesi išsunktas ir tikrai nieko nebenori. Nesakau, kad padės, bet gal, nukritus šitam "darbui", situacija pasitaisytų?
Atsakyti
persiprasau.... bet pagalvojau sau ... neduokdie turet toki "vyra" kuris sedi inete ir skundziasi blink.gif tfu tfu tfu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Exit: 05 rugpjūčio 2009 - 13:11