QUOTE(jazminuke @ 2009 08 04, 19:09)
,,Nepatenkintam"
pabandykite susitarti dėl dvigubo kompromiso, kartais nusileidi tu, kartais ji, reiskia kartais dažniau, kartais rečiau
O, visai nebloga idėja - kai nusileidžia kažkiek abu, tai abu ir nepatenkinti, gal tikrai reikia kartais daryti kaip vienam patinka, kartais - kaip kitam
QUOTE(pingviukas @ 2009 08 04, 22:53)
Skirtingi seksualiniai temperamentai ir yra skirtingi, ir dažniausiai 99% atvejų jie nebesuderinami. Žinoma, gali žmona aukotis nenorėdama prarasti jūsų, nes esate geras vyras, tačiau jūs tai jausite, ir kada nors atsibos tie santykiavimai iš pareigos. Jums telieka priimti ją tokią kokia ji yra, su mažesniu seksualiniu poreikiu ir jokie gėlių dovanojimai ar dėmesio rodymai čia nepadės.
Jei sugebate priimti meilę ir seksą kaip du skirtingus dalykus, jums visai tiktų blondino pasiūlytas variantas, tik nebūtinai tai turėtų būti už pinigus, galite ir šiaip susirasti kokią likimo draugę, kurios vyro seksualinis temperamentas toks pats kaip jūsų žmonos, o štai jūsiškiai sutaptų
Svarsčiau, bet netinka, nes žmonai tai absoliučiai nepriimtina ir jei sužinotų (o kad anksčiau ar vėliau sužinotų - neabejoju, nes nemoku slėpti :-)) - skirtumėmės. Kol kas dar skirtis nenoriu, tai ieškom bet kokių kitų būdų :-)
QUOTE(Monaving @ 2009 08 05, 05:44)
http://gyvenimas.del...php?id=23403367
va ir susimasciau, kaip ten su tais jausmais

norejau ir as taip isspresti neatitikimo problema, ale nedrysau, dabar jau issiskyrusi ir patenkinta, tiesa iniciatyva skirtis su viskuom nepatenkinta ragana buvo jo, tik ta ragana nepatenkinta buvo pirmiausia lovoje, o is anos viskas persikelia i kasdienybe
ir dar klausimas temos autoriui, raset, kad sportu uzmusinejot nora, rimtai padeda? mano buves labai aktyviai sportuoja, bet mano akimis tai buvo nepilnavertiskumo kompleksams uzslepti, na atrodo super, metu nemazai, tik va galiukas beda, amzinai pavarges

kazkaip labai abejoju, kad sportas normaliam vyrui per ta vieta veikia

bent karta i savaite bet kuris aktyviausias sportininkas isspausti galetu
Aha, pas mane irgi yra nepasitenkinimas lovoje, kuris persikelia visur kitur.
Nea, sportas noro nemažina, bent man. Teorija sako, kad reikia išsikrauti, kad seksualinė energija išeitų, bet man beveik atvirkščiai būdavo.
O šiaip, įtariu, sąmoningomis pastangomis čia daug nepasieksi, reikia kažkokių natūralių aplinkybių, dėl kurių tas potraukis suvienodėtų, kitaip - nieko nebus