Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 04, 15:02)
kokios problemos...
Susirandi ***** imone. Issirenki graziausia. Susitari, kad antradieniais ir ketvirtadieniais dulkiniesi. Gauni nuolaida ir viskas.
Nusibosta - imi kita *****.

blondinas, nors tu mano patarimo ir neprašai, bet aš tau jį duosiu: susirandi kokį kultūristų klubą, kur vaikinukai jautrūs, bet raumeningi, išsirenki ne patį riebiausią (kad neužmuštų) ir pasakai jam kažką panašaus į tą, ką čia aukščiau parašai, tik dar pridėk "gaidy" ar panašų terminą. Kai tave muš - prisimink, kad internete irgi yra žmonės, kurie turi jausmus, ir kad su jais reikia bendrauti taip, kaip bendrauji su žmonėmis realiam gyvenime. Man tavo svaičiojimai netrukdo, bet yra jautrių žmonių, kuriems tikrai reikia gerų žodžių ir patarimų, o ne tavo mėginimų prisidengus ereliškumu išsigydyti savo menkavertiškumą.
Atsakyti
Teisybe Blondinas sako, yra du keliai - arba pastarasis, arba skirybos.
P.S. internetas nera tinkamiausia vieta ieskot patarimo tokiose situacijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 04 rugpjūčio 2009 - 14:14
QUOTE(zhilius @ 2009 08 04, 15:11)
Teisybe Blondinas sako, yra du keliai - arba pastarasis, arba skirybos.
P.S. internetas nera tinkamiausia vieta ieskot patarimo.

Kažkaip nevilioja tiek keliai :-)
Žinau, kad internetas ne vieta ieškot patarimų - kalbėtis reikia tarpusavyje. Na, bet ką gali žinoti - gal čia kokį išminties perlą rasiu (va, iš blondino, pavyzdžiui)
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 04, 16:10)
blondinas, nors tu mano patarimo ir neprašai, bet aš tau jį duosiu: susirandi kokį kultūristų klubą, kur vaikinukai jautrūs, bet raumeningi, išsirenki ne patį riebiausią (kad neužmuštų) ir pasakai jam kažką panašaus į tą, ką čia aukščiau parašai, tik dar pridėk "gaidy" ar panašų terminą. Kai tave muš - prisimink, kad internete irgi yra žmonės, kurie turi jausmus, ir kad su jais reikia bendrauti taip, kaip bendrauji su žmonėmis realiam gyvenime. Man tavo svaičiojimai netrukdo, bet yra jautrių žmonių, kuriems tikrai reikia gerų žodžių ir patarimų, o ne tavo mėginimų prisidengus ereliškumu išsigydyti savo menkavertiškumą.

kaip nori:
Ach..kaip as tave suprantu...kaip tave suprantu.
Stiprybes tau mazuli.
Ar bandei kalbetis su jos mama? Butinai pakalbek.
Pakalbek apie tai ir su jos draugem ir savo draugais, bendradarbiais, virsininkais.
Virsyk greiti...ir sustabdytas, butinai apie tai pakalbek su policininku...
As pats esu panasioje situacijoje.
Man sekso reikia 3 % daugiau nei zmonai.
Taciau as baigiu 3% greiciau negu ji.
Todel per 33 lytinius santykius sis procentas sumazeja iki 0,01%...O tai reiskia, kad musu seksualini temperametras ilgainiu issilygina.
Laimes tau pupuli...
Laikau kumstukus, kad tau pasisektu...

Atsakyti
Ačiū, blondine, pupuli - tau irgi to paties linkiu - sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 04, 15:02)
kokios problemos...
Susirandi ***** imone. Issirenki graziausia. Susitari, kad antradieniais ir ketvirtadieniais dulkiniesi. Gauni nuolaida ir viskas.
Nusibosta - imi kita *****.

Žiūriu, tu čia visai nesikeiti fool.gif ar bent suvoki ką parašei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tik Vėtrungė: 04 rugpjūčio 2009 - 14:39
QUOTE(Tik Vėtrungė @ 2009 08 04, 16:38)
Žiūriu, tu čia visai nesikeiti  fool.gif ar bent suvoki ką parašei?

Suvokiu...
Taip krize.
Taip nieks pinigu neturi.
Taip nerealu jam du kart per savaite prostitutei moket.
Nu bet nesiulysiu gi masturbuotis!...Labai jau nesvankiai skambetu .
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 04, 14:35)
Ačiū, blondine, pupuli - tau irgi to paties linkiu - sėkmės.

Tu kazko apie save nezinai, neisisamonini. Praejes koki nors pazinimo kursa (psichoterapija, jogas, filosofijas ir pan.), pazintum save geriau ir tada zinotum sios problemos saknis. Nes, skirtumas - tai pasekme. Tavo blogos savijautos priezastis - kazkokia kita, vidine (tarkim, tai gali buti signalas is kitos moters, kuri tu traktuotum kaip galima seksualini rysy, arba tas seksualumas tau kaip saves itvirtinimas ar dar kas, gal ir klaidinga visuomenei pateikinejama "statistika" apie normalu seksualini gyvenima ir t.t.). Galbut priezastis zmonoje.

Zodziu, sekmes wink.gif Ir nekankink zmonos pokalbiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 04, 15:48)
Suvokiu...
Taip krize.

mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 04, 15:48)
Suvokiu...
Taip krize.

Kaip gaila, kad tavo tėveliai vis neatranda kompiuteryje funkcijos "Parental control".

Temos autoriui - gal problema visai ne kartuose, bet jūsų tarpusavio santykiuose. Neakcentuokit vien sekso, ir neskaičiuokit mylėjimosi kartų - paskaičiuokit, kiek kartų buvot kur nors dviese, be vaikų, kiek kartų veikėt ką nors neįpareigojančio, kiek kartų per savaite pabūnat tiesiog mylinčių vienas kitą žmonių pora, palikę kitus - mamos, tėvo, žmonos, vyro - įsipareigojimus šiek tiek nuošalyje.
Atsakyti
Ačiū prabegom ir Copacabanai už geras mintis
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 04, 17:23)
Kaip gaila, kad tavo tėveliai vis neatranda kompiuteryje funkcijos "Parental control".

Sužinojusi kiek Blondinui Nr. ......... metų, Jūs giliai nustebtumėt. Yra gi žmonių, kuriems sekasi mąstyti. Kiti gi garsiai atkartoja kažkieno parašytus žodžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šerkšnas: 04 rugpjūčio 2009 - 15:43