Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų indėliai, draudimai ir pan.

QUOTE(Agulyte @ 2009 11 11, 12:26)
Svarbiausia nesidrauskite UADB ”SEESAM LIETUVA ”, tai yra nerealiu apgaviku kontora !!!!

Įdomu kodėl taip galvojate? Jus apgavo? Kažkada ir man jie siūlė draustis, bet neapsidraudžiau... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nedraudziau ir nedrausiu.
Lietuvoje taip viskas nepastovu, o tuo labiau kas bus po 18 metu - tai labai miglota.

Mane mama buvo apdraudusi. Nesdavo ant knygeles po tuos kelis rublius. Turejau gauti apie 2000 rubliu. Tai butu buve dideli pinigai. O gavosi is tos sumos didelis š blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2009 11 11, 16:30)
Įdomu kodėl taip galvojate? Jus apgavo? Kažkada ir man jie siūlė draustis, bet neapsidraudžiau... ax.gif  4u.gif

Nesusiekę su manimi (bandė susisiekti tik senu adresu kuriuo manes ten nėra jau 3 metai) jie padavė į teismą, dėl skolos, nors labai gerai pažinojo brokerę per kurią aš draudžiausi, su manimi buvo labai nesunku susisiekti, tiesiog tai reikėjo padaryti, visdėlto aš ju klientas.... Bent jau telefonu galu gale paskambinti! Jie paviesino mano varda ir pavarde laikrastyje, kaip didziausia skolininke, gerai kad pazytami zmones pamate, nes ta diena ir toje skiltyte as laikrasciu neskaitau. Jei draugai nebutu pamate butu teismas ivykes uz akiu... Bet kai as jiems paskambinau,ir paklausiau kodel jie nesikreipe i mane telefonu kuris ijungtas istisa para ir sutartyje parasytas dideliais skaiciais? jie man atsake, kad tai tik skaiciu kombinatcija ir nei vienas dar nera pries juos laimeje teisme... Paprasiau kad duodu savo vado telefona jie pasake, kad vadas neturi tam laiko... Vienu zodziu kai siulo paslaugas SESAM LIETUVA telefonais skambina diena nakti ir lenda i uzpakali, sako kad ju KLIENTAS yra Dievas, bet kai reikia perspeti, kad zmogus uzsimirso susimoketi jiems telefonas pasidaro ti SKAICIU KOMBINACIJA... Jie dar melavo kad susisieke su mano brokere, vienu zodziu....
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2009 11 13, 10:02)
Nesusiekę su manimi (bandė susisiekti tik senu adresu kuriuo manes ten nėra jau 3 metai) jie padavė į teismą, dėl skolos, nors labai gerai pažinojo brokerę per kurią aš draudžiausi, su manimi buvo labai nesunku susisiekti, tiesiog tai reikėjo padaryti, visdėlto aš ju klientas.... Bent jau telefonu galu gale paskambinti! Jie paviesino mano varda ir pavarde laikrastyje, kaip didziausia skolininke, gerai kad pazytami zmones pamate, nes ta diena ir toje skiltyte as laikrasciu neskaitau. Jei draugai nebutu pamate butu teismas ivykes uz akiu... Bet kai as jiems paskambinau,ir paklausiau kodel jie nesikreipe i mane telefonu kuris ijungtas istisa para ir sutartyje parasytas dideliais skaiciais? jie man atsake, kad tai tik skaiciu kombinatcija ir nei vienas dar nera pries juos laimeje teisme... Paprasiau kad duodu savo vado telefona jie pasake, kad vadas neturi tam laiko... Vienu zodziu kai siulo paslaugas SESAM LIETUVA telefonais skambina diena nakti ir lenda i uzpakali, sako kad ju KLIENTAS yra Dievas, bet kai reikia perspeti, kad zmogus uzsimirso susimoketi jiems telefonas pasidaro ti SKAICIU KOMBINACIJA... Jie dar melavo kad susisieke su mano brokere, vienu zodziu....

O kam jiems meluot? blink.gif Gal tikrai mazochistai kokie, pasinervuot ir po teismus patampyt nori... blink.gif
O gal visdelto jus "pamirsot" nauja adresa pranest ir skola susimoket? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kyškė @ 2009 11 13, 15:16)
O kam jiems meluot?  blink.gif Gal tikrai mazochistai kokie, pasinervuot ir po teismus patampyt nori...  blink.gif 
O gal visdelto jus "pamirsot" nauja adresa pranest ir skola susimoket?  biggrin.gif

Likusia suma as nepamirsau susimoketi, tiesiog kai zmogus nebemoka CASCO, jis automatiskai nusitraukia, bent taip budavo kitose draudimuose. O as net nepatingejau jiems paskambinti ir pranesti, kad sustabdau draudima, jie sake OK. O po metu laiko stai kas atsitiko... O del gyvenamosios vietos jei rimtai net nezinojau, kad mano draudimo brokere, pas kuria as draudziuosi jau nemazai metu nepataise gyvenamosios vietos.... Pati dirbu pardavimuose ir zinau, kad su klientais reikia elgtis labai atsragiai ir pagarbiai, jie seis laikais yra Dievai wink.gif
Atsakyti
sveikos,gal kuri yra apdraudusi vaika swed arba senajame hansa banke kaupemuoju draudimu?gal galit pasidalint informacija? 4u.gif pasakykit savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2009 11 14, 12:32)
sveikos,gal kuri yra apdraudusi vaika swed arba senajame hansa banke kaupemuoju draudimu?gal galit pasidalint informacija? 4u.gif pasakykit savo nuomone

Žinau tik tiek jog ten pigiau nei Lietuvo draudime.
Atsakyti
visu komentaru neperskaičiau, bet draudimo agente viliojo mane apsidrausti (nesuviliojo)
Ji aiškino, kad reikia ne vaiką drausti, o save ar vyrą. Geriausia, kas daugiausia uždirba, nes jai vaikui kas nutiks pinigeliu atsiras jam padet, o jei phu phu phu numirtu ne pinigai butu galvoj. O šeimos maitintoja jai prarastum ar susirgtu tai jau bankrotas, vaikas tai pajaustu labai
Atsakyti
kaupiamasis draudimas i nauda tik tada, kai tikrai moki investuoti, pazisti vertybiniu pop rinka. Priesingu atveju-jeigu nieko nerauki- pinigu padidejima sues ju nuvertejimas-infliacija, bei visi kiti aptarnavimo mokesciais. Geriau zvirblis saujoj, nei erelis laukuose. ax.gif
Atsakyti
Ziuriu zmones maisot siek tiek - yra investicinis draudimas - cia rizika prisiima pats zmogus, nes jis renkasi i kokius fondus investuot. Kitas draudimas yra klasikinis atsako pati draudimo bendrove, investuoja i obligacijas, su garantuotu pajamingumu, todel gauni garantuota suma. O tai, kad nesusikaupia pradzioje pinigeliai tai pagalvokit logiskai, apdraudziau vaika siandien, o rytoj jam koja luzo. Imoka padaryta lygiai viena, o ismoka pvz 800 Lt atskaiciavus pagal procentus nuo draudimo sumos. Tiesiog is pradziu kaupiasi butent ismokoms, kad jei kazkas nutiktu butu is ko ismoketi.

Ir turbut neisaiskina agentai , o juo labiau bankai, kad norint draustis investiciniu visu pirma patariama tureti klasikini produkta.

O dabar prie temos taip turiu dukrai garantuotų palūkanų studijų draudimą Compensa Life.

Jei kam įdomu plačiau rašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Aš ir domiuos kaip savo dukriukui ateičiai kaupti smile.gif

Mane tai močiutė buvo tarybinio vaiklo draudimu apdraudus biggrin.gif Bet dalį įmokų mokėjo jau laisvoj Lietuvoj. Rublių didelė dalis dingo, nuvertėjo ar kas ten. Galiausiai 2002 gavau apie ~ 1500 Lt už kuriuos vairavimo teises išsilaikiau ir susimokėjau įmoką už stojimus į universitetus ir pan.

Taigi irgi galvoju kur būsime po 18 - 20 metų. Gal jei Putinas neokupuos tai viskas bus ok su tais pinigėliais. Na ar kt.kataklizmų...

Dabar reik išsirinkt patikimiausią draudėją unsure.gif
Atsakyti
Siūlau taupyti AUKSU. Jeigu Jūs per mėnesį savo vaikui nupirksite 1gramą investicinio aukso,tai šiuo atveju Jūs tikrai apsisaugosite nuo infliacijos,nuo bankų ar draudimo įmonių bankrotų. Turtingi kažkodėl atsiima iš visų fondų pinigus ir perka auksą. Eiliniam žmogui tai kol kas nesuprantama ir nepaaiškinta (auksas yra neapmokestintas).Kodėl?
Kokia nuomonė apie tai? g.gif
Atsakyti