Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų indėliai, draudimai ir pan.

QUOTE(Will @ 2009 08 30, 22:15)
Mes pasinaudojom Lietuvos Draudimo akcija ir metams apdraudėm nemokamai  thumbup.gif

Čia ta, kur draudžia kūdykius iki vienerių metų nuo kaulų lūžių?
Esu įsitikinęs, kad kiekvieno draudimo įvykio atveju jie privalėtų pranešti policijai ir VTAT, kad jie pasidomėtų kodėl nevaikštančiam vaikui lūžo kaulai...
Pasidomėkit, manau jie turėtų dar nemokamai drausti nuo meteoritų pataikymo į dešinę akį.
Atsakyti
mes apdraude vaika Lietuvos Draudime nuo nelaimingu atsitikimu. Agente labai ikalbinejo ir kaupiamaji, bet mes nepasirasem schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
kadangi tikiu tuo, jog kiekvienas turi tiek, kiek uždirba, investiciniai draudimai manęs nedomina. kad ir kiek bandymų buvo nuomonę pakeisti smile.gif
Medinis klausė, koks tikslas drausti vaikus. tikslo kaip ir jokio. tik (kvailas?) tikėjimas, kad draudikai turi angelus sargus, kurie saugo juos nuo nuostolio. tokiu atveju, mano vaikus saugo jau du sargai - vienas draudikų, kitas nuosavas smile.gif
tiesa, su draudimu jau teko susidurti, problemų su išmokėjimu nekilo.
Atsakyti
Kai buvau pyplys mane ir brolį buvo apdraudę tėvai. Tvirtai žinojom, kad sulaukę pilnametystės gausim nustatytą sumą pinigų. Na ir gavom spygą panosėn. Taip bus ir jūsų vaikams. Kaupsit kokius 18 metų ir tada pamatysit kiek verta bus jūsų sukaupta suma. Geriausiu atveju išeis mikrobangė lotuliukas.gif Sėkmės taupant laimingai vaikų ateičiai
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2009 08 27, 13:58)
O aš savo dukryte apdraudžiau SEB banke investiciniu ir esu visai patenkinta, o nukrito pagal pasirinktą investavimą, kas bijo rizikos reikia rinktis saugesnį investavimą plius 15 proc. grąžinama suma, joks indėlis tiek grąžos neduos smile.gif Be je ten dar yra kaupimas per pensijų sistemą, bet labai tinkanti vaikams, nėra nustatyta mėnesinė įmoka, kai gauni pinigėlių, pvz. gimtadieniai ar pan. tada ir įneši smile.gif

Tai kad rinkomės tikrai ne rizikingiausią variantą, kiek žiūrėjau, visi tįrys galimi variantai nukrito panašiai, mūsų dar pusė velnio, palyginti su kitais.

Vat aš šito nesuprantu, kad žmonės sako, kad yra patenkinti INVESTICINIAIS indėliais. Tai investicinis, juk reiškia, kad buvo investuojama į akcijas (bent pas mus), o jos nukrito globaliai ir beviltiškai? blink.gif Tai koks ten pasitenkinimas gali būt, kai prarandi bent pusę pinigų. g.gif Gal aš kažko nesuprantu ir "investicinis" taip pat reiškia investicijas ir į saugias obligacijas, ar žmonės tiesiog nesupranta, kad įdėta suma nereiškia sukauptai sumai? unsure.gif Ar galbūt tikisi, kad po poros metų dės šuolį į viršų ir portfelio vertė išaugs. g.gif Aš vat dėl šito kol kas galutinai nepraradau vilties (o kas belieka), todėl įmokas nutraukiau, bet pinigų kol kas neatsiėmiau.

QUOTE(drebučiai @ 2009 09 10, 21:08)
Sveikos, nenoriu nieko labai reklamuot, bet trumpai esmę pasakysiu, kaip yra ten, kur aš dirbu. Nors manau, kad dauguma ir taip žinot biggrin.gif . Investicinis ar neinvesticinis, tai čia jau kaip kas bijo ar nebijo - kiekvienam juk pasirinkimo laisvė. Bet turint omeny, kiek studijos dabar kainuoja, tai manau, kad po 15 - 20 metų, kai jūsų vaikučiai užaugs, tikrai labai reikės tų pinigėlių. Studijų draudimas plius nuo nelaimingų atsitikimų tikrai labai geras dalykas, tuo labiau, kad tėvų mirties atveju vaikas nieko nepraranda. Na čia daug niuansų, nenoriu išsiplėst. Ir dar nepamirškit, kad draudžiantis ne mažiau 10 metų valstybė moka 15%. Suplakiau viską į krūvą, bet gal suprasit. Siūlyčiau visu tuo pasidomėt, nes tai tikrai patikimiau nei banke, kur pinigai laikomi litais, o ne eurais ir visiškai neapdrausti. Taip kad siūlau pasidomėti šiomis galimybėmis. Jei ką, rašykit į AŽ, galiu patarti 4u.gif .

Aha, na mūsų banke tai prieš tuos keturis ar kiek ten metų pasirinkimo laisvės kaip ir nebuvo biggrin.gif Atėjom, pasakėm, kad norim studijoms taupyt, pasakė kad reikia jamt šitą, mes humanitarai su pamiršta daugybos lentele, aišku pasitikėjom profesionalais, tai tik paklausėm, kur parašą padėt, ir viskas.

Vat visi mėgsta paspekuliuot, kaip jūsų vaikams reikės tų pinigėlių, ir apie tuos valstybės mokamus pinigėlius. O kad juos suėda banko mokesčiai, nieko neminėjo. Plius infliacija - jau be krizės tas investicinis draudimas absoliučiai neapsimokėjo, bet supratau tai tik po metų, pasigilinus labiau verysad.gif

Tai dabar galvoju nebent apie ramų ir saugų kaupimą, kurio šiaip visada ir norėjau, bet nieks neklausė. unsure.gif

O pas jus pinigus vaikams galima laikyti eurais, ir jie apdrausti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2009 09 13, 01:12)
Vat visi mėgsta paspekuliuot, kaip jūsų vaikams reikės tų pinigėlių, ir apie tuos valstybės mokamus pinigėlius. O kad juos suėda banko mokesčiai, nieko neminėjo.

Tame ir esmė, apie tai niekas nekalba, kad bankas ar draudimo bendrovė praktiškai jokios rizikos (ar atsakomybės) neprisiima, investavo, kursas nukrito, pusė pinigų prarasta, bet bankas savo mokesčius vis tiek pasiima.
Atsakyti
Mokescius visi ima smile.gif Juk ir bankui ir draudimo bendrovei gyventi reikia. Masina kai draudziam, ir nieko nenutinka, apskritai pinigu neatgaunam, o saves nedraudziam g.gif
Atsakyti
Kaip jūs manote , kokią šeimos biudžeto dalį (procentais) verta atidėti būsimoms vaikų studijoms , ir ar verta? rolleyes.gif
Atsakyti
Net neabejoju, kad kiekvienas tėvas ar motina galvoja apie vaiko ateitį. Tačiau dabar susiklosčius tokiai situacijai Lietuvoje. Tėvai galvoja, kaip išgyventi šią dieną, kad ateitų kita. O Šiaip galima susitaupyti didesnę sumą, jei išneša pajamos ir dėti į banką, kad augtų.
Atsakyti
Reikia šiandien investuoti į vaikus, maksimaliai kiek tik galite, kad užaugę būtų savarankiški, brandūs, kūrybingi, sugebėtų įstoti į nemokamas studijas ir patys sau gyvenimą susikurtų, nelaukdami, ką tėveliai jiems duos. Tai patikimiausia investicija, būtent į žmogų ir jo lavinimą, nes su tais pinigais visi žinom kaip slidu yra... Beje, meilė ir dėmesys vaikams nekainuoja pinigų, o tai labai svarbu, kad vaikas užaugtų Žmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 15 spalio 2009 - 13:56
Esu atidariusi vaiko kaupiamąjį indėlį, tik gailiuosi, kad ne eurais, o litais doh.gif Turbūt suėjus metams reiks iš naujo sudaryti, bet eurais g.gif
Atsakyti
Svarbiausia nesidrauskite UADB ”SEESAM LIETUVA ”, tai yra nerealiu apgaviku kontora !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agulyte: 11 lapkričio 2009 - 12:28