Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų indėliai, draudimai ir pan.

QUOTE(Patarejas @ 2008 10 30, 21:20)
... o jus man atskykit, kokios yra banko pagrindines teikiamos paslaugos...??? investiciniai draudimai yra antraeiles paslaugos banke, galite internete pasitikrinti jei netikit, ir butent todel banko vadibininkas jums nepaskambins ir nepasakys, kad ponas dabar rinkoj tokia ir vat tokia situacija gal noretumet keisti savo investavimo strategija.... kaip galvojat bankas susviraves kuom rupinsis pirmiausiai, ar pirmaeiliais dalykais, ar antraeiliais??? taigi jei savo investicijas jau patikit kazkam, tai ir patikekit bendrovem, kurioms tas dalykas stovetu pirmoj vietoj, tuomet jum ir paskambins konultantas ir patars, kada yra geriau ir kaip...

Tai argi aš sakau, kad banko vadybininkas privalo paskambinti ir patarti? doh.gif Taigi ir teigiu, kad pats turi domėtis, todėl naudingiau investuoti į fondus, o ne į investicinį draudimą ir bankui už antraeiles paslaugas mokėti diiiidelius komisinius.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 30, 23:25)
Tai argi aš sakau, kad banko vadybininkas privalo paskambinti ir patarti?  doh.gif Taigi ir teigiu, kad pats turi domėtis, todėl naudingiau investuoti į fondus, o ne į investicinį draudimą ir bankui už antraeiles paslaugas mokėti diiiidelius komisinius.

... sorry gal iki galo neisigilinau apie ka rasai...na ,bet as turejau omenyje tuos kurie investuoja i fondus per draudima... man kyla klausimas, kodel jie tokiais atvejais pasirenka, banka, kuriam jie yra antraeiliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 10 13, 13:32)
Kaip tik galvoju vaika apdrausti investiciniu draudimu Swedbank- vaio fonde- kaupiant pinigelius ateičiai, bei tuo pačiu- draudimas nuo traumų. Tik , jei pvz . mokant 100 litu per menesi, ne kazi kas tan susitaupo - imokesiu mano atveju viso 16 tukst 800 , o atsiimsiu- berods20 tuskt doh.gif
Yra numatyta toks punktas, kad pazaboti del infliacijos nuvertejima, tai galiam pasirašyti utartį, kad įmokėti kiekvienais metais dar + 5 proc nuo sumos, t.y. kiekvienais metais vis daugiau imokant-- tai gaunasi, kad per 14 metu imoku 23 519 , o atgaunu 26980. Jei 15 proc didinant kasmet imokas sumoku viso 48607 , o atgaunu 54 119.
Nezinau, mazai cia susitaupo- ta prasme, kad mazai tie pinigai "dirba". Vos ne tas pats, aks i kojine grusti. O dar inflaicija, bei t.t.
Ka manote? Gal kas suidurete konkreciai?
Idomu, ka kiti bankai siulo?

o ne geriau būtų tą 100 - 150 litų susimokėti vieną kartą per metus kokioj nors draudimo kompanijoje, ir turėti vaiko draudimą vieniems metams, maždaug 15 - 17 tūkst litų sumai?
nes dabar tas litų atidėjimas kitam dešimtmečiui, tai tik pinigų sūdymas, kitaip nepavadinsi.
aš - ne konsultantė.
Atsakyti
Parašyta gražiai: įmoku tiek - atgaunu oho kiek. O realiai, tiesiog įdomu, ar yra jau dabar atgavusiųjų ženkliai padidėjusias sumas? rolleyes.gif Ar dar vis kaupiate?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 20:10)
Parašyta gražiai: įmoku tiek - atgaunu oho kiek. O realiai, tiesiog įdomu, ar yra jau dabar atgavusiųjų ženkliai padidėjusias sumas? rolleyes.gif Ar dar vis kaupiate?

...tiesiog paziurek kiek metu ta bendrove gyvuoja, kuri siulo tokius atlygius ir suzinosi ar tai realu ar ne... be to itariu kad sukaupimas dar priklauso i kokio pobudzio fondus pasirinksi investuot ir kiek tie fondai sugebes uzdirbt... taigi sakyciau, kad ten preliminarus duomenis ir plius, minus gali kazkiek skirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 10 13, 12:32)
Kaip tik galvoju vaika apdrausti investiciniu draudimu Swedbank- vaio fonde- kaupiant pinigelius ateičiai, bei tuo pačiu- draudimas nuo traumų. Tik , jei pvz . mokant 100 litu per menesi, ne kazi kas tan susitaupo - imokesiu mano atveju viso 16 tukst 800 , o atsiimsiu- berods20 tuskt doh.gif
Yra numatyta toks punktas, kad pazaboti del infliacijos nuvertejima, tai galiam pasirašyti utartį, kad įmokėti kiekvienais metais dar + 5 proc nuo sumos, t.y. kiekvienais metais vis daugiau imokant-- tai gaunasi, kad per 14 metu imoku 23 519 , o atgaunu 26980. Jei 15 proc didinant kasmet imokas sumoku viso 48607 , o atgaunu 54 119.
Nezinau, mazai cia susitaupo- ta prasme, kad mazai tie pinigai "dirba". Vos ne tas pats, aks i kojine grusti. O dar inflaicija, bei t.t.
Ka manote? Gal kas suidurete konkreciai?
Idomu, ka kiti bankai siulo?

... kaip grazu draudziam vaika, mokam imokas, kaupiam jam pinigus ir staiga nebelieka pagrindinio seimos islaikitojo... vaikui pinigai nesikaupia ir nekazkas buna susikaupia, kaip gyventi likusiai seimai...??? o kas jei ir abu sutuoktiniai pasitraukia is gyvenimo... ka tuomet vaikui daryt su tuo draudimu man rodos, kad nelabai jis pades jam... ne ten susikoncentruojam, reikia drausti ta kuris dydziausia pinigini inasa padaro seimoje, o pinigus mokamus draudimui kurie kaupiasi, paskirti vaikui...
..ir jums dar atrodo, kad mazai uzdirbsit, o jus pagalvokit, kada draudziat kasko masina ir baigiasi draudimas ar jus atgaunat, bent kiek pinigu neatsitikus draudiminiam ivikiuj...??? taigi nera ko dejuot kaupiama draudima pasijemus, mes turim garanta, kad atsitikus kazkam, mes finansiskai liksim stabilus, o jei taip neatsitiko tai po kazkiektais metu dar galesim pasijimt ir detus pinigus pinigus...
Atsakyti
Sveiki mamytės ir tėveliai,

Norėjau Jūsų paklaust, ar planuojate drausti savo ir savo vaikučių gyvybes? o gal jau dalyvaujate panašiose programose? nes iš vienos pusės aišku yra daug privalumų, gali sukaupti pinigėlių savo vaikų ateičiai užtikrinti (mokslams), be to jei, neduok dieve, kažkas nutiks tau, vaikui bus suteikta finansinė parama.. Be to, vaikučiai gi tokie judrus, dažnai būna visokiausių traumų ir pinigai būna ne pro šalį tokiu atveju.. Kita vertus, dabar tokie laikai, kad gal ne visi gali ir nori turėti papildomų išlaidų.. Mane čia kalbina vienas pažįstamas, tikrai susidomėjau, nes kompanija turi ilgalaikę patirtį ir siūlomi draudimo produktai yra labai aktualūs, bet norėčiau išgirsti Jūsų nuomones bei kad pasidalintumete savo patirtimi..

Iš anksto dekoju,
Viktorija
Atsakyti
Aš prieš drausdamasi dar gerai pagalvočiau...
Žinau, kad draudžiantis reikėtų labai gerai išanalizuoti kiekvieną draudimo sutarties punktą, nes jų yra labai daug ir labai neaiškių. Dėl kiekvieno neaiškaus punkto reikėtų konsultuotis ir prašyti paaiškinimo pas jus aptarnaujantį darbuotoją.
Galiu pasakyti, kad žinau atvejį, kai nuolat draudimo išmokas mokėjęs žmogus atsitikus nelaimei negavo nė vieno cento(vienoje iš garsiausių draudėjų įmonėje)
Žodžiu pirmiausia viską gerai išanalizuokit, o jei sąlygos jus tenkina- pirmyn. Esant finansiniams sunkumams tas išmokas galima sustabdyti kuriam laikui, arba nutraukti, bet ten jau irgi yra niuansų.
Nors mano brolio šeima draudžia dukrytę ir yra visom keturiom už draudimą smile.gif
Atsakyti
Ačiu už patarimus, manau Jūsų brolio šeima teisingai daro.. dabar net girdėjau įvestas naujas produktas - jei pieniniai dantukai vaikas išmuša nesukakus jam 5 metukų mokama išmoka.. gal ir nieko.. smile.gif
Atsakyti
Labai "tinkamas" laikas kalbeti apie draudimus ir taupymus vaiko gerovei. Su keliolika procentu infliacija per metus. doh.gif O gal cia juokas toks, tik nesupratau? blink.gif Man vakar skambino su vaiku draudimo pasiulymais. Kai manes paklause :ar girdejau apie draudima toki ir toki, atsakiau: girdejau; dar girdejau apie ekonomine krize ir infliacija. Po to seke: Viskas aisku, viso gero. lotuliukas.gif
Atsakyti
Draudimas - rizikos sutartis. Prieš ją sudarant būtina vos ne kiekvieną punktą aptarti su tą sritį išmanančiu nepriklausomu teisninku. Ypač, jeigu draudžiamas turtas. Nes yra tokių "kabliukų", kuriuos paprastas žmogelis intepretuos savaip, o atsitikus nelaimei paaiškės, kad gaus keliolika kartų mažesnę išmoką nei tikėjosi. Arba negaus išvis. Slidus čia reikalas. O tokio dalyko kaip vaiko gyvybės draudimas aš išvis nesuprantu. Man tai net neetiška atrodo.
Atsakyti
Geras pastebėjimas dėl infliacijos, bet kiek spėjau sužinoti yra pas juos toks pasiūlymas - kiekvienais metais siūlo didinti įmokas infliacijos procentu (ar nors +5%), tuomet didėja ir draudimo suma tokiu pat procentu, tad kaip ir nenuvertėja pinigėliai.. bet aišku kiek ten galėsi didinti tas įmokas, gal tam ir neužteks lėšų po kelių metų.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2009 03 21, 16:52)
Draudimas - rizikos sutartis. Prieš ją sudarant būtina vos ne kiekvieną punktą aptarti su tą sritį išmanančiu nepriklausomu teisninku. Ypač, jeigu draudžiamas turtas. Nes yra tokių "kabliukų", kuriuos paprastas žmogelis intepretuos savaip, o atsitikus nelaimei paaiškės, kad gaus keliolika kartų mažesnę išmoką nei tikėjosi. Arba negaus išvis. Slidus čia reikalas. O tokio dalyko kaip vaiko gyvybės draudimas aš išvis nesuprantu. Man tai net neetiška atrodo.

Heart, sutinku su estetine dalimis. Jokie pinigai negrąžins vaiko, bet apie tai ir neeina kalbos.. man siūlė kaupiamąjį variantą, kai pvz. per 15 metų ramiai kaupi vaiko studijom.. gi vistiek visi norim kad vaikai turėtų gerą išsilavinimą ir t.t. Be to, ten papildomas draudimo objektas - nuo traumų, kas visai yra aktualu mažyliams smile.gif
Atsakyti