Gal galite pasakyti, kur taip apsidraudėte? galite AŽ - ačiū
Na domejausi jei vaika draust metams tai 60lt kainuotu ne taip ir daug,tai galima ir psprastai tam vaikui draudima isimt...pasimeciau nezinau kas geriau.Indeli gali bet kada nusiimt ir be didelio nuostuolio o su kaupimu tiek negautum kiek sukaupei...ai nezinau yra pliusu ir minusu
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 18, 19:55)
Kedainiai.Esu labiau orentuota i sukaupta suma Papasakokit daugiau jei turit kokios info,aciu
Na, matot, dirbu aš Klaipėdoj, jeigu būtumėt iš Klaipėdos, būtų paprasčiau. Na Aviva turi daug įvairių apsaugų, bet jos kainuoja nepigiai, kiek teko lyginti tai nėra pigiausia kompanija. Pagal produktus ir sukaupimo galimybes man asmeniškai atrodo geriausiai Compensa ir SEB. Tik žinote, bankas yra bankas ir iš viso nežinau ar mažesniuose miestuose bankuose kas nors specializuojasi būtent su gyvybės draudimu dirbti
Papildyta:
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 21, 15:47)
Tai visgi kas geriau,kaip manote??Ar pasirasyti gyvybes su kaupimu ir draudimu vaikui sutarti ar banke tiesiog atidaryti taupiamaji indeli ir kaip gaveja rasyti vaika kiekvienas turi savo pliusu ir minusu,nesam apsaugoti nuo infliacijos ar pinigu nuvertejimo...
Na palūkanos bus itin žemos bus taupomojo indelio turbut koks 1 proc. Gyvybės draudimo atveju manau nauda būtų truputį didesnė, bet viskas priklauso nuo įmokos ir rizikos. Investicinis konservatyviais skaičiavimais uždirba apie 6 proc per metus, bet visko buna, gali ir nukristi. Plius nuo sumokėtų įmokų gyvybės draudimo atveju galima susigražinti 15 proc. Taigi reikia viską skaičiuoti. Be to draudimą pasirašius reikia mokėti kas mėnesį, tai disciplinuoja, nes indėlio galima ir nepadėti tam tikrą mėnesį, suradus sau kažkokį pasitesinimą Aš asmeniškai vaikams turiu draudimus. Svarbiausia turėti pilną informaciją ir pasirinkti kas jums labiausiai tinka
Papildyta:
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 24, 15:31)
Na domejausi jei vaika draust metams tai 60lt kainuotu ne taip ir daug,tai galima ir psprastai tam vaikui draudima isimt...pasimeciau nezinau kas geriau.Indeli gali bet kada nusiimt ir be didelio nuostuolio o su kaupimu tiek negautum kiek sukaupei...ai nezinau yra pliusu ir minusu
60 lt metams?Ir ką už tai gaunate ar domėjotės?Jeigu drausti vien dėl to, kad tik būtų apdrausta tai gal tinka, bet šiaip visada reikia pasidomėti kokio dydžio apsaugos yra ir ką gausite traumų atveju. Kažkaip abejotina ar normalus draudimas su normaliom išmokom gali būtų tik 60 lt metams, t.y 5 lt mėnesiui.
[quote=daineko9,2014 09 26, 13:47]
60 lt metams?Ir ką už tai gaunate ar domėjotės?Jeigu drausti vien dėl to, kad tik būtų apdrausta tai gal tinka, bet šiaip visada reikia pasidomėti kokio dydžio apsaugos yra ir ką gausite traumų atveju. Kažkaip abejotina ar normalus draudimas su normaliom išmokom gali būtų tik 60 lt metams, t.y 5 lt mėnesiui.
Na nelabai gilinausi cia Lietuvos draudimas paskaiciavo pagal vaiko amziu 60lt metams draudimas.O Aviva konsultante rode isklotines ismoku nuo traumu atveju,tai beveik vienodos visur...
Na nelabai gilinausi cia Lietuvos draudimas paskaiciavo pagal vaiko amziu 60lt metams draudimas.O Aviva konsultante rode isklotines ismoku nuo traumu atveju,tai beveik vienodos visur...
[quote=ginciucha,2014 09 29, 16:28]
[/quote]
na ir kokio dydžio bus apsauga nuo traumų gal žinote?
[/quote]
na ir kokio dydžio bus apsauga nuo traumų gal žinote?
Aš apdraudus dukrą "Ergo" kaupiamuoju studijų draudimu (+našlaičio pensija) ir draudimas visiems nuo nelaimingų atsitikimų, laikino nedarbingumo, mirties atveju.
http://www.ergo.lt/l...udiju-draudimas
Esu patenkinta, bendrovė dar kažkiek pinigėlių ir 'dovanoja' iš pelno ar pan.Plius dar susigrąžinu dalį deklaruojant pajamas.
sūnus apdraustas SEB investiciniu gyvybės draudimu + analogiškas visų draudimas (nesu patenkinta, vos ne į minusą einam.. Nors ir konsultuoja ir domisi mūsų draudimu konsultantė..pasirinkus esu nuosaikią investavimo kryptį, be didelės rizikos).
Moku už abu vaikus daug.
Dabar trečią mergytę irgi noriu apdrausti, bet kaupiamuoju draudimu..nežinau nei kur, nei kaip..ar bandyt kažką naujo, ar vėl į Ergo eit
Esu patenkinta, bendrovė dar kažkiek pinigėlių ir 'dovanoja' iš pelno ar pan.Plius dar susigrąžinu dalį deklaruojant pajamas.
sūnus apdraustas SEB investiciniu gyvybės draudimu + analogiškas visų draudimas (nesu patenkinta, vos ne į minusą einam.. Nors ir konsultuoja ir domisi mūsų draudimu konsultantė..pasirinkus esu nuosaikią investavimo kryptį, be didelės rizikos).
Moku už abu vaikus daug.
Dabar trečią mergytę irgi noriu apdrausti, bet kaupiamuoju draudimu..nežinau nei kur, nei kaip..ar bandyt kažką naujo, ar vėl į Ergo eit
Rekomenduoju ERGO - šiuo metu Studijų draudimą besirenkantiems dovanojamos dovanėlės - kuprinėlės bei futbolo kamuoliai
QUOTE(Rasma @ 2014 10 02, 16:51)
Aš apdraudus dukrą "Ergo" kaupiamuoju studijų draudimu (+našlaičio pensija) ir draudimas visiems nuo nelaimingų atsitikimų, laikino nedarbingumo, mirties atveju.
Moku už abu vaikus daug.
Moku už abu vaikus daug.
Tai jūs kaip suprantu pasirinkus vienam vaikui garantuotų palūkanų draudimą Ergo, kitam SEB investicinį. Na šiaip iš principo šitie draudimai skirtingi, tik investiciniam daugiau laviravimo galimybių. Bet čia kiekvienam žmogui asmeniškai spręsti kur pasirinkti. Galite pasvarstyti Compensa Life, jie irgi turi abu produktus, tiek garantuotų, tiek investicinį.
QUOTE(Plunksnute @ 2014 10 02, 20:51)
Rekomenduoju ERGO - šiuo metu Studijų draudimą besirenkantiems dovanojamos dovanėlės - kuprinėlės bei futbolo kamuoliai
Pagryskite kodel reiktu rinktis butent Ergo?del dovaneliu tik juk kuprine ir kamuoli galima nusipirkt...pasimetus ir as...gal banke atidaryti yik sask.vaiko vardu ir taip kaupti,aisku pliuso is to jokio,bet rizikos maziau gal
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 17, 16:35)
Pagryskite kodel reiktu rinktis butent Ergo?del dovaneliu tik juk kuprine ir kamuoli galima nusipirkt...pasimetus ir as...gal banke atidaryti yik sask.vaiko vardu ir taip kaupti,aisku pliuso is to jokio,bet rizikos maziau gal
na čia labai keistas argumentas kodėl reikėtų. Aš tai visada žmonėms sakau, ateikite, paskaičiuokim keletą variantų, pareisite, pasitarsite, apgalvosite ir bus lengviau nuspresti ka rinktis kai matysite skaičiukus. Na pliuso sąskaitoj nelabai bus, kaip sakant tada bus taupyklė tiesiog. Bet žinoma be rizikos tada. Bet tada gal geriau garantuotų palūkanų draudimą rinktis ir pasinaudoti 15 proc lengvata. Bet sakau, viską reikia skaičiuoti. Manęs niekada niekas neįtikins kol nematau skaičių
QUOTE(daineko9 @ 2014 10 27, 18:46)
na čia labai keistas argumentas kodėl reikėtų. Aš tai visada žmonėms sakau, ateikite, paskaičiuokim keletą variantų, pareisite, pasitarsite, apgalvosite ir bus lengviau nuspresti ka rinktis kai matysite skaičiukus. Na pliuso sąskaitoj nelabai bus, kaip sakant tada bus taupyklė tiesiog. Bet žinoma be rizikos tada. Bet tada gal geriau garantuotų palūkanų draudimą rinktis ir pasinaudoti 15 proc lengvata. Bet sakau, viską reikia skaičiuoti. Manęs niekada niekas neįtikins kol nematau skaičių
Na bet tokiu atveju turi vel uz viska moketi o kaip paskaiciuoja mokescius visus tai oi oi o 15proc.lengvata ne visi gali ir pasinaudoti,o jei asmuo oficialiai bedarbis ir viskas ir vel ta matematika...o jei zmogus dar nelabai ir gaudosi,ar tiesiog neturi laiko gilintis,taip ir nukencia...ar cia taip,nerizikuosi-negersi sampano
QUOTE(ginciucha @ 2014 11 10, 10:22)
Na bet tokiu atveju turi vel uz viska moketi o kaip paskaiciuoja mokescius visus tai oi oi o 15proc.lengvata ne visi gali ir pasinaudoti,o jei asmuo oficialiai bedarbis ir viskas ir vel ta matematika...o jei zmogus dar nelabai ir gaudosi,ar tiesiog neturi laiko gilintis,taip ir nukencia...ar cia taip,nerizikuosi-negersi sampano
na nieko nėra nemokamo, bet nuėjus į konsultaciją ir matant atspausdintus skaičius ant lapo mąstyti darosi lengviau del 15 proc tai zinoma gali pasinaudoti tik dirbantis, bet juk vaiko tetis arba mama vistiek dirba na aš manau, kad jeigu konsultantas išmano savo darbą ir sugeba suprantamai pateikti informaciją, žmogus į ją pakankamai įsigilina, tada tikrai nenukenčia, nes sprendimą priima suprasdamas kokios sąlygos ir kokios galimybės. Paprastai nereikia pirmo susitikimo metu pasirašinėti jokių sutarčių, nebent jau ir taip turite daug žinių. Pirmas susitikimas turi būti informacijos pateikimas, supažindinimas, preliminaraus pasiūlymo pateikimas. Po to apgalvojus namuose, pasitarus šeimoje ir pasižiūrėjus skaičius, galima nueiti ir pasidaryti, žinoma prieš tai dar išsiaiškinus įvairius klausimus, kurie būna vėl iškilę. Aš manau toks procesas yra normalus ir sąžiningas