Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 07, 00:13)
Nebijociau schmoll.gif Reikia kovoti iki galo 4u.gif Galvok kad reikes pinigeliu labai daug kai gulesi po operacijos 4u.gif O su straipsniu pagalba daugiau zmoniu suzinos apie tave.

Tavo skype isjungtas g.gif

išjungtas ruošiuosi miegulio, tik jis niekaip neima manęs...
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 01:17)
išjungtas ruošiuosi miegulio, tik jis niekaip neima manęs...

Eik miegok smile.gif Zinok man siandien kai paskambino ta zurnaliste,labai faina moteris,ikalbinejo mane labai ilgai,tokia svelni labai,labai nori padeti,sake tikrai jeigu nenoresi nerasys apie asmeninius dalykus tik nori padeti,bet bijo tau skambinti.Straipsnis iseitu jau sestadieni.Tikrai nieko gedingo,ji pati issiskirusi ir viena augina dukryte,jau padejovienai merginai 18s metu,kuri sirgo veziu ir vienam berniukui kuriam reikejo inksto persodinimo operacijos
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 07, 00:21)
Eik miegok smile.gif Zinok man siandien kai paskambino ta zurnaliste,labai faina moteris,ikalbinejo mane labai ilgai,tokia svelni labai,labai nori padeti,sake tikrai jeigu nenoresi nerasys apie asmeninius dalykus tik nori padeti,bet bijo tau skambinti.Straipsnis iseitu jau sestadieni.Tikrai nieko gedingo,ji pati issiskirusi ir viena augina dukryte,jau padejovienai merginai 18s metu,kuri sirgo veziu ir vienam berniukui kuriam reikejo inksto persodinimo operacijos

na gerai, butu gerai kad apie ex parašytu, gal tada pradėtų mokėti alimentus, man baisu kad jei manęs neliks dukryte faktiškai liks be tėvų, nes jis ja visai nesirūpina verysad.gif Kaip skaudu....o kažkada juk svajojau kad mano šeima bus graži...tekėjau i meilės...ir va kol grėsė visą nėštumą persileidimas ir aš būdavau ligoninėse jis "duodavosi"...deja tada aš galvojau tik kaip išsaugoti vaikelį...kai gimė dukrytė aš jam atleidau, paskui dar dešimt kartų atleidau...ir tik todėl, kad netrėjau pinigų likti viena su dukryte, skolomis, paskolomis, juk vaikui buvo vos keletą mėnesiukų...žinojau kad tėčio palaikymo nebus, jis smerks...deja taip ir buvo iki šiol jis prikiša kad aš pati kalta, kad tokį vyrą išsirinkau, Dieve kaip skaudu, aš juk tik svajojau sukurti gražią darnią šeimą...ai va ko aš čia pradėjau doh.gif

Labanaktis, ryt anksti kelsiuosi, reikės važiuoti sofos ieškoti, daiktus krautis o taip noriu pailsėti verysad.gif

Apkabinu visas, ir jau maldelėje visas "apkalbėjau" wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 01:34)
na gerai, butu gerai kad apie ex parašytu, gal tada pradėtų mokėti alimentus, man baisu kad jei manęs neliks dukryte faktiškai liks be tėvų, nes jis ja visai nesirūpina  verysad.gif  Kaip skaudu....o kažkada juk svajojau kad mano šeima bus graži...tekėjau i meilės...ir va kol grėsė visą nėštumą persileidimas ir aš būdavau ligoninėse jis "duodavosi"...deja tada aš galvojau tik kaip išsaugoti vaikelį...kai gimė dukrytė aš jam atleidau, paskui dar dešimt kartų atleidau...ir tik todėl, kad netrėjau pinigų likti viena su dukryte, skolomis, paskolomis, juk vaikui buvo vos keletą mėnesiukų...žinojau kad tėčio palaikymo nebus, jis smerks...deja taip ir buvo iki šiol jis prikiša kad aš pati kalta, kad tokį vyrą išsirinkau, Dieve kaip skaudu, aš juk tik svajojau sukurti gražią darnią šeimą...ai va ko aš čia pradėjau  doh.gif

Labanaktis, ryt anksti kelsiuosi, reikės važiuoti sofos ieškoti, daiktus krautis o taip noriu pailsėti  verysad.gif

Apkabinu visas, ir jau maldelėje visas "apkalbėjau" wub.gif  wub.gif

Tavo vyra tai tikrai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Mes tikrai viska suprantome console.gif
Rytoj parasyk,kur tu jeskai tu lovu,gal galiu kartu su tavim,gal padesiu? Pailsek.Pasveiksi ir viskas bus gerai ir turesi dar seima darni wub.gif
Atsakyti
Inesiuk,
vakar nuėjau ankščiau miegot, nebesulaukusi tavo žinelės. Šiąnakt net sapnavau tave smile.gif

Mažule, nereta iš čia mūsų esančių , aš irgi, kabom ant ribos. Mano stadija trečia taip pat. Krūties. Bet likimas man atseikėjo jau 6 metelius gyvenimo... o kai diagnozę sužinojau, irgi baisių žodžių prisiklausiau. Maitinau vaiką, jai buvo 1m. 2 mėn., nuvažiavau į onkologinį, ir štai grįžtu su diagnoze, ir dar pasakymu, kad 5 m.išgyvena 40 proc. Manai, lengva buvo??? Norėjosi laukais bėgti iš skausmo. Vaikas grįžus prašo pienuko - nebegalima...pranešiojau visą naktį stačią, ... Neėmė jokio maisto ji, taip buvo prie pienelio prisirišus... 2 kg.numetė, kol pradėjo šiaaip taip valgyti kitą maistą. O tuos gydytojų pasakymus užkišau giliai, neleidau sau apie tai galvot. Arba kita gydytoja : "Jei išgyvensi iki vasaros - ateik"... Nublioviau išėjusi iš kabineto, o ant rytojaus teisybę pasakius, pasiunčiau ją mintyse velniop... bigsmile.gif Po keturių metų liga sugrįžo. Pasigydžiau, vėl gyvenu. Ugninuk, aš tikiu likimu. Su mano situacija kitų moterų jau nėra, bet yra ir daug tokių, kurios YRA. Ne mes, ne mūsų mintys, pozityvumai, ar kokios žolės bei papildai apsprendžia, kam gyvent, o kam ne. Tikiu aukštesne galia. Iš kur tau žinot, kokia bus tavoji lemtis? Pabūk vienumoje, apmąstyk viską, išeik iš namų, kur yra tave dirginančios aplinkybės, ir gyvenk . Šią dieną, rytojų ,porytojų tu turi, o ateitis parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 rugpjūčio 2009 - 08:10
O dėl vyro, Ugninuk, aš daryčiau taip : nebeskambinčiau, nerašinėčiau jokių žinučių, nebekalbėčiau apie jį , visiškai nereaguočiau.. Paleisčiau jį. Nebeturi jis matyt jausmų, o jei ir turi, tai sąžinė velkasi "galiorkoje".
Neleisk, kad jis gadintų tau taip brangią dieną, vakarą, gyvenimą !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 rugpjūčio 2009 - 08:49
Labas,
Ugninuke ,didelės stiprybės Tau 4u.gif tikrai viskas bus gerai ,tikrai pasveiksi .
Nežinau gerai girtis ar ne ,bet pasigirsiu ,kad po pirmos chemijos buvo tikrai negerai ,bet lygoninei prilašino kraujuko ir kalio,tai dabar tėčio kraujukas atsistatė hemoglobinas 115,o limfocitai nuo 100 krito iki 40 thumbup.gif ,tai geriausia dovana kokia galėjau gaut gimtadienio proga ,negaliu ramiai rašyt verkiu iš džiaugsmo ,tik bijau kad per anksti džiaugiuos. antradieni vėl važiuojam į kauno klinikas gultis antrai chemijai . nebent kas nors pasikeis dėl tyrimų . Visom stiprybės ir sveikatėlės.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 07, 08:41)
Inesiuk,
vakar nuėjau ankščiau miegot, nebesulaukusi tavo žinelės. Šiąnakt net sapnavau tave    smile.gif

Mažule, nereta iš čia mūsų esančių , aš irgi, kabom ant ribos. Mano stadija trečia taip pat. Krūties. Bet likimas man atseikėjo jau 6 metelius gyvenimo... o kai diagnozę sužinojau, irgi baisių žodžių prisiklausiau. Maitinau vaiką, jai buvo 1m. 2 mėn., nuvažiavau į onkologinį, ir štai grįžtu su diagnoze, ir dar pasakymu, kad 5 m.išgyvena 40 proc. Manai, lengva buvo???  Norėjosi laukais bėgti iš skausmo. Vaikas grįžus prašo pienuko - nebegalima...pranešiojau visą naktį stačią, ... Neėmė jokio maisto ji, taip buvo prie pienelio prisirišus... 2 kg.numetė, kol pradėjo šiaaip taip valgyti kitą maistą.  O tuos gydytojų pasakymus užkišau giliai, neleidau sau apie tai galvot. Arba kita gydytoja : "Jei išgyvensi iki vasaros - ateik"... Nublioviau išėjusi iš kabineto, o ant rytojaus teisybę pasakius, pasiunčiau ją mintyse velniop... bigsmile.gif  Po keturių metų liga sugrįžo. Pasigydžiau, vėl gyvenu. Ugninuk, aš tikiu likimu. Su mano situacija kitų moterų jau nėra, bet yra ir daug tokių, kurios YRA.  Ne mes, ne mūsų mintys, pozityvumai, ar kokios žolės bei papildai apsprendžia, kam gyvent, o kam ne. Tikiu aukštesne galia. Iš kur tau žinot, kokia bus tavoji lemtis?  Pabūk vienumoje, apmąstyk viską, išeik iš namų, kur yra tave dirginančios aplinkybės, ir gyvenk . Šią dieną, rytojų ,porytojų tu turi, o ateitis parodys.

Arune, kruties vezio prognoze yra labai ir labai gera-net 9 is 10 pasveiksta. Tu tikra saunuole,kad sugebejai nustumti gydytoju paistalus.

Turiu labai nedidele onkologiniu ligoniu prieziuros patirti, taciau kruties vezio pragnoze labai puikiai atsimenu,nes tai placiausiai paplitusi vezio forma tarp moteru.

Laikykites,mergytes,jus bet kokiu atveju estae tiesiog didvyres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 08 07, 11:29)

Nežinau gerai girtis ar ne ,bet pasigirsiu ,kad po pirmos chemijos buvo tikrai negerai ,bet lygoninei prilašino kraujuko  ir kalio,tai dabar tėčio kraujukas atsistatė hemoglobinas 115,o limfocitai nuo 100 krito iki 40  thumbup.gif ,tai geriausia dovana kokia galėjau gaut gimtadienio proga ,negaliu ramiai rašyt verkiu iš džiaugsmo ,tik bijau kad per anksti džiaugiuos. antradieni vėl važiuojam į kauno klinikas gultis antrai chemijai . nebent kas nors pasikeis dėl tyrimų . Visom stiprybės ir sveikatėlės.

thumbup.gif naujuenos,be abejo reikia dziaugtis kiekviena,nors ir nedidele pergale victory.gif SU GIMTADIENIU!!! happybday.gif

arune wub.gif tu saunuole.Kai pagalvoju,kiek daug panasumo...as irgi maitinau iki ligos,irgi nieko be pieno negere,buvo isterikos,ir amzius panasus 1.5 menesiai buvo,ir taip pat 3 stadija man buvo,tik limfoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 07 rugpjūčio 2009 - 11:14
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 07, 11:13)
thumbup.gif naujuenos,be abejo reikia dziaugtis kiekviena,nors ir nedidele pergale  victory.gif SU GIMTADIENIU!!! happybday.gif

arune  wub.gif tu saunuole.Kai pagalvoju,kiek daug panasumo...as irgi maitinau iki ligos,irgi nieko be pieno negere,buvo isterikos,ir amzius panasus 1.5 menesiai buvo,ir taip pat 3 stadija man buvo,tik limfoma

Sveta tiesiog nestumas ir gimdymas atveria visa tai, gal ta liga butu dar ilgai tunojus ir islindus veliau, bet tiesiog procesai vykstantys nestumo metu ir po gimdymo juos paskatina, as pirmuosius pozymius pajutau kai dickei buvo kazkur pusantru metuku 4u.gif

arune saunuole wub.gif

man asmeniskai vaikelis buvo tas pats didziausias stimulas gydytis, nenuleist ranku, eit i prieki 4u.gif

Ugn*Ine noriu tave pabarti: nebarstyk saves spresdama tevu problemas, jie suauge, kaip nores taip ir padarys, nesinervuok del vyro, kuris beja yra ex, jo nepakeisi, dabar tu esi pati svarbiausia, tu ir tavo Ugnyte wub.gif
Atsakyti
Grizau is pajurio. Oras buvo puikus, tik nuo saules sunku buvo pasislepti...

Liudnos cia naujienos unsure.gif uzuojauta MOU seimai... verysad.gif

Ugn*Ine... Stiprybes Tau... Nepasididziuok, paskambink man kai busi Vilniuje, ligonineje (telefona, rodos, turi)... Butinai uzeisiu ir padesiu kuo galesiu. Laikykis...

Kazkada rasiau, kad ir mane "draugelis' paciupo kai pagimdziau ir maitinau...

arune, apkabinu.

Siandien buvau ligonineje (eilinei injekcijai)...Tiek liudnu veidu...tiek sudauzytu likimu...

Mums labai pasiseke, kad turim si foruma ir bendravima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 07 rugpjūčio 2009 - 14:15
QUOTE(Deganti @ 2009 08 07, 13:26)
Sveta tiesiog nestumas ir gimdymas atveria visa tai, gal ta liga butu dar ilgai tunojus ir islindus veliau, bet tiesiog procesai vykstantys nestumo metu ir po gimdymo juos paskatina, as pirmuosius pozymius pajutau kai dickei buvo kazkur pusantru metuku  4u.gif

man asmeniskai vaikelis buvo tas pats didziausias stimulas gydytis, nenuleist ranku, eit i prieki  4u.gif

Jo jo,ta irgi skaiciau kad paskatina it hormonai ir visa kita nestumo (gal ir maitinimo?) metu,as irgi pirmus pozymius pajutau kai buvo 1m ir 3 menesiai,o po 2 menesiu buvo jau ziauriai.As isitikinusi kad pasveikau tik del to kad mazoji buva tokia maza (kazkoks kalamburas gavosi smile.gif )
P.S.ir babania susirgo kai jos dukryte buvo maza visai, ir ragnez ,ir mou verysad.gif
Va ir romantike irgi...
romantike ,sveika sugrizusi ir pailsejusi 4u.gif Taipo mums del forumo labai pasiseke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 07 rugpjūčio 2009 - 14:57