QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 06, 22:40)
O gal reiktų pasišnekėti su socialinės rūpybos skyriumi, ar dar kuom, kurie nuomoja įvairius ligoniukų prietaisiukus, ratukus ir t.t.
Aš dažnai paskaitinėju temutę "tėvų karšinimas". Tai ten mergaitės šnekėjo apie funkcines geras lovas, nesikeliantiems ligoniukams. Gal reikia į ten užklausti , iš kur jas gauna ir kaip? Jomis kai kurios mamytės patenkintos, ir apie čiužinius eina kalba - metais nesusidaro visą laiką gulintiems ligoniukams pragulų. Kaip tu manai? Juk čia svarbiausia ne grožis , bet sveikata ir patogumas.
Apie vaistukus negaliu pasakyti . Mamytei prirašė gydytoja (Bromazepam), bet ji nenaudojo. Tai nežinau koks veikimas.
Su jonažole onkoligoniukams reikia labai atsargiai.
Aš dažnai paskaitinėju temutę "tėvų karšinimas". Tai ten mergaitės šnekėjo apie funkcines geras lovas, nesikeliantiems ligoniukams. Gal reikia į ten užklausti , iš kur jas gauna ir kaip? Jomis kai kurios mamytės patenkintos, ir apie čiužinius eina kalba - metais nesusidaro visą laiką gulintiems ligoniukams pragulų. Kaip tu manai? Juk čia svarbiausia ne grožis , bet sveikata ir patogumas.
Apie vaistukus negaliu pasakyti . Mamytei prirašė gydytoja (Bromazepam), bet ji nenaudojo. Tai nežinau koks veikimas.
Su jonažole onkoligoniukams reikia labai atsargiai.
svarbu viskas, noriu normalios lovos, mano butas vos dvidesimt kv.m jei dar uzgriozdint tom lovom, tai kokia nuotaika bus namie?? oi ne as pries tokį dalyka, namuose geiciau sveikstama nes ten ir savo sienos gydo...Seneliams taip, o va jaunas žmogus yra jaunas, manau bet kas mieliau gulėtų mylimoj lovytėj nei grįžus iš ligoninės į namus vėl ligoninės lovoj
Naudojant jonazolę negalima jokiu būdu į saulę, soliariumą, o musu apsauga nuo saules isvis lygi nuliui, tai gali gautis baisus dalykas