Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 05, 19:36)
Ugn*Iuk, bet mamytė žino, kad tu išsikraustai? Gal ateis tavęs pažiūrėti, susiskambinsit, jei silpniau jausiesi. Tau gal galvytė skauda ir nuovargis yra dėl tokios padėties pas tėvelius. Kai išsikraustysi, pailsėsi, bent jau nuo barnių. Gal ir galvytė , ir kūnelis atsigaus. Kaip būtų gerai, kad atsirastų kokia moterytė, kuri bent kelias valandėles per dieną su tavo mažulytę pabūtų, pažaidintų ją, gal pasivaikščioti išeitų, o tu tuo tarpu pailsėtum. Taip sutartum, kad ateitų, kai tavo mamytė negalės, ar tau sunkiau judėti būtų. Nors vėl viskas atsimuša į pinigėlius, bet šiuo metu, kai tiek reikia žmonėms bet kokio , kad ir laikino darbelio... Juk tai galėtų būti valanda ar dvi...
Juk tu rašei, kad norėtum lovos, kad paskui patogu būtų, kad būtų kur įsikibti? Ar tu nori paprastos su atlošu, kaip sofa? Ar tau netiko, ką matei, atr išvis nėra tų lovų? Kiek suprantu, baldų salonuose dabar būna , kad išsirenki lovą o paskui prie jos norimą čiužinį iš duotų pvz. (bet gal aš atsilikusi  blush2.gif )
Begaliniai stiprioji mūsų...  wub.gif  wub.gif

kokiam mieste Inesa gyveni? Ar tu priimtum pagalba,apie kuria cia mergaites sneka,kad kas nors paziuretu mergyte. As turiu viena minti, pameginciau ir nemokamai sutart,jeigu tai ne pries tavo pacios valia.
Atsakyti
QUOTE(as galiu @ 2009 08 05, 21:06)
kokiam mieste Inesa gyveni? Ar tu priimtum pagalba,apie  kuria cia mergaites sneka,kad kas nors paziuretu mergyte. As turiu viena minti, pameginciau ir nemokamai sutart,jeigu tai ne pries tavo pacios valia.

Ugn*Inė Klaipėdoje gyvena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 19:14
QUOTE(vira @ 2009 08 05, 14:08)
Ugn*Ine,gal tau vertėtų pasiieškoti kokios funkcinės lovos,jei teks ilgą laiką po operacijos pagulėti?  Yra jų ir nuomai ,yra ir nenaujų... ,jos ne tokios brangios.
Laikykis wub.gif

Mergytės, aš labai jums dėkinga už siūlomą pagalbą pažiūrint mano mažutę, bet patikėkite manimi, beliko visai ne daug iki operacijos, aš nuo pat pirmų dienų retai kada paleidžiu dukrytę...kai susirgau mes išsiskiriam, tik tada kai aš ligoninėje, na negaliu kitaip, man kiekviena valanda, minutė ir sekundė tokia brangi....
Ji šiaip eidavo į darželį, į jį pradėjo eiti vos sulaukusi metukų, nes aš turėjau išeiti į darbą, tačiau dabar aš stengiuosi išnaudoti kiekvieną akimirką mums su ja.....Na nemoku aš kitaip, kitaip ir širdis negali unsure.gif Pavargstu aš su ja, tačiau ir be jos negaliu schmoll.gif wub.gif
----------------------------
Kokius antidepresantus ar raminamuosius jūs esate bandžiusios ar geriate??Nenoriu, kad migdytų schmoll.gif noriu kad nuimtų slogią nuotaiką ir mintis...
----------------------------
Ar naudojat kokius nuskausminamuosius ar jums mergytės nereikia??
Čia šiaip klausimai mane labai domina blush2.gif
Atsakyti
Shaiba 4u.gif , kaip laikaisi,mieloji? Pasipasakok. Kasdien pagalvoju, pažiūriu, kad retkarčiais apsilankai. Atsiliepk.

Ragnez tikriausiai atostogauja. g.gif Kaip laikosi tavo sodas?

Adis 4u.gif - kokia Jūsų sveikatėlė. Gal kur taip pat keliaujate? Ar plaukučiai jau yra? Kaip nagiukai - tikiuosi, laikosi vietoje? Ar išnyko ašarojimas? Ar aplankėte pajūrį?........................

Babania 4u.gif - atidarei temutę ir dingai... Pasirodyk, pasipasakok, nors ir kaip besijaustum. Neužsisklęsk savyje. group.gif

Mergaitės, 4u.gif vienos problemėlės užgožia kitas, ar kaip čia yra. g.gif Kasdien pasiilgstų Jūsų, kaip jaučiatės, kas širdutę neramina, kas džiugina..... ax.gif

Ir dar man vis klausimas pagraužia, kur carvel dingusi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 21:53)
Mergytės, aš labai jums dėkinga už siūlomą pagalbą pažiūrint mano mažutę, bet patikėkite manimi, beliko visai ne daug iki operacijos, aš nuo pat pirmų dienų retai kada paleidžiu dukrytę...kai susirgau mes išsiskiriam, tik tada kai aš ligoninėje, na negaliu kitaip, man kiekviena valanda, minutė ir sekundė tokia brangi....
Ji šiaip eidavo į darželį, į jį pradėjo eiti vos sulaukusi metukų, nes aš turėjau išeiti į darbą, tačiau dabar aš stengiuosi išnaudoti kiekvieną akimirką mums su ja.....Na nemoku aš kitaip, kitaip ir širdis negali  unsure.gif Pavargstu aš su ja, tačiau ir be jos negaliu schmoll.gif  wub.gif

Aš kalbėjau apie tą trumpą laikotarpį, tas dienas iki operacijos, jei būsi visiškai viena savo nameliuose ir silpnai jaustumeis, juk vaikučiai yra judrūs energingi, žingeidūs , ir tau labai sunku (dėl nuovargio) nuo ryto iki vakaro.
Bet tikriausiai , aš negaliu suvokti tavo stiprybės... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 20:15
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 20:53)
Kokius antidepresantus ar raminamuosius jūs esate bandžiusios ar geriate??Nenoriu, kad migdytų schmoll.gif noriu kad nuimtų slogią nuotaiką ir mintis...

Man dabar prirašė antidepresantą Citalopram. Jokio poveikio kol kas nejaučiu. O ankščiau, kai nerimas užvaldydavo, ar miegui nakčiai išgerdavau puselę Lexotanilio. Bet tai būdavo retai, na per mėnesį kelis kartus. Jis man patiko - nemigdydavo, ir nerimą nuimdavo. Bet kiekvienas atvejis individualus, gal su savo daktare pasitark. Mano onkologė irgi Lexotanilį pripažįsta, ir siūlo, kam reikia.

Dėl dukrytės, tai labai tave suprantu....aš irgi su ja kartu visur ir visada. Geriausia būtų, kad namie pas judvi būtų dar vienas žmogus, kuris pagelbėtų, galbūt kartu pažaistų,.... būtų lengviau, ir svarbiausia, būtumėt kartu.
Papildyta:
Carvel - mano žiniomis į Airiją išvykusi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 05, 22:24)
Geriausia būtų, kad namie pas judvi būtų dar vienas žmogus, kuris pagelbėtų, galbūt kartu pažaistų,.... būtų lengviau, ir svarbiausia, būtumėt kartu.
Papildyta:
Carvel - mano žiniomis į Airiją išvykusi...  blink.gif

doh.gif Kaip nemokėjau žodžių sudėlioti. Būtent tai ir norėjau pasakyti - o tai maliau,maliau... lotuliukas.gif

Aišku, na, gal kada užsuks vėl pas mus Carvel . 4u.gif

Ar palakstei , Arūne, po miestą. Ką "sumedžiojai"? Ar tik šiaip relaksui vaikštinėjai?

Gabija 4u.gif , kaip laikosi Jūsų padukai ir burna? Kada vėl lašinimas? Ir išvis, ar senai teptuką laikėte rankelėje?

Ir dar labai džiaugiuosi, Saulėlydi, kad vyrui kraujukas atsistatė... Ir kad pailsėjot... vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 20:43
Palakstėm... Dukrytei siūliausi nupirkt kokį nori žaislą, ar šiaip ko ji norėtų, bet nieko "gero" neradom, tai nusipirkom ledų, prisėdom ant suoliuko, pasiplepėdamos suvalgėm, ir namo...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 05, 22:41)
Palakstėm... Dukrytei siūliausi nupirkt kokį nori žaislą, ar šiaip ko ji norėtų, bet nieko "gero" neradom, tai nusipirkom ledų, prisėdom ant suoliuko, pasiplepėdamos suvalgėm, ir namo...

tongue.gif Smagu tongue.gif Kitą kartą rasit gerą žaislą, o ledai ir bendravimas kartais dar geriau... tongue.gif
Atsakyti
o aš jei tik savo mažytei pasiūlyčiau žaislą tai tikrai neatsisakytų schmoll.gif jai patinka apsipirkinėti schmoll.gif lotuliukas.gif ir man patinka, bet kad nieko nerandu schmoll.gif

Mano tėtis šį vakarą begrįžo namo...jis galvoja, kad taip baudžia mamytę, deja jis taip labiau baudžia mane verysad.gif

Kažkaip čia mūsų apmažėjo, ar čia tik man taip atrodo g.gif Kaip norėčiau sužinoti, kad dauguma iš mūsų įveikė ligą....kaip švęstumėm visos biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labanaktis visoms,
bandysiu eiti miegoti, man baisu kiekviena naktis vis sunkesnė darisu, o kiekviena diena vis liūdnesnė nes vis arčiau operacija ir baimė jau lipa per gerklę, atima miegą ir t.t.

Rytoj atsikelsiu ir vėl važiuosiu ieškoti lovos, mažai laiko beliko, dar reikės kažkaip labai greitai viską iš čia persivežti į savo namučius unsure.gif Bus darbo vėl daug rolleyes.gif na nieko, viskas turi būti gerai.

Labanaktukas, apkabinu visas, ir visoms linkiu ramaus miego...
Atsakyti
Labas visoms, stiprios ir be galo geros moterys 4u.gif

Gal Ugn*Ine pagelbėtų informacija, kaip supratau, vyras vengia mokėti alimentus.

http://www.kplc.lt/i...p?id=68&lang=lt

Dar dėl čiužinio. Gulintiems ligoniukams pagelbėja savadarbis čiužinukas, pripiltas sėmenų (linų sėklų) ir sudaigstytas pagalvėlėmis, neprakaituoja ant jo ir pragulos nesusidaro. Vaistinėse sėmenys brangu, reikėtų pas ūkininkus jieškoti, bet Lietuvoje tai jau net nežinau ar dar kas linus augina, gal kitose šalyse kas galėtų sužinoti.

Tikėkite sėkme ir ji pas jus ateis.
Atsakyti
arune ,nu sauniai laika praleidai su dukryte thumbup.gif As irgi kaip ir tu,ir Ugnine visada su mazaja kartu,iki 1.5 metuku ne vienos dienos nebuvome atskirai,kol nesusirgau,tikriausiai atsimenate kaip as cia pastoviai verkiau kad negaliu pati ja pasirupinti (nes ir pati daznai negalejau savim pasirupinti),man visame gydyme sunkiausia ir skaudziausia buvo issiskirti su dukryte,pastoviai sazine griauze,ejau ir pas psichologe...Bet man didziausiais stimulas pasveikti buvo ji,aisku ir didzioji mano,ji turejo labiausiai manim rupintis,nes gyvenom dviese,ir del tevu,ir del vyro,bet daugiausiai del jos,nes ji dar tokia mazyte wub.gif Dabar dziaugiuosi kiekviena minute praleista kartu wub.gif Pazadejau jai kad butinai pasveiksiu ir man paviko...As irgi kiekviena diena galvoju apie Mou ir apie jos dukrytes...

Ugnine ,del migdomuju nakciai ar nebandei Stilnox? Man su miegu prastai dar,matote kad sedziu cia naktimis lotuliukas.gif Bet nenoriu tu vaistu daugiau jokiu gerti ax.gif O nuo skausmo,mano mamai pvz labiausiai padeda tramadolis,labiau nei morfinas,aisku ir dozes pas ja doh.gif Nes skausmai siaubingi,penkios stuburo operacijos verysad.gif Dar kazkiek tie pleistrai padeda...Man po operacijos kokia savaite kelis kartus per diena leisdavo morfina su tramadoliu,tai man kazkaip irgi tramadolis net labiau skausma nuimdavo,ketanov pvz visai jokio poveikio schmoll.gif Bet cia individualu ir tu tikriausiai jau viska isbanziusi.O kaip skausmo klinika,kazkada rasiai,nepadejo Albertjanas?

Babania dar atostogauja pajuryje vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 05 rugpjūčio 2009 - 23:27