Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(arune @ 2009 08 05, 15:04)
Rasų lanka,
Tai kad skydliaukė tikrinta vasario mėn., buvo gerai...
Pasidarysiu,aišku, maža ką...

Aš kalbu ne apie skydliaukės echoskopiją, o apie skydliaukės hormonų tyrimuką - TTH, FTH, FT3, ATPO... kiek skydliaukė išskiria hormono. Mazgelių gali ir jokių nebūti. Moters organizmas labai reaguoja į įvairius dirgiklius į organizmo pokyčius , bet ir iš pašalies, todėl skydliaukės hormonų apykaita gali pasikeisti (hipertireozė - kai per daug gamina(svoris krenta), hipotirozė, kai per mažai (svoris auga)).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 14:12
Oi, Ugninuk, reik tave bart už tas visokias mintis, kad per daug įsigilini į savo tėvų situaciją, ir " sugeri" ją taip stipriai... tausok save, nedaryk taip. O tu pabandyk apsibrėžt ratą apie save, ir koncentruotis į tai , kas dabar svarbiausia? Aš irgi viena, o buvęs vyras "ne pyragėlis", tačiau neleidžiu sau tokios prabangos dar apie jį mintyti... Užtenka man ir taip. Tėvai išsiskirs, manau, bus tik į gera. Ir ateis tau pagalba iš šalies, tokia ,kurios tu dabar dar nežinai... Kaip ir pinigų problema netikėtai nelauktai pradėjo spręstis.

Važiuok į miestą, nusipirk sau ir dukrytei ką nors...
Aš irgi šiandien taip darysiu...
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 05, 14:38)
Aš kalbu ne apie skydliaukės echoskopiją, o apie skydliaukės hormonų tyrimuką - TTH, FTH, FT3, ATPO... kiek skydliaukė išskiria hormono. Mazgelių gali ir jokių nebūti. Moters organizmas labai reaguoja į įvairius dirgiklius iš pašalies, todėl skydliaukės hormonų apykaita gali pasikeisti (hipertireozė - kai per daug gamina(svoris krenta), hipotirozė, kai per mažai (svoris auga)).

Vasario mėnesį ir darė tą hormonų tyrimą. Skaičiukų nežinau, sakė, kad šiek tiek padidėję/sumažėję? , nebežinau, ir kad gydymo jokio nereikia dabar. Atvykti po metų, pasakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 05 rugpjūčio 2009 - 13:54
QUOTE(arune @ 2009 08 05, 15:48)
Vasario mėnesį ir darė tą hormonų tyrimą. Skaičiukų nežinau, sakė, kad šiek tiek padidėję/sumažėję? , nebežinau, ir kad gydymo jokio nereikia dabar. Atvykti po metų, pasakė.

Tai jau kad beveik 5 mėn praėjo, o turint omenyje, kad kažkas šiek tiek padidėję ar sumažėję buvo tada ... Na, metus galima laukti, jei gerai jautiesi, o jei nerimauji, tai reikia tą nerimą ištirpinti... Būna, kai tą tyrimą reikia ir kas mėn. daryti. Na, čia aš kaip kokia daktarė blush2.gif blush2.gif . Tik noriu pasakyti, kad nepergyventum dėl blogiausio, o tas dalykas jei bus, sutvarkomas...
Šauk į miestą savęs palepinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 14:12
Šaunu į miestą, Rasų lanka...

O apie blogiausią, kaip vienintelį variantą, negalvoju... Tiksliau - galvoje maišalynė - vieną kart tokios mintys viršų ima, kitą kart - kitokios...
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 15:14)
Svetuk, o tu jau baigei gydymą?? Kokie tavo rezultatai?
Atsiprašau jei klausinėju po kelis kartus, tiesiog atmintis lygi nuliukui, nieko neprisimenu kas man svarbu...

Taip,jau baigtas,pries du menesius su biski jau.Viskas gerai,nesenai dare rentgena-be pakitimu.Rugsejo menesi eilinis patikrinimas - echoskopija ir ziures ar atsistate jau kraujas.Del atminties suprantu,pas mane ji ir dar negrizo lotuliukas.gif
Del lovos Deganti teisi drinks_cheers.gif Butinai reikia spec.lovos.
O del tevu...sunku aisku,as irgi pergyvenciau labai ir negaleciau negalvoti,bet pasistenk nors truputi ,pirmiausia galvok apie vaika,ma tas padeda.Gal as neteisi busiu,nezinau,bet tavo tevai gyveno kartu ilgai,manau jie (o tavo atveju tevas) galetu dabar nerodyti tau savo pykciu,susiimti ,gal net ir apsimesti kad viskas gerai,kartais tikrai to reikia ir palaukti kol baigsis tavo gydymas,bet pasikartosiu,gal as ir neteisi,bet taip manau...bet yra kaip yra,ir galvok kad nieko nebepakeisi tu.

QUOTE(arune @ 2009 08 05, 14:04)
----------
1.Užsirašiau poliklinikoj paprastoj galvos KT rugpjūčio 10 d., gydytoja sakė, jei yra galimybė, pasidaryt, ir su juo į ligoninę atvykt. Dar skydliaukę pasitikrint. Galvos KT kitą pirm. Pasiėmusi atsakymą, manau važiuosiu pas onkologę, kuri pakeis onkologę mano.Prašysiu, gal anksčiau paguldys.

2. Sveta, puikiai atrodai  thumbup.gif

1.Gerai kad viska padarys anksciau,laikysim kumstukus kad viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pritariu rasu lankai:mars i i parduotuves nail.gif Man save lepinimas ir shopingas visada padeda biggrin.gif

2.Aciu 4u.gif rimtai dabar visi sako kad atrodau pukiai ir labai jaunai bigsmile.gif tikiuosi kad nemeluoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Ugn*Ine leisk tėvams tvarkytis patiems savo gyvenimą.
Tu jau suaugusi, turi savo dukrą ir savo gyvenimą.
Taigi tėvai , kad ir kaip bebūtų skaudu turi teisę gyventi taip kaip jiems geriau.Ir nedaryk klaidos palaikydama vieną ar kitą pusę.Nereikia , kad vienas ar kitas įsižeistų dėl didesnio dukters palaikymo ir meilės Nors ir dukra , tikrai nežinai visų priežasčių , kodėl tėvams geriausia išsiskirti.
Blogiausias sprendimas yra primesti kitiems savo nuomonę ir pergyventi už kitų
sprendimus , net jei jie tau artimi žmonės.
Tikrai tėvas tave myli ir pergyvena, bet žinok jis irgi pasimetęs, vyrai nemoka išreikšti jausmų, dažnai slepiasi už grubumo, nors ir jie verkia.Gal ir gėrimas susijęs su dabartinėmis problemomis.Aišku tai ne protingiausia išeitis , bet vyrai dažnai kitaip nemoka.Pamatysi, kai reikės prižiūrės jis dukrelę, tik nereikia jo teisti ir atstumti.
O dabar rūpinkis dukra.Mano anūkas 1 metų 6 mėn pradėjo eiti į darželį.Ir nieko blogo nenutiko.Taigi ir tavo mažiukė darželyje išmoks daug įdomių dalykų.Būnant namie su seneliais vaikas tiek neparuošiamas, ypač gerai , kad išmoksta bendrauti su kitais vaikais.

Gyvenimas dėlioja savo mozaiką ir geriausia ramiai žiūrėti ,kas iš to išeis, nors ir ne visos detalės patinka .
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 05, 16:11)

2.Aciu 4u.gif rimtai dabar visi sako kad atrodau pukiai ir labai jaunai bigsmile.gif tikiuosi kad nemeluoja lotuliukas.gif

Gražuole Jūs mūsų flirt.gif Ale avatarą jau tikriausiai į save taikėt... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 05, 12:06)
Mieloji,truksta tikrai zodziu,kaip sunku tau is visu pusiu.laikykis vistiek 4u.gif  Del dukrytes ir saves...Zinok,as pasielgciau taip pat,kaip nors isguleciau,geriau kad vaiku pasirupintu,taip ir buvo kai gydziausi blush2.gif O kiek mergaiciu yra is Vilniaus - pamatysi delegacijos pas tave eis,jau siulo daug kas,nepaliks taves 4u.gif Nors man Kaune toli grazu nebuvo taip kaip tau,tik svitinimas,bet kiek mergaiciu padejo ir su butu,ir taip vedziojo mane po Kauna,ir visokios pramogos sugalvodavo  wub.gif Aciu dar karta visoms 4u.gif

arune ,neverk  console.gif ,apkabinu irgi tave,gal paklausik Gabijos,pabandyk ne pas savo gydytuoja kreiptis,bus ramiau tau.

Kam idomu,pasirodysiu kaip atrodu su savo seima rolleyes.gif idesiu nuoroda is kitos temeles,ten dar viena mano seima wub.gif ,kaip ir jus wub.gif  http://www.supermama...;#entry29069010

As daug ka pazystu is isvaizdos,idomiau bendrauti kai isivaizduoji kaip zmogus atrodo,nu ir aisku moteriskai smalsu rolleyes.gif

Nu tiesiog ilgaplauke, po to karto, kaip matemes. Grazi seima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 05, 16:14)
Gražuole Jūs mūsų flirt.gif Ale avatarą jau tikriausiai į save taikėt... tongue.gif

lotuliukas.gif Ne,tikrai ne,siaip patiko,pakeiciau avatara pries susirgdama.Dabar kazkaip susimasciau g.gif Pries tai buvau blondine ilgakase biggrin.gif ir avataras buvo mano su blondine,gal ne siaip as ji pakeiciau,kaip kvailai neskambetu g.gif

Domogintare ,aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 05 rugpjūčio 2009 - 15:44
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 13:19)
Tu teisi, bet sunku..
deja skubėti turiu, nes šį savaitgalį kraustysimės į anuos namučius, ir km temti seną lovą ir ugnytės lovą?? Juk pervežimas sunkus ir brangus, o paskui vėl viską pervežti atgal į aną butą, gausis sunkus ratas...nuvažiuosiu bent jau apsižiūrėsiu, o paskui spręsiu..
Tu visiškai, teisi, aš pati skyriausi, bepriškai kentėjau, tik man buvo sunkiau, nes vaikas buvo vos pusės metukų, o čia vaikai jau užaugę, tik manau svarbiausia turėti tų vaikų palaikymą ir supratimą...

Manau šaunu, svarbu kad kuo greičiau būtų daugiau atsakymų, viskas bus gerai, na mes juk stiprios, stiprios kaip akmenys, tačiau tokios pažeidžiamos..... Apkabinu, kol kas galiu tik tiek  wub.gif

Sunku, skaudu, bet siandien Tu turi galvoti apie save, tavo tikslas pasveikti, pati sakiai, kad Tavo tevai vaikus jau uzaugino, o Tu turi uzauginti Ugnyte. Gal tikrai Tavo teveliams bus geriausia iseitis pagyventi atskirai, gal tada zmones supras ka reiskia seima ir gal vienam kito labai truks. Del skirybu, jie Taves myleti nenustos, atvirksciai gal gales ir Tavim labiau rupintis, kai nevyraus tarpusavio bloga atmosfera. Turi vyti visas blogas mintis i sali, toki kelia nuejus, turi eiti ir toliau bei galvoti apie geriausia. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš sugebėčiau kažkiek atsiskirti nuo tėvų barnių, jei būčiau kitur, o dabar kaip jūs tai įsivaizduojate, kai mes gyvename viename butuke???Butas nedidelis dviejų kambarių, tad aš girdžių tėčio rėkimą, girdžiu jo0 grubumą, kasdien jis piktas, vaikšto susiraukęs, o kam dabar lengva?? Man taip pat sunku, slepiu savo skausmą ne tik nuo vaiko bet ir nuo kitų tame tarpe ir tėvų, nerodau jiems visko, geriau naktį tyliai išsiverkiu apsikabinusi pagalvę...todėl ir nusprendžiau kraustytis vėl atgal į savo butelį, esmė, kad aš pati nesugebu pasirūpinti tiek savimi tiek vaiku, būna dienų kai nepakylu iš lovos, vakar visą dieną pragulėjau, nes tiesiog nesugebėjau atsistoti ant kojų, todėl ir gyvenau pas tėvus, bet dabar jau nusprendžiau ragais, nagais bet kabinsiuosi, man reikia poilsio iki operacijos o ne nuolatinių ašarų...
Aš į jų barnius nesikišu, turiu ir savo skausmo pakankamai, tačiau už save ir savo vaiką tikrai privalau pastovėti ir niekam neleisiu gadinti to schmoll.gif
Nei vieno iš tėvų neteisiu ir nei vieno kažkaip kitaip nemyliu, abu juos myliu ir abu juos palaikau, tačiau mama priima palaikymą ir kritiką priima bei patarimus, o tėtis, tėtis neišklauso, jis visada tik kaltina ir tiek, todėl ir skaudu, bet jis jau ne vaikas, manau pats supranta ką daro...

Ką tik grįžom iš miesto, deja lovų neišsirinkau, nei kaina nei aplamai lovos netenkino, labai mažai jų mačiau, dabar pabandysiu ieškoti padėvėtų...

Kasdien skauda galvą, kažkas nenormalaus, ir nuovargis atsirado didžiulis, labai bijau kad nebūtų pablogėjimas unsure.gif aš taip noriu gyventi, tiek daug dar visko man turi būti prieš akis kaip ir kiekvienai iš mūsųs...

BABANIA, na mažut išlysk, tu ne viena, manau tikrai kad ne aš viena tave palaikau, nesuprantu kas nutiko, nenoriu kad mes skaidytumėmės, mes juk tokios vieningos, tokios suprantančios, tikiu kad kartais mes kažką pasakome ir visai ne į temą, nes neįsigilaname į kito žmogaus problemas, tačiau tu visada gali ignoruoti tai kas tave skaudina čia, na būk stiprutė, ateik išsikalbėk, būkim visos kartu ką wub.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 19:51)
Mergaitės, aš sugebėčiau kažkiek atsiskirti nuo tėvų barnių, jei būčiau kitur, o dabar kaip jūs tai įsivaizduojate, kai mes gyvename viename butuke???Butas nedidelis dviejų kambarių, tad aš girdžių tėčio rėkimą, girdžiu jo0 grubumą, kasdien jis piktas, vaikšto susiraukęs, o kam dabar lengva?? Man taip pat sunku, slepiu savo skausmą ne tik nuo vaiko bet ir nuo kitų tame tarpe ir tėvų, nerodau jiems visko, geriau naktį tyliai išsiverkiu apsikabinusi pagalvę...todėl ir nusprendžiau kraustytis vėl atgal į savo butelį, esmė, kad aš pati nesugebu pasirūpinti tiek savimi tiek vaiku, būna dienų kai nepakylu iš lovos, vakar visą dieną pragulėjau, nes tiesiog nesugebėjau atsistoti ant kojų, todėl ir gyvenau pas tėvus, bet dabar jau nusprendžiau ragais, nagais bet kabinsiuosi, man reikia poilsio iki operacijos o ne nuolatinių ašarų...
Aš į jų barnius nesikišu, turiu ir savo skausmo pakankamai, tačiau už save ir savo vaiką tikrai privalau pastovėti ir niekam neleisiu gadinti to  schmoll.gif
Nei vieno iš tėvų neteisiu ir nei vieno kažkaip kitaip nemyliu, abu juos myliu ir abu juos palaikau, tačiau mama priima palaikymą ir kritiką priima bei patarimus, o tėtis, tėtis neišklauso, jis visada tik kaltina ir tiek, todėl ir skaudu, bet jis jau ne vaikas, manau pats supranta ką daro...

Ką tik grįžom iš miesto, deja lovų neišsirinkau, nei kaina nei aplamai lovos netenkino, labai mažai jų mačiau, dabar pabandysiu ieškoti padėvėtų...

Kasdien skauda galvą, kažkas nenormalaus, ir nuovargis atsirado didžiulis, labai bijau kad nebūtų pablogėjimas unsure.gif aš taip noriu gyventi, tiek daug dar visko man turi būti prieš akis kaip ir kiekvienai iš mūsųs...

BABANIA, na mažut išlysk, tu ne viena, manau tikrai kad ne aš viena tave palaikau, nesuprantu kas nutiko, nenoriu kad mes skaidytumėmės, mes juk tokios vieningos, tokios suprantančios, tikiu kad kartais mes kažką pasakome ir visai ne į temą, nes neįsigilaname į kito žmogaus problemas, tačiau tu visada gali ignoruoti tai kas tave skaudina čia, na būk stiprutė, ateik išsikalbėk, būkim visos kartu ką  wub.gif  unsure.gif

Ugn*Iuk, bet mamytė žino, kad tu išsikraustai? Gal ateis tavęs pažiūrėti, susiskambinsit, jei silpniau jausiesi. Tau gal galvytė skauda ir nuovargis yra dėl tokios padėties pas tėvelius. Kai išsikraustysi, pailsėsi, bent jau nuo barnių. Gal ir galvytė , ir kūnelis atsigaus. Kaip būtų gerai, kad atsirastų kokia moterytė, kuri bent kelias valandėles per dieną su tavo mažulytę pabūtų, pažaidintų ją, gal pasivaikščioti išeitų, o tu tuo tarpu pailsėtum. Taip sutartum, kad ateitų, kai tavo mamytė negalės, ar tau sunkiau judėti būtų. Nors vėl viskas atsimuša į pinigėlius, bet šiuo metu, kai tiek reikia žmonėms bet kokio , kad ir laikino darbelio... Juk tai galėtų būti valanda ar dvi...
Juk tu rašei, kad norėtum lovos, kad paskui patogu būtų, kad būtų kur įsikibti? Ar tu nori paprastos su atlošu, kaip sofa? Ar tau netiko, ką matei, atr išvis nėra tų lovų? Kiek suprantu, baldų salonuose dabar būna , kad išsirenki lovą o paskui prie jos norimą čiužinį iš duotų pvz. (bet gal aš atsilikusi blush2.gif )
Begaliniai stiprioji mūsų... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 18:42