Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

O kaip kelti?Gal yra kokiu liaudisku budu?Jai tik leukocitai zemi.

Kai man buvo nukrite leukocitai, tai sesute sake, kad joksmaistas ar panasiai nepadeda, tik vaistukai
Atsakyti
Esant maziems leukocitams siusdavau mamytei i Lietuva Esberitox tabletikes.. Ash jas ir vaikams duodu ligu periodu.. Mamyte jas gerdavo po 5 tabletes 5 kart i diena, bet ji sakydavo, kad kraujukas per savaite atsistatydavo g.gif Nezinau, ar yra Lietuvoj atitikmuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinacea: 31 rugpjūčio 2009 - 21:31
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 31, 22:28)
Esant maziems leukocitams siusdavau mamytei i Lietuva Esberitox tabletikes.. Ash jas ir vaikams duodu ligu periodu.. Mamyte jas gerdavo po 5 tabletes 5 kart i diena, bet ji sakydavo, kad kraujukas per savaite atsistatydavo g.gif Nezinau, ar yra Lietuvoj atitikmuo g.gif

Idomu ir man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 31 rugpjūčio 2009 - 21:35
Liutuke,
o kodel tavo mamai keicia? Ir kaip jums strimaitiene buvo?
Atsakyti
sveikutes,
uzsukau pas jus pasidziaugti-siandien buvome vilniuje i apziura po 4 chemiju, padare visus tyrimus:kraujo, organu echoskopa, tomografa, sirdute paziurejo, plaucius sviete ir is daktares isgirdom zodzius DAUGIAU GYDYMO NEBEREIKES-REMISIJA bigsmile.gif vel pasirodyti gruodzio 1 diena. taigi grizome namo, sunui sutvarkiau mokyma namuose, nes bijau visu infekciju, tai metus laiko mokytojai ateis pas mus. nors man kiekviena diena dar labai baisi, bijau kad tas znypliuotasai nesugriztu pas mano berniuka............ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 08 31, 21:45)
sveikutes,
uzsukau pas jus pasidziaugti-siandien buvome vilniuje  i apziura po 4 chemiju, padare visus tyrimus:kraujo, organu echoskopa, tomografa, sirdute paziurejo, plaucius sviete ir is daktares isgirdom zodzius DAUGIAU GYDYMO NEBEREIKES-REMISIJA  bigsmile.gif  vel pasirodyti gruodzio 1 diena. taigi grizome namo, sunui sutvarkiau mokyma namuose, nes bijau visu infekciju, tai metus laiko mokytojai ateis pas mus. nors man kiekviena diena dar labai baisi, bijau kad tas znypliuotasai nesugriztu pas mano berniuka............ verysad.gif

saunios zinios, bet as asmeniskai leisciau vaika i mokykla - juk jums remisija, neatimkit is jo gyvenimo dziaugsmo, bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(editada @ 2009 08 31, 22:45)
sveikutes,
uzsukau pas jus pasidziaugti-siandien buvome vilniuje  i apziura po 4 chemiju, padare visus tyrimus:kraujo, organu echoskopa, tomografa, sirdute paziurejo, plaucius sviete ir is daktares isgirdom zodzius DAUGIAU GYDYMO NEBEREIKES-REMISIJA  bigsmile.gif  vel pasirodyti gruodzio 1 diena. taigi grizome namo, sunui sutvarkiau mokyma namuose, nes bijau visu infekciju, tai metus laiko mokytojai ateis pas mus. nors man kiekviena diena dar labai baisi, bijau kad tas znypliuotasai nesugriztu pas mano berniuka............ verysad.gif

thumbup.gif Kokios saunios naujienos!Linkiu,kad liga niekada nebesugriztu!
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 08 31, 23:45)
sveikutes,

Kokios naujenos!!! thumbup.gif Is visos sirdies sveikinu!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As tai neleisciau dabar i mokykla,juk ten tikrai infekciju daug,ypac rudeni,o kai gripas prasides...Man tai gydytuoja liepe labai sauguotis dar,ir biseptoli dar turiu gerti iki gruodzio.O editados Tomukas dar visai nesenai po chemijos,gal dar ir kraujas pilnai neatsistate.
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2009 08 31, 23:10)
O kaip kelti?Gal yra kokiu liaudisku budu?Jai tik leukocitai zemi.

Kelti tik su Neupogeno pagalba 4u.gif Nors skaiciau rusiskam forume kad zmones kelia gerdami meziu kiseliu,nuovira,net alu..bet abejoju kad taip galima pakelti g.gif
Atsakyti
user posted image
Visoms mamytėms, tėtukams, močiutėms, seneliams.... ir VAIKUČIAMS - Su Rugsėjo 1-ąja... Visiems kantrybės, kuo šviesesnių akimirkų, po begalinį gausybės ragą naujų žinių, šypsenų ... Pirmokėliams ir jų tėveliams nepamirštamų akimirkų, darželinukams - linksmų žaidimų ir nerūpestingų dienų... Dvyliktokams ir jų tėveliams tvirtų paskutinių žingsnių mokykloje ir svaiginančio ateities polėkio... Mamytėms , kurioms praeitais metais neteko kartu žygiuoti su savo vaikuliukais į šventę - atsigriebkit šiemet... Ir visiems, be abejonės - SVEIKATĖLĖS - TIEK KŪNO, TIEK SIELOS... Pažinkime toliau pasaulį.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 08 31, 22:45)
sveikutes,
uzsukau pas jus pasidziaugti-siandien buvome vilniuje  i apziura po 4 chemiju, padare visus tyrimus:kraujo, organu echoskopa, tomografa, sirdute paziurejo, plaucius sviete ir is daktares isgirdom zodzius DAUGIAU GYDYMO NEBEREIKES-REMISIJA  bigsmile.gif   vel pasirodyti gruodzio 1 diena. taigi grizome namo, sunui sutvarkiau mokyma namuose, nes bijau visu infekciju, tai metus laiko mokytojai ateis pas mus. nors man kiekviena diena dar labai baisi, bijau kad tas znypliuotasai nesugriztu pas mano berniuka............ verysad.gif

Puikiau būt negali 4u.gif
Kažkaip ačiū Die, rugpjūtis ligoniukams buvo geras wub.gif
rasų lanka, mes savo gyvenime dviejų dalykų patys negalime suplanuoti - savo gimimo ir mirties. Vyro tėvelis buvo su jumis, ir prisiminkite apie jį pačius geriausius prisiminimus. Užuojauta Jums ir Jūsų šeimai.

Vakarykčiam "Ekstros" numeryje radau rašytojos Vidmantės Jasukaitytės žodžius, pasakytus po narkozės (po onko operacijos). Mano galva, jie prasmingi

"...Gydymo procesas - gydytojų reikalas, sveikimo procesas - ligonio reikalas. Jei jam padėtų šokis mėnesienos naktį ant stogo - tegul ten šoka, jei jam atrodo, kad padėtų miegojimas pelenuose - tegu ten miega. Jei atrodo, kad pagydytų poezija ar malda, jis turi tapti poezija arba malda. Gydymas ir sveikimas yra dvi skirtingos kūrybos rūšys, nukreiptos į vieną tikslą - GYVENIMĄ."

user posted image

Visus visus mokinukus, studentus, mokytojus, dėstytojus kurie yra greta Jūsų, su Jumis sveikinu su RUGSĖJO 1-ąją!!!

Einam ruoštis puoštis į mokyklėlę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 01 rugsėjo 2009 - 07:51
Grazios dienos visoms! As vezu mama i sanatorija bigsmile.gif
Atsakyti
editada labai dziugu girdeti tokias naujienas!!! Saunu, kad nuo rugsejo 1 jau ramiau galesite gyventi smile.gif
Perduok linkejimus savo suneliui ir sveikinimus rugsejo 1-os proga !!! 4u.gif

Taipogi ir visus kitus su mokslo ir ziniu svente 4u.gif
Atsakyti