Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

Laba!
Nelasino mamytei chemijos ir siandien,leukocitai savaime neatsistate,suleido kazkokia ampulyte,ryt kita suleis,tada treciadieni vel ziures krauja.

Bet mama jauciasi daug geriau,vakar buvom kaime-tai visur vaiksciojo,darbavosi(neklause jei neleidau doh.gif ).Buvo apstojes kosulys,bet vat jau pora dienu kaip vel dideja.

QUOTE(-Julija- @ 2009 08 30, 22:16)

Norejau pasidziaugti savo chemike - esu apgaubta jos pilno rupescio ir demesio (jei jau dziaugiausi, nepykite, nepamenu). Viska daro Vilniaus onkologiniam (pas seimos einu tik biuletenio testis), ir krauja seka ir viskuo domisi, islydi su ilgais sarasais nurodymu ant atmintiniu lapeliu, ka kada daryti, kada ka gerti. Turiu leidima visada skambinti, jei kas netvarkoje i mobilu. Bet ir pati nesedziu rankas sudejus - stengiuosi dometis, kad kai man bus kas sakoma zinociau apie ka kalba. Manau gydytoja jaucia domejimasi savo liga ir tada kita "kalba" siek tiek bendrauja su ligoniu.

O gal butu galima suzinoti jos pavarde.Mamytei paskyre nauja chemoterapeute,ji gan rupestinga,bet pries tai buvusi-tai doh.gif .Bet nesuprantu kodel taip daznai keicia tas chemoterapeutes,dabar jau trecia per ūmenesius.Mamai antroji labai patiko.

Jei nenorit rasyt cia-tai gal butu galima i az ,aciu!

SVEIKATYTES JUMS!

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 31, 15:31)

Labai dziaugiuosi del jusu mamytes!Uzuojauta del vyro tevelio!Sveikatytes jusu teciui!
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2009 08 31, 11:40)
As irgi noriu pasiklausti del saldumynu. Ko tiksliai negalima valgyt? Negi nieko is saldumynu negalima, juk ir patys saldumynai buna labai skirtingi: sokoladas, pyragai, skanestai is pieno produktu ir pan. tai negi visko reikia atsisakyti? doh.gif

Apie cukrų ir gliukozę. Iš tikrųjų yra atlikta studijinių tyrimų, kuriose nustatyta, jog giukozė įtakoja galvos navikų augimą (kai jie jau yra). Kita vertus, atliekant pozitronų emisijos tomografiją leidžiamas radioaktyvios gliukozės tirpalas, navikinės vėžio ląstelės jį absorbuoja greičiau ir geriau nei sveikosios. Todėl iš šitų pavyzdžių darau išvadą, blogai ne tiek cukrus, kiek gliukozė. O gliukozė ir yra cukraus skilimo produktas. Žmonės labai primityviai viską supranta ir teigia: negerai cukrus. Negerai aukštą glikemijos indeksą turintys produktai, kurie greitai ir staigai atpalaiduoja didelius glukozės kiekius, pvz. cukrus yra priskiriamas prie vidutinį glikemijos indeksą turinčių produktų. O spėkit, kieno jis labai aukštas ir greit skyla į didelius gliukozės kiekius, o gi arbūzų, bulvių košės, , batono, medaus ir kt. produktų. Maisto produktų glikemijos indeksų sąrašus galima rasti internete...Čia kaip sergant cukriniu diabetu, kas tinka jiems, tinka ir mums, kas netinka jiems nelabai tinka mums. Aš apribojusi kai kurių produktų kiekį, bet neatsisakiusi jų visiškai...

-------------
rasų lanka, užuojauta netekus artimo žmogaus.
Atsakyti
vel ikisiu savo trigrasi smile.gif

bet kuriuo atveju, tiesiog "cukrus", skirtingai nuo arbuzo ar bulviu, neturi nieko vertingo organizmui, isskyrus kalorijas ir gliukoze, tuo tarpu ir arbuzas, ir bulve turi zmogui reikalingu ir vertingu mineralu, vitaminu, lastelienos.

lygiai toks pat "nuodas" - balti, nusijoti, "rafinuoti" miltai, kuriuos gaminant nusijojamos maistine prasme vertingiausios grudo dalys, tuo tarpu ivairios stambios kruopos, rupus ir maisytu grudu miltai maistine prasme yra gerokai vertingesni, nors juose vis tiek daug angliavandeniu.

glikeminis indeksas ar glikeminio streso indeksas savaime nera rodiklis atsisakyti kurio nors produkto, ypac, jei tai yra darzove ar vaisius. mano skaitytas pagrindinis patarimas - vartoti kuo daugiau naturaliu, neperdirbtu produktu.

lietuviskai radau tokia info apie angliavandenius.

na, vis delto, patiko man tas puslapis, jame graziai isdestyti baziniai principai. taigi idedu dar pora nuorodu: mitybos piramide, mitybos rekomendacijos, maisto gaminimas ir derinimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 31 rugpjūčio 2009 - 17:20
turiu pasiulyma visiems norintiems pasveikti. Tai naujas japonu isradimas Agel UMI. Jei ka sudomino rasykit i az
Atsakyti
adis, keistokai jauciuosi, parasiusi paskutini posta, gal kiek nepatogiai, ar ka. nezinau, kaip apibudinti. todel noriu pridurti, kad musu postai papildo vienas kita, o ne vienas kitam priestarauja, kaip galetu is pirmo zvilgsnio pasirodyti. ax.gif
Atsakyti
Rasų lanka, džiaugiuosi dėl mamytės, labai labai ...

Ir užuojauta dėl vyro tėvelio.

Džiaugsmas ir skausmas - viskas persipynę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 08 31, 18:29)
adis, keistokai jauciuosi, parasiusi paskutini posta, gal kiek nepatogiai, ar ka. nezinau, kaip apibudinti. todel noriu pridurti, kad musu postai papildo vienas kita, o ne vienas kitam priestarauja, kaip galetu is pirmo zvilgsnio pasirodyti.  ax.gif

Viskas tvarkoj smile.gif Esi visiškai teisi. Tik norėjau pasakyti, jog vaisių (ypač saldžių: vynuogių, arbūzų, kriaušių, trešnių ir pan.) dideliais kiekias nereikėtų piknaudžiauti. (Slyvos, obuoliai, bruknės ir spanguolės, vyšnios, agrastai ir serbentaiir kt. jų galima gal daugiau). Geriausia įv. daržovės. Kažkada trumpai lankiau kultūrizmo treniruotes, tai kultūristai pripažįsta tik kivi ir greipfruitus. Cukruose, pyraguose, miltuose (visuose rafinuotuose produktuose) naudos tikria nedaug. Anksčiau labai griežtai laikiausi, bet dabar kai matau, jog tas laikymasis didelių stebuklų nepadarė, leidžiu sau papiknaudžiauti, kad ir naminio pyrago gabalėliu ar miltiniais blynais su dukros virta obuoliene. Nesakau, jog dažnai 1-2 kartus per mėnesį, o gal net du mėnesius. ir kiek tų blynukų suvalgau 4-5 nedidukus, jei lietiniai, tai 1-2 ir jau soti. Griešiju. Arbatos kavos su cukrum saldžių gėrimų, visokių likerių niekad nemėgau, tai nereikėjo jokios prievartos jų nevartojimui, nes nevartoju jau daugybę metų. Jei verdu kompotą iš džiovintų vaisių, cukraus net nededu ir tai man persaldu (vaisiai duoda saldumą). Ledus mėgstu, bet ir renkuosi nesaldžius, nors tokių jau beveik nerandu, visuose man to saldumo perdaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 31 rugpjūčio 2009 - 18:15
QUOTE(Liutukeee @ 2009 08 31, 17:07)
O gal butu galima suzinoti jos pavarde.Mamytei paskyre nauja chemoterapeute,ji gan rupestinga,bet pries tai buvusi-tai  doh.gif .Bet nesuprantu kodel taip daznai keicia tas chemoterapeutes,dabar jau trecia per ūmenesius.Mamai antroji labai patiko.

Norkiene. Tikiuosi, kad man jos niekas nepakeis g.gif
Atsakyti
MUms paskyre Srimaitiene Vilniaus onkologiniam..
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 31, 10:12)
Sveta, niu niu  nono.gif . Džiaukis, kad esi apkūnutė, minkšta ir Sveika  thumbup.gif  Daug blogiau būtų atvirkštinis variantas.    Kai man buvo stresas dėl svorio kritimo, daviau sau žodį NIEKADA gyvenime daugiau nedrįsti skūstis dėl per didelio svorio.  Esu apkūnesnė nei buvau, nes man gydymas pridėjo du kartus po 8 kg., na ir valio.  Myliu save tokią, kokia esu.

Tai zinau,zinau blush2.gif Taip ir stengiuosi galvoti.Bet vistiek nervina mane tas svoris lotuliukas.gif

rasu lanka ,del mamytes markerio tai labai labai thumbup.gif
Ir uzuojauta del vyro tevelio console.gif

bbg23 ,tai buvai pas gydytuoja? Ka pasake?

Liutukee ,kelkit krauja 4u.gif
Atsakyti
SVeta K, viska darem teisingai, leidziam teisingus vaistus, pykinimas nuo antidepresantu..tai per keleta dienu turetu atsistatyti organizmas..
Atsakyti

QUOTE(-Julija- @ 2009 08 31, 19:43)
Norkiene.  Tikiuosi, kad man jos niekas nepakeis  g.gif

Aciu! 4u.gif Su ja nebuvom susidure.

QUOTE(bbg23 @ 2009 08 31, 20:39)
MUms paskyre Srimaitiene Vilniaus onkologiniam..

Strimaitiene buvo mamai paskirta anksciau.

QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 31, 21:18)

Liutukee ,kelkit krauja  4u.gif

O kaip kelti?Gal yra kokiu liaudisku budu?Jai tik leukocitai zemi.
Atsakyti