Visoms, visoms,
Mergaitėms labutis,labutis...
Ir labutis naujoms mergaitėms -
bbg23 ir
labins. Begalinės stiprybės Jūsų mylimiems ligoniukams - ir pasveikimo, ir kantrybės...
Ugn*Iuk - taip laiminga esu, kad tyrimukas geras, ir labai tikiuosi, kad šis savaitgalis prie ežero leido pailsėti ir bent truputi atsipalaiduoti...
QUOTE(arune @ 2009 08 30, 22:51)
keistoka tyla iš mūsų
Rasų lankos... Ryt važiuoja tyrimams... Kuo palankesnių Judviem su mamyte žinelių, tegul būna viskas gerai,...
Ačiū,
Arūne ,už rūpestėlį ir palinkėjimus.
Mūsų paskutines vasaros dieneles Viešpatėlis sudėliojo pagal laiką ir pagal tam tikrą įvykių sąrašą. Kervirtadienį šį pasaulį paliko vyro tėvelis ( insultas, trombozė, plaučių infarktas)...
Buvo netikėta, nors gulėjo ligoninėje jau antra savaitė , ir viskas buvo taip gerai - netgi labai gerai, bet , kaip dabar supratom ,kad tas gerumas ir buvo tikriausiai prieš didžiąją kelionę... Buvo jis sudėtingo charakterio žmogutis, bet taip su juo sugyvenau... Grįžtant iš gedulingų pietų , jau visai prie namų vidury kelio atsitūpė baltas balandis. Aš ir sakau : " o, mus pasitinka taikos balandėlis. " Važiavom aš vyras ir vyro mamytė... Keliukas siauras , ir balandis nė nesiteikė trauktis nuo kelio. Pamanėme, kad sužeistas. Lėtai praslinkome su mašina - balandėlis ramut ramiausiai tupi po mašina.... Pravažiavome - atsisukau pažiūrėti, o jis plast, plast - ir nuskrido linksmai . Tai vyro mamytė ir mes taip pat į visą tai pažiūrėjome , kaip į kažkokį ŽENKLĄ. Kadangi balandėlis buvo baltas - mamytė nutarė, kad tai geras ženklas ir jis siųstas iškeliavusio tėvelio...
Na, bet vistiek , kad ir kaip ten buvo - tai atnešė tam vakarui savotišką ramybę...
Tai toks mūsų gyvenimas praeitą savaitę.
Šiandien važiavome pas gydytoją į kliniką... Gydytoja po atostogų - linksma , energinga...
Pažiūrėjome markerio atsakymus
Prieš tris mėnesius rodė 342, šiandien - 160... Dabar rugsėjo 30 d. bus jau metukai po paskutinio lašinimo . Reiškia, po truputi mažėja. O nuo ko tai priklauso - nesuprantu.. Bet vis tiek šiandien gerai
Taip pat peršvietė šiandien plaučius, o rugsėjo 29d - bus orrganų ir limfmazgių echoskopija ir sakė gal pas ginekologą dar pasiųs. Viską pasiųlė pati gydytoja , nieko neprašiau.... tai dar smagiau patapo... Tai tikėsimės, kad ir kiti tyrimai bus geri...
Taigi, šiandien buvo gera diena...
Rytoj ratelis sukasi toliau. Skambinsiu gydytojai į Klaipėdą - tėtukui vėl su širdele blogai, bet dabar jau pats sutinka, kad šį reikalą tvarkyčiau... O pablogėjo, kai sužinojo apie vyro tėvelį. Mes visi labai gerai sugyvendavome - vieni pas kitus važiuodavom , pabaliavodavom, pasidžiaugdavom ir pasirūpindavom vieni kitų gyvenimais... Bet taip jau yra... Ir labai tikiuosi, kad ras tinkamus vaistukus širdelei, ar priežastį, kad tetukas pagaliau galėtų atsikvėpti... Ir vėl bus gerai...
Na, tai tiek išpažinčių. Būkit stiprios ,
Mergaitės. Nepamiršau Jūsų per tas dienas... Buvot ir Jūs mano maldose...