Sveikos mergaitės
Kaip visada truputi raudonos spalvos ir geros dienos.
Dėkoju už gerus linkėjimus būti sveikai.
Tikiuosi kuo ilgesnės remisijos.
Vakar buvau su anūku, nes darželis nedirbo.Jam metai 10 mėn, darosi asmenybė, labai įdomu.Jau pamirštos smulkmenos kaip savi vaikai augo , o čia atrodo vėl grįžti į tuos laikus.
QUOTE(adis @ 2009 08 27, 19:10)
GABIJA. prisimenu jus iš sveikas žmogus forumų ir dabar matau jus tokią, neįtikėtina...Diskutavau su jumsi įvairiais nikais, gal net kada nors ir adis...Be galo džiaugiuosi atradot savuosius atspirties taškus ir mintys pasikeitė kardinaliai. Didžiulė pagarba Jums kaip asmenybei.
*******************Džiaugiuosi ir dėl Jūsų rezultatų, džiūgaukit ir švęskit gyvenimą iki Naujųjų, būt gerai ir po jų, to nuoširdžiai linkiu.
Chemijos neleido - neatsistato kraujas, matyt, vėl bus savas asmeninis leidimo grafikas, ne visai teisingas, bet stengsiuos, kiek įmanoma.
*******************Džiaugiuosi ir dėl Jūsų rezultatų, džiūgaukit ir švęskit gyvenimą iki Naujųjų, būt gerai ir po jų, to nuoširdžiai linkiu.
Chemijos neleido - neatsistato kraujas, matyt, vėl bus savas asmeninis leidimo grafikas, ne visai teisingas, bet stengsiuos, kiek įmanoma.
Reiks susirasti mano rašliavą sveikame žmoguje, jei dar yra.Nepamenu , bet įsivaizduoju, ką rašydavau išvėmusi 6 dienas.
Kai praeini kelis paragaro ratus , ateina užsispyrimas, kodėl turėčiau pasiduoti.Nors be antidepresantų dar neišgyvenu.Reikės dabar mažinti dozes.
O nikas didžiosiomis raidėmis atsirado po to , kai kažkas sugebėjo irgi Gabija užsiregistruoti ir manęs jau nebeįsileido , nepakeitus niko.O gal ir turi slaptą potekstę, kad man Gabija labai patinka kaip vardas-Ugnies deivė, gal ir didžiosios raidės neatsitiktinai.Na nugrybavau į mistiką.
Gaila Adis , kad kraujas pavargo.Dabar priemonių yra , bet tai gadina nuotaiką.Ypač kai nusiteiki leidimui, o paskui turi laukti.Žino dievulis tavo stiprybę, tai žinok , kad išveši šį vežimą.Kiekvieną dieną sukalbu tris kartus maldą už tave ir kitas ligoniukas, kad greičiau pasveiktumėte.
QUOTE(bbg23 @ 2009 08 28, 10:46)
GABIJA,
Aciu uz palaikyma. SUprantu, kad knygos negydys, bet bandau optimizmo semtis is ju. Siaip esu zmogus su polenkiu i optimizma. Tai dabar bandau perlauzti save negalvoti apie blogiausia o tik galvoti, kad viskas bus kuo geriau. Noriu, kad mama tiketu, kad viskas bus gerai.. Juk Jus visos tikit.. Gal tas ateis su laiku, bet as noriu jaj padeti ta surpasti, kad jinai turi kovoti ir noriu, kad ji kuo daugiau sypsotusi.
Aciu uz palaikyma. SUprantu, kad knygos negydys, bet bandau optimizmo semtis is ju. Siaip esu zmogus su polenkiu i optimizma. Tai dabar bandau perlauzti save negalvoti apie blogiausia o tik galvoti, kad viskas bus kuo geriau. Noriu, kad mama tiketu, kad viskas bus gerai.. Juk Jus visos tikit.. Gal tas ateis su laiku, bet as noriu jaj padeti ta surpasti, kad jinai turi kovoti ir noriu, kad ji kuo daugiau sypsotusi.
Iš pozityvių knygų , kurias perskaičiau negaliu sakyti, kad išmokau, bet stengiuosi atleisti, nepykti, net ir kai pas daktarus atsėdi 3-is valandas, nekreipti dėmesio į smulkmenas.Nors seno mąstymo taip lengvai neatsikratysi, na supykstu kartais nors tu ką.
Niekaip nesugebu prisiimti kaltės jausmo už ligą.Aš materialistė ir negaliu patikėti, kad jei mano kažkuri bobutė buvo bjauraus charakterio, tai dabar man jos blogybes reikia išpirkti ,4-is metus gyvenant su savo "draugeliu". Aš tai priskiriu genetikai.Įpuolė į genetinę formulę ne į tą pusę lenktas kablelis gal ir iš tos bobulės kodo ir turiu , tai ką turiu.
Pasveikti aišku norime visos.Aš šiuo metu praktikuoju Reiki.Susiradau Kaune jogos studiją silpnos sveikatos žmonėms, bet dar nesusitariau, reiks palankyti , bent kol kažko išmoksiu.
Mamai gali Worde padaryti geriausiai patinkančių pasisakymų santrauką ir atspausdinti.Gal jai tai padės.Gal patikės , kad žmonės gyvena, myli, augina nuostabius vaikučius ir sirgdami šia liga.
Kažkaip anksčiau pavykdavo į vieną vietą viską apjungti, dabar trilogija gavosi.
yo, reikes man nukopijuoti kuo daugiau jusu pozityviu minciu.. tik as nemoku, kaipr asti man ankstesnes jusu temas? Gal galit pagelbeti?
QUOTE(bbg23 @ 2009 08 29, 10:00)
bejE< mama nezino...
šita žinojimo / nežinojimo dilema mane nuolat kankina. kiek žinotina, kada žinotina, ar turiu teisę nesakyti, o gal kažko nepasakyti?... ar tikrai elgsiuosi teisingai nutylėdama kad ir dalį tiesos?.. šiandien situacija tokia, kad mama žino viską kaip yra. tiesa, tvarkėsi su tuo žinojimu labai sunkiai...
tikriausiai kiekvienas atvejis individualus, daug aplinkybių tai lemia...
http://www.supermama...?...=11165&st=0
Čia pasižiūrėkit, kaip atrasti temas.
Lape , kur yra dabartinė tema apačioje yra paieškos langelis /Įvesti raktažodžius/ ir /Ieškoti temoje /surenki 'Onkologinės ligos" ir man davė visas temas.
Čia pasižiūrėkit, kaip atrasti temas.
Lape , kur yra dabartinė tema apačioje yra paieškos langelis /Įvesti raktažodžius/ ir /Ieškoti temoje /surenki 'Onkologinės ligos" ir man davė visas temas.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 08 29, 11:53)
Iš pozityvių knygų , kurias perskaičiau negaliu sakyti, kad išmokau, bet stengiuosi atleisti, nepykti, net ir kai pas daktarus atsėdi 3-is valandas, nekreipti dėmesio į smulkmenas.Nors seno mąstymo taip lengvai neatsikratysi, na supykstu kartais nors tu ką.
Ir as... Bet ir supykstu buna ir kreipiu demesi i tas smulkmenas
Del nezinojimo...kartais ir gerai tas nezinojimas
Merginos, man kyla dar vienas klausimas..
Sian jniia gryzo is ligonines, as nezinau ka jai galima valgyt? Ja nuolat pykina.. SUnkaus maisto negalima, bet ko galima? Kai teciui buvo infarktas, jam dave lapa su sarasu maistu, ko galima, ko negalima.. TAciau dabar as pasimetus, darom tik biuljona ir koses. Nieko jinia nevalgo, apetito visiskai nera.. Vakar ispaudem sulciu naturaliu, isveme.. Gal to negalima?
KAs susidure su tuo? bejE< jaj nupjautas skrandzio gabaliukas.. gal del to?
Sian jniia gryzo is ligonines, as nezinau ka jai galima valgyt? Ja nuolat pykina.. SUnkaus maisto negalima, bet ko galima? Kai teciui buvo infarktas, jam dave lapa su sarasu maistu, ko galima, ko negalima.. TAciau dabar as pasimetus, darom tik biuljona ir koses. Nieko jinia nevalgo, apetito visiskai nera.. Vakar ispaudem sulciu naturaliu, isveme.. Gal to negalima?
QUOTE(bbg23 @ 2009 08 29, 16:30)
Va,ka radau http://www.loc.lt/in...7,paskaityk,gal pades
ten zemiau yra dar nuorodu,va ir meniu: http://www.loc.lt/index.php?663947131 ,nors cia perskaiciau praejus 3-4 menesiams po operacijos
QUOTE(bbg23 @ 2009 08 29, 15:30)
Dėl pykinimo paprašykit didesnės Zofrano dozes ir jį leiskitės dar neįsisiūbavus pykinimui, o ne tada kai pradedi vemti.Jei pykina chemo, ką bevalgytum gerai nebus.Gert reikia vandenį , bet kai skrandis operuotas tai rūgštinti citrina ar sultimis turbūt negalima.Bandykit įvairias arbatas.
Bandykit praskiestas kruopų košeles, vištos sultinį su džiuvėsėliu.Stebėkit, kad neužkietėtų viduriai, tada aš gėriau augalinius laisvinančius.
Kai mane išleido su sutrumpintu žarnynu, tai sakė valgyti lengvai kaip kūdikiui, orentuotis į tai ką davė ligoninėje.
Jei turit skyriaus , kur ji gulėjo numerį pasiskambinkit , ten visada yra budintis daktaras , pasitarkit, o pirmadienį susiraskit gydžiusį daktarą ir visko išsiklauskit.
ten zemiau yra dar nuorodu,va ir meniu: http://www.loc.lt/index.php?663947131 ,nors cia perskaiciau praejus 3-4 menesiams po operacijos
O su tokiu menių , jau gali eiti lauko arti
QUOTE(bbg23 @ 2009 08 29, 15:30)
O ZOFRAN nuo pykinimo leidziat?Gal pagerintu ir apetita .Net nezinau kuo pagelbeti,mano mama paskutinem savaitem irgi beveik nevalgydavo,bet dabar jau pradeda po truputi.
O koki buljona darot?Gal ne ta pirktini is kubeliu,nes jis turbut nelabai tinka.
Spaustu sulciu manyciau negalima.
Vaistus israse tik apetitui gerinti, nuo pykinimo nieko neisrase, nes tai darosi tik paskutinem dienom.. Nieko jinia nevalgo, tas man baisiausia, sukudo... JUk jai reikia kuo greiciau stipreti, o kas bus per chemoterapija..
Buljona duodu ne is kubeliu, pati verdu.. DUodu ir vistos mesytes.. Vat dabar blyneliu jaj padariau, vakare darysiu virtinukus.. KAd jaj visiskai jokio noro valgyt.. KOl atvezem is ligonines, jau nebeturejo jegu.. Na, pirmadieny teks pakalbeti su daktarais.. O gal prapjovus skrandi, jis dar nepriema maisto..
Buljona duodu ne is kubeliu, pati verdu.. DUodu ir vistos mesytes.. Vat dabar blyneliu jaj padariau, vakare darysiu virtinukus.. KAd jaj visiskai jokio noro valgyt.. KOl atvezem is ligonines, jau nebeturejo jegu.. Na, pirmadieny teks pakalbeti su daktarais.. O gal prapjovus skrandi, jis dar nepriema maisto..