Kaip jūs mergytės jaučiatės??? Kas pas jus naujo??
Aš šiandien nusprendžiau dieną niekur neiti, noriu apsitvarkyti, susidėlioti viską, niekas namuose netelpa, spinta ryškiai per maža mums visoms trims mergytėms, tai vis tampau rūbus iš vienos vietos į kitą
Dar noriu šiandien suverti keletą rinkinukų, noriu padovanoti keliems žmonėms, o vis laiko nebuvo o vakarop manau eisim kur nors su mama ir dukryte, bent jau pasivaikščioti
Ką jūs veiksit?
Ugnine, labai dziugu, kad tavo tyrimai parode pagerejima. Tikiuosi tai suteiks tau jegu ir toliau taip stipriai kovoti su liga.
Tik tu nepervark besitvarkydama, geriau iseikite kur nors pasivaikscioti kol uz lango dar toks grazus oras
Ir as prisijungsiu prie prasanciu ekleru receptuko Reikia ir mums save bei savo artimuosius apdovanoti uz visus praeitus sunkumus
Tik tu nepervark besitvarkydama, geriau iseikite kur nors pasivaikscioti kol uz lango dar toks grazus oras
Ir as prisijungsiu prie prasanciu ekleru receptuko Reikia ir mums save bei savo artimuosius apdovanoti uz visus praeitus sunkumus
Oi Ugn*Ine , kokios geros žinios
Apkabinu ir džiaugiuosi
Suprantu, kad nuo tokių naujienų ir skauda mažiau, ir energijos daugiau.
Tik nepersistenk.
Apkabinu ir džiaugiuosi
Suprantu, kad nuo tokių naujienų ir skauda mažiau, ir energijos daugiau.
Tik nepersistenk.
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 27, 01:17)
jau kokios trys dienos man labai labai labai skauda, skauda visiškai visą kūną, kiekvieną kūno kauliuką, net patį mažiausią, leidžiuosi morfiną( kol jį susileidžiu ašaros byra, tiek esu subadyta nebėra kur bedurti ), jis skausmą nuima tik trumpam, taip buvo kai navikas traukėsi, dabar yra dvi spėlionės: arba traukiasi arba didėja...
Idomu, kodel tau skyre leidziamus vaistus? Kai as pradzioje vadavausi skausmais, man israse 'narkotinius' pleistriukus, fentanyli. Ju yra ivairiu doziu, esant tokioms ligoms visiskai kompensuojamas (ju kaina tikrai nemaza). Veikia 3 paras. Labai uzjauciu del skausmo, zinau, ka tai reiskia Bet tikiu, kad vilties suteiks siandienos geros zinios! Laikykis, brangioji!
Ugn*Ine, smagu, kad yra pagerejimas!
as vilniuje lankausi onkologiniu ligoniu savitarpio pagalbos grupeleje sv. kryziaus namuose. man patinka susirenkam, pasidalinam nuotaikom ir nuotykiais, patarimais ir patirtimi - bendravimas, galimybe atsiverti ir nuosirdziai, gyvai kalbetis su zmonemis, kurie supranta, labai didele parama. tikrai.
Ung*Ine, jei turi noro ir galimybe dalyvauti tokios grupeles susitikimuose - tikrai verta.
as sian buvau pas seimos gydytoja, paskyre einamuosius tyrimus, krauja. tai kita savaite - kapitaline apziura laukia. tie trys menesiai atostogu be daktaru praleke kaip viena diena.
as vilniuje lankausi onkologiniu ligoniu savitarpio pagalbos grupeleje sv. kryziaus namuose. man patinka susirenkam, pasidalinam nuotaikom ir nuotykiais, patarimais ir patirtimi - bendravimas, galimybe atsiverti ir nuosirdziai, gyvai kalbetis su zmonemis, kurie supranta, labai didele parama. tikrai.
Ung*Ine, jei turi noro ir galimybe dalyvauti tokios grupeles susitikimuose - tikrai verta.
as sian buvau pas seimos gydytoja, paskyre einamuosius tyrimus, krauja. tai kita savaite - kapitaline apziura laukia. tie trys menesiai atostogu be daktaru praleke kaip viena diena.
QUOTE(tati @ 2009 08 27, 12:41)
Idomu, kodel tau skyre leidziamus vaistus? Kai as pradzioje vadavausi skausmais, man israse 'narkotinius' pleistriukus, fentanyli. Ju yra ivairiu doziu, esant tokioms ligoms visiskai kompensuojamas (ju kaina tikrai nemaza). Veikia 3 paras. Labai uzjauciu del skausmo, zinau, ka tai reiskia Bet tikiu, kad vilties suteiks siandienos geros zinios! Laikykis, brangioji!
man paskirtas ir pleistras ir leidžiami, vien pleistro deja man nepakanka o paskirtas 75 stirpumo, bet prie to į dieną dar paskirtas 6 kartus ir morfinas, bet tiek labai retai reikia, dažniausiai kokių keturių reikia, o pleistriukas jau nuo pirmų dienų man skirtas ir priklijuotas yra ir geriamas morfijus, deja netinka geriamas, tuoj pat vemiu...todėl ir leidžiuosi jau beveik metai, tai kas gaunasi kai paskaičiuoju kiek į dieną ir metus laiko, mano dupciukas jau mėėėėėlyyynas mėėėlyyynasss ir nepadeda jokie tepaliojimai ir pan deja ai nieko, sukandu dantutukus ir dūriu...kenčiu kas belieka, tikiu kad ateis diena ir nebereikės..............
QUOTE(ragnez @ 2009 08 27, 13:03)
Ugn*Ine, smagu, kad yra pagerejimas!
Ragnez, tikiu kad viskas bus gerai, juk tu fainuolė jau išsikapstei taip gera ant širdies dėl visų mūsų būrelio sveikuoliukių, žinau kad bus viskas gerai, juk svarbu tik tikėti ir svarbiausia norėti laikysiu kumštukus už tave
Ugnine ,kokios geros naujenos
Del babanios labai labai neramu,neatasko ir man
Del babanios labai labai neramu,neatasko ir man
Džiaugiuosi, Ugn*Ine . Naujienos geros. Dabar šiek tiek ramiau. Ramiai dėliok savo tolesnius žingsnius, ir darbus...
[quote=Ugn*Ine,2009 08 27, 11:25]
Aš šiandien nusprendžiau dieną niekur neiti, noriu apsitvarkyti, susidėlioti viską, niekas namuose netelpa, spinta ryškiai per maža mums visoms trims mergytėms, tai vis tampau rūbus iš vienos vietos į kitą
Dar noriu šiandien suverti keletą rinkinukų, noriu padovanoti keliems žmonėms, o vis laiko nebuvo o vakarop manau eisim kur nors su mama ir dukryte, bent jau pasivaikščioti
Ką jūs veiksit?
[/quo
Dekojui dievui, visada tikejau stebuklais ir Tau kazkada Ugnine sakiau, kad ju buna ir Tu busi vienas is ju, tikiu, kad po truputi, mazais zingsneliais iveiksi savo pikta liga ir tikrai busi laiminga.
Nori pasidalinti tuo, ka kazkada isgirdau is gyditoju, nezinau tiksliai, bet gal vertetu paklausti del morfino, kada mamytes drauge isleido is onkologinio su morfinu liepe labai stipriai nepiknaudziauti, nes nuo jo atsako plauciai, zinoma gal jai buvo skirtas kur kas tipresnes. Tikrai sakau tai tik , noredama, kad Tu pasveiktum be dideliu salutiniu pasekmiu.
Ką jūs veiksit?
[/quo
Dekojui dievui, visada tikejau stebuklais ir Tau kazkada Ugnine sakiau, kad ju buna ir Tu busi vienas is ju, tikiu, kad po truputi, mazais zingsneliais iveiksi savo pikta liga ir tikrai busi laiminga.
Nori pasidalinti tuo, ka kazkada isgirdau is gyditoju, nezinau tiksliai, bet gal vertetu paklausti del morfino, kada mamytes drauge isleido is onkologinio su morfinu liepe labai stipriai nepiknaudziauti, nes nuo jo atsako plauciai, zinoma gal jai buvo skirtas kur kas tipresnes. Tikrai sakau tai tik , noredama, kad Tu pasveiktum be dideliu salutiniu pasekmiu.
Sveiki,
Sian atejau pas Jus pasidalinti savo skausmu.. Mano mamai vezys. Operacija dare praeita antradieny.. vakar suzinojom, kad vezys piktybinis, 3ia stadija. Laukia chemtoerapija ir gydymas.. Gydytojas pasake, kad vilties yra, nros atvejis ziauriai sunkus. Chemoterapeute pasake, kad atvejas sunkus, su tokiu organu veziu retai zmones sveiksta. As soke, vakar ir siandien verkiu. Esu stipri, bet labai daug kyla klausimu. SUprantu, kad nuo siol gyvenimas keisis tiek mano mamai tiek man. Turim ismokti buti stipri ir padeti jaj tos stiprybes semtis. Kaip nezinau.. Esu visiskai nezinomybej, nebezinau nuo ko pradeti. Zinau, kad pradziai reik man paciai nurimti, bet kaip..
Sian atejau pas Jus pasidalinti savo skausmu.. Mano mamai vezys. Operacija dare praeita antradieny.. vakar suzinojom, kad vezys piktybinis, 3ia stadija. Laukia chemtoerapija ir gydymas.. Gydytojas pasake, kad vilties yra, nros atvejis ziauriai sunkus. Chemoterapeute pasake, kad atvejas sunkus, su tokiu organu veziu retai zmones sveiksta. As soke, vakar ir siandien verkiu. Esu stipri, bet labai daug kyla klausimu. SUprantu, kad nuo siol gyvenimas keisis tiek mano mamai tiek man. Turim ismokti buti stipri ir padeti jaj tos stiprybes semtis. Kaip nezinau.. Esu visiskai nezinomybej, nebezinau nuo ko pradeti. Zinau, kad pradziai reik man paciai nurimti, bet kaip..
QUOTE(bbg23 @ 2009 08 27, 16:02)
Sveiki,
Labas bbg23 . Užjaučiu... Jūsų reakcija labai natūrali. Reikia laiko susivokti.
Neparašėte kur tas gyvūnas įsitaisė. Čia daug mielų moterų renkasi. Kas pačios serga, kas artimaisiais rūpinasi. Kai aš atėjau čia irgi panašiai jaučiausi, turėjau daug klausimų. Berods ADIS patarė paskaityti ankstesnes temas. To ir ėmiausi. Kuo daugiau informacijos, tuo kažkaip viskas aiškiau darosi. Dabar, suprantu, pasimetimas tik... Laikykitės. Ir papasakokite daugiau, jei nieko prieš.
Papildyta:
Rasų lanka, ar gavote vyro sutikimą įdėti jo nuotrauką
Miela šiema. O ir mamytę liga nelabai pakeitė
O Čekijoje ten Jūsų tapyti paveikslai? Laaabai gražu Linkiu sveikatėlės ir Jums