Paskutinė savaitės namuose, stengiuosi nepaleisti dukrytės nuo savęs....
Svetuk, o tu jau baigei gydymą?? Kokie tavo rezultatai?
Atsiprašau jei klausinėju po kelis kartus, tiesiog atmintis lygi nuliukui, nieko neprisimenu kas man svarbu...
Gabija, kaip tu laikaisi?? Labai norėčiau pamatyti tavo piešinius, tu lyg ir piešei??
Babania, lysk lauk ir ateik čia, nu gi pasiilgau ne tik aš bet tikrai ir kitos mergytės
Ar žinot, kad jūs man esate visos labai labai brangios ir aš kai ką sugalvojau, žinau, kad kiekvienai iš mūsų reikia šiokios tokios pagalbos, kiekviena turime savo svajones, labai labai norėčiau, kad kiekviena šiek tiek pasvajotumėm, surašykim savo svajones, padarykim kiekviena savo sąrašiuką, surašykim ne tik svajones bet ir ko labai labai norėtumėm materialaus ar ne, aš tai labai norėčiau paskaityti ir labiau pažinti jus visas
Ką manot
Gal taip nors kiek atitrūksim nuo savo ligų??
-------------------------------------
man atrodo aš greit pratrūksiu
atrodo nebegaliu nieko padaryti...
tėtis pasiėmė butelį iš namų... jis žino, kad baisiausia, kai jis išgeria, jis nuostabus žmogus, aš jį labai myliu ir jis tikrai ne joks ne girtuoklis
labai labai retai, jis išgeria, o man tai pats baisiausias dalykas, tikrai žinau kad jis taip daro norėdamas mus nubausti už tai kad vakar jam pasakiau kad leistų man pačiai auklėti vaiką, bet juk taip negalima, aš juk nešantažuoju nei vieno savo liga...na kaip galima šitaip elgtis, kai namuose dukra, kuri stovi ant mažo mirties ir gyvybės slenksčio...nesuprantu, kriokiu kaip vaikas, bet jau nebepatempiu, man per daug jau visko, noriu jam paskambinti ir maldauti kad tik negertų nei lašo, jam juk negalima, jis pats serga ir net labai...bet iš kitos pusės, aš jau maldavau ir jis neišklausė aną kart...mama jam db paskambino prašė kad negertų, o jis metė ragelį, ji vėl jam skambino, jis vėl metė, ir net neklausė kai ji sakė, kad man tai svarbu...matyt aš ne tokia dukra kurios jam reikia, turiu dar vieną sesytę, jis ją labiau myli, aš nepykstu, tegul tik myli, tegul tik būna laimingas, tačiau taip elgtis negalima, yra ir žmogiškumas, tačiau šiuo atveju jis kažkur giliai užslėptas
-------------------------------------
Kažkokia nesąmonė paskutinė savaitė, kasdien ašaros, aš jau pavargau, noriu pailsėti, man juk tiek reikės jėgų, netikiu kad čia tik pilnatis artėjanti veikia, labiau tikiu, kad galbūt visiems bus lengviau kai manęs nebebus tame tarpe ir mano tėčiui.......
----------------------------------------
Dėl čiužinio, kai gulėjau po komos, mama į ligoninę nupirko spec. Dormeo čiužinuką, ligoninėje buvo geriau ant jo gulėti, nes gulėjau kad kuolas, nejudėdama, tačiau dabar ir jis nebepadeda, skausmai prasimuša vistiek, tiesiog lova labai labai nepatogi.
Ruošiuosi, važiuosiu į miestą, noriu prasiblaškyti, kitaip tikrai anksčiau laiko atsidursiu ne tek kur reikia
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....