Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 12:34)
Pagaliau supratau ką turiu daryti...Paprašysiu mamos mane tik palydėti į ligoninę ir grįžti atgal, būsiu ten viena, man nesvarbu, kaip aš ten išbūsiu, man svarbu, kad mano dukryte būtų kas rūpinasi, o mama tikrai gerai ja pasirūpintų  bigsmile.gif  Dieve, kokia aš laiminga kad pagaliau atsakymą gavau

Mieloji,truksta tikrai zodziu,kaip sunku tau is visu pusiu.laikykis vistiek 4u.gif Del dukrytes ir saves...Zinok,as pasielgciau taip pat,kaip nors isguleciau,geriau kad vaiku pasirupintu,taip ir buvo kai gydziausi blush2.gif O kiek mergaiciu yra is Vilniaus - pamatysi delegacijos pas tave eis,jau siulo daug kas,nepaliks taves 4u.gif Nors man Kaune toli grazu nebuvo taip kaip tau,tik svitinimas,bet kiek mergaiciu padejo ir su butu,ir taip vedziojo mane po Kauna,ir visokios pramogos sugalvodavo wub.gif Aciu dar karta visoms 4u.gif

arune ,neverk console.gif ,apkabinu irgi tave,gal paklausik Gabijos,pabandyk ne pas savo gydytuoja kreiptis,bus ramiau tau.

Kam idomu,pasirodysiu kaip atrodu su savo seima rolleyes.gif idesiu nuoroda is kitos temeles,ten dar viena mano seima wub.gif ,kaip ir jus wub.gif http://www.supermama...;#entry29069010

As daug ka pazystu is isvaizdos,idomiau bendrauti kai isivaizduoji kaip zmogus atrodo,nu ir aisku moteriskai smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 11:34)
Dieve, kokia aš laiminga kad pagaliau atsakymą gavau

Dieve, Ugn*Ine, kokia Tu nepaprastai stipri... Kokios neišmatuojamai beribės MYLINČIO ŽMOGAUS galimybės ....
Atsakyti
O aš turiu vieną foto kur esu be plaukiukų, na ir be skarytės, bet aišku kaip visada su makiažu biggrin.gif Gal įmesiu paskui, dabar reiki namučius apsitvarkyti 4u.gif Ten aš pati save fotkinau, beje eisiu ir dabar pasidažyti, reikia kruopščiai antakiukus nusibraižyti, nusibrėžti blakstienas lotuliukas.gif nes važiuosiu ieškoti sau lovos naujos, ši labai nepatogi, jau ir senoka, reikia nusipirkti normalią, nes tiek laiko gulint lovoje reikia patogios, norėčiau rasti padevėtą, bet žiūrėjau skelbimus ir nieko normalaus nėra schmoll.gif dar reikia ir dukrytei naujos lovytės, šitą paliksime pas tėvelį...(Dievuliau, kaip man skauda širdį dėl jo...)

Mano ex dar nepasirodė, jau daugiau nei savaitę žada pervesti alimentus, deja deja ir ką nėra kuo pagąsdinti, jau pas antstolius paduotas ir kas belieka, skaudu ir tiek...

Gal žinot kur nebrangių baldų yra?? Vis gi dviejų lovyčių reik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 05 rugpjūčio 2009 - 11:22
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 11:18)

Žinote, aš kasdien prisimenu Angelėlėlį MOU...kažkas kartu su ja įvyko ir man, atsirado tiek abejonių...juk visa tai kuo tikėjo ji, ko norėjo ji, noriu ir aš...o jei tai taip pat greitai nebe išsipildys ir man, aš taip bijau, kad tai nebūtų paskutinės savaitės su mano dukryte, mano šeima, juk operacija tokia pavojinga...

Kiekvienas esame unikalus, individualus, kiekvienas turime savo istoriją.....
NESUSITAPATINK su MOU....
TU rašai savo gyvenimo knygą ir joje dar daug neprirašytų puslapių, daug gražių metų wub.gif
Atsakyti
Ugnine,gal neskubek del lovos,palauk pora dieneliu,susirinks daugiau pinigeliu ir nupirksi ne padeveta ir pigi,o NORMALI lova,ant sito tikrai netaupyk! Gal reikia pagalvoti apie specialia lova,yra juk tokiu,kad tau po operacijos lengviau nors kiek butu 4u.gif Ir dukrytei jau jeskok geros,juk ne vienems metams pirksi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 05 rugpjūčio 2009 - 11:47
Ugninuk, aš manau, kad gal geriau iširusi šeima,negu pastovi įtampa. Kartais žmogus, atsitraukęs nuo šeimos, po kiek laiko patampa geresnis, nes įvertina viską iš šono, apmąsto viską...O kartais ir nepatampa... nesigraužk dėl tėvų, argi Tau smagu matyt juos besiriejančius? Niekam nuo to ne geriau - reik išsilaisvint iš tos beprotybės...Paleisk šią situaciją nesigrauždama...ne tu ją valdai...ir kaži ar pagerinsi jų santykius. O tėvai išsiskirs, per atstumą gal viskas kitaip atrodys. Ir dar - negalvok taip toli į priekį... gyvenimas padaro savo direktyvas.

Aš ir turėjau rugjūčio gale į vestuves eit... matyt, šis planas anuliuojamas verysad.gif

labai džiaugiuosi, jei Tau nors pinigučių problema nukris.
----------
Užsirašiau poliklinikoj paprastoj galvos KT rugpjūčio 10 d., gydytoja sakė, jei yra galimybė, pasidaryt, ir su juo į ligoninę atvykt. Dar skydliaukę pasitikrint. Galvos KT kitą pirm. Pasiėmusi atsakymą, manau važiuosiu pas onkologę, kuri pakeis onkologę mano.Prašysiu, gal anksčiau paguldys.

Sveta, puikiai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 05 rugpjūčio 2009 - 12:15
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 05, 12:24)
Kiekvienas esame unikalus, individualus, kiekvienas turime savo istoriją.....
NESUSITAPATINK su MOU....
TU rašai savo gyvenimo knygą ir joje dar daug neprirašytų puslapių, daug gražių metų  wub.gif

Tu teisi, bet sunku..

QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 05, 12:46)
Ugnine,gal neskubek del lovos,palauk pora dieneliu,susirinks daugiau pinigeliu ir nupirksi ne padeveta ir pigi,o NORMALI lova,ant sito tikrai netaupyk! Gal reikia pagalvoti apie specialia lova,yra juk tokiu,kad tau po operacijos lengviau nors kiek butu 4u.gif Ir dukrytei jau jeskok geros,juk ne vienems metams pirksi 4u.gif

deja skubėti turiu, nes šį savaitgalį kraustysimės į anuos namučius, ir km temti seną lovą ir ugnytės lovą?? Juk pervežimas sunkus ir brangus, o paskui vėl viską pervežti atgal į aną butą, gausis sunkus ratas...nuvažiuosiu bent jau apsižiūrėsiu, o paskui spręsiu..

QUOTE(arune @ 2009 08 05, 13:04)
Ugninuk, aš manau, kad gal geriau iširusi šeima,negu pastovi įtampa. Kartais žmogus, atsitraukęs nuo šeimos, po kiek laiko patampa geresnis, nes įvertina viską iš šono, apmąsto viską...O kartais ir nepatampa... nesigraužk dėl tėvų, argi Tau smagu matyt juos besiriejančius? Niekam nuo to ne geriau - reik išsilaisvint iš tos beprotybės...Paleisk šią situaciją nesigrauždama...ne tu ją valdai...ir kaži ar pagerinsi jų santykius. O tėvai išsiskirs, per atstumą gal viskas kitaip atrodys. Ir dar - negalvok taip toli į priekį... gyvenimas padaro savo direktyvas.

Aš ir turėjau rugjūčio gale į vestuves eit... matyt, šis planas anuliuojamas  verysad.gif

labai džiaugiuosi, jei Tau nors pinigučių problema nukris.
----------
Užsirašiau poliklinikoj paprastoj galvos KT rugpjūčio 10 d., gydytoja sakė, jei yra galimybė, pasidaryt, ir su juo į ligoninę atvykt. Dar skydliaukę pasitikrint. Galvos KT kitą pirm. Pasiėmusi atsakymą, manau važiuosiu pas onkologę, kuri pakeis onkologę mano.Prašysiu, gal anksčiau paguldys.

Tu visiškai, teisi, aš pati skyriausi, bepriškai kentėjau, tik man buvo sunkiau, nes vaikas buvo vos pusės metukų, o čia vaikai jau užaugę, tik manau svarbiausia turėti tų vaikų palaikymą ir supratimą...

Manau šaunu, svarbu kad kuo greičiau būtų daugiau atsakymų, viskas bus gerai, na mes juk stiprios, stiprios kaip akmenys, tačiau tokios pažeidžiamos..... Apkabinu, kol kas galiu tik tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 11:18)
Labas rytas,

labuka, jei ko reik sakyk, rasyk, kiek galesiu padesiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikuėtės, Mergaitės, 4u.gif 4u.gif

Arūne 4u.gif , kaip gerai, kad anksčiau tyrimuką nutarei pasidaryti. Labai tikiu, kad viskas yra gerai.
O su skydliauke nesi turėjusi reikalų? Iš tikrųjų, jei kartais organizmas per daug hormonų gamina, tai labai sparčiai pradeda kristi svoris. Valgyk nevalgęs... Pati 8 metelius gydžiausi. O hormonai gali per dieną po kelis kartus keistis. Tam didelės įtakos turi vidinė įtampa, stresai... Gal reikia tik hormonus pakoreguoti... g.gif
Mano mamytė taip pat turi ant skydliaukės mazgus, tai tiriasi kas pusmetį, o pastoviai geria Metizolį...
Viskas bus gerai, drauguže.... friends.gif wub.gif

Ugn*Inyte, mieliausioji. wub.gif Tokia našta vienu metu trapiems peteliams... unsure.gif Jei tik gali, būtinai gyvenk atskirai... Tavo šeimą sudaro dvi šeimos - mamytės ir tėvelio, Tavo ir dukrytės. Tu tikrai neprisiimk visų problemų sau - dabar kaip niekad turi tausoti save - DĖL SAVO ŠEIMOS - SAVĘS IR DUKRYTĖS. Tėvelių gyvenimo , kad ir kaip graudu būtų , nenugyvensi. Jie patys jį turi nugyventi. Be to, Tu jiems savo meilę parodei, pasakei, kaip jie tau brangūs ir reikalingi abu. Jei jie neišgirdo, atsitrauk, ir rūpinkis savimi ir dukryte. Buvimas visada kartu su jais, kai tikia santykių situacija - tai pastovus druskos pylimas ant žaizdos. Sakei, kad myli save, tai ir atsiduok sau , savo gyvenimui ir dukrytės. O meilė tėveliams niekur nepabėgs. Tik susidėliok viską į vietas, kas kuo pasirūpins ir viskas. Beje, Vilniuje tikrai atsiras gerų mergaičių, kurios tavimi pasirūpins tenai (tavo palaikymo temutėje yra pasiųlymų), o mamytė - dukryte. wub.gif Tik dabar šalin, gėdą, kuklumą ir baimę prašyti pagalbos.
Dėl lovytės... Aš taip pat manau, kad geriau būtų nauja, arba jei pirktum padėvėtą tai, ateity reiktų apie kokį spec. čiužinį pagalvoti.
Atleisk, aš čia iš savo"varpinės" prirašiau. Tu juk savo situaciją pati matai ir žinai...
Su Tavimi, mieloji. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugpjūčio 2009 - 12:48
Rasų lanka,
Tai kad skydliaukė tikrinta vasario mėn., buvo gerai...
Pasidarysiu,aišku, maža ką...
Atsakyti
Ugnine brangioji neskunbek su ta lova, tau po operacijos bus reikalinga spec lova, kuria galima isinuomoti dykai soc rupybos ar invalidu skyriuose, pasidomek, kaip yra Klaipedoj, kai as susilauziau nescia koja, man 6 sav buvo gulimas rezimas, mane operave gydytojai israse siuntima ir Kaune pas mus jaunimo invalidumo lyg centre as gavau keliems menesiems invalido vezimeli, paskui ramentus kai jau galejau eit, zinau, kad ir lovas ten duoda tam laikotarpiui kuriam reikia pagal gydytojo siuntima, visa sita info as gavau is kliniku gydytoju, kai teko jau israsyt mane namo, reikia tik nebijoti klausti, as paklausiau kur galeciau issinuomot ta vezimeli, tai va prasom anie man viska surase, kur kaip ir su ju siuntimu viska gavau nemokamai, butinai pasiteirauk pas gydancius chirurgus 4u.gif
Atsakyti
Paskutinė savaitės namuose, stengiuosi nepaleisti dukrytės nuo savęs....
Svetuk, o tu jau baigei gydymą?? Kokie tavo rezultatai?
Atsiprašau jei klausinėju po kelis kartus, tiesiog atmintis lygi nuliukui, nieko neprisimenu kas man svarbu...
Gabija, kaip tu laikaisi?? Labai norėčiau pamatyti tavo piešinius, tu lyg ir piešei??
Babania, lysk lauk ir ateik čia, nu gi pasiilgau ne tik aš bet tikrai ir kitos mergytės blush2.gif

Ar žinot, kad jūs man esate visos labai labai brangios ir aš kai ką sugalvojau, žinau, kad kiekvienai iš mūsų reikia šiokios tokios pagalbos, kiekviena turime savo svajones, labai labai norėčiau, kad kiekviena šiek tiek pasvajotumėm, surašykim savo svajones, padarykim kiekviena savo sąrašiuką, surašykim ne tik svajones bet ir ko labai labai norėtumėm materialaus ar ne, aš tai labai norėčiau paskaityti ir labiau pažinti jus visas wub.gif Ką manot blush2.gif Gal taip nors kiek atitrūksim nuo savo ligų??
-------------------------------------
man atrodo aš greit pratrūksiu verysad.gif atrodo nebegaliu nieko padaryti...tėtis pasiėmė butelį iš namų... jis žino, kad baisiausia, kai jis išgeria, jis nuostabus žmogus, aš jį labai myliu ir jis tikrai ne joks ne girtuoklis schmoll.gif labai labai retai, jis išgeria, o man tai pats baisiausias dalykas, tikrai žinau kad jis taip daro norėdamas mus nubausti už tai kad vakar jam pasakiau kad leistų man pačiai auklėti vaiką, bet juk taip negalima, aš juk nešantažuoju nei vieno savo liga...na kaip galima šitaip elgtis, kai namuose dukra, kuri stovi ant mažo mirties ir gyvybės slenksčio...nesuprantu, kriokiu kaip vaikas, bet jau nebepatempiu, man per daug jau visko, noriu jam paskambinti ir maldauti kad tik negertų nei lašo, jam juk negalima, jis pats serga ir net labai...bet iš kitos pusės, aš jau maldavau ir jis neišklausė aną kart...mama jam db paskambino prašė kad negertų, o jis metė ragelį, ji vėl jam skambino, jis vėl metė, ir net neklausė kai ji sakė, kad man tai svarbu...matyt aš ne tokia dukra kurios jam reikia, turiu dar vieną sesytę, jis ją labiau myli, aš nepykstu, tegul tik myli, tegul tik būna laimingas, tačiau taip elgtis negalima, yra ir žmogiškumas, tačiau šiuo atveju jis kažkur giliai užslėptas
-------------------------------------
Kažkokia nesąmonė paskutinė savaitė, kasdien ašaros, aš jau pavargau, noriu pailsėti, man juk tiek reikės jėgų, netikiu kad čia tik pilnatis artėjanti veikia, labiau tikiu, kad galbūt visiems bus lengviau kai manęs nebebus tame tarpe ir mano tėčiui.......
----------------------------------------
Dėl čiužinio, kai gulėjau po komos, mama į ligoninę nupirko spec. Dormeo čiužinuką, ligoninėje buvo geriau ant jo gulėti, nes gulėjau kad kuolas, nejudėdama, tačiau dabar ir jis nebepadeda, skausmai prasimuša vistiek, tiesiog lova labai labai nepatogi.

Ruošiuosi, važiuosiu į miestą, noriu prasiblaškyti, kitaip tikrai anksčiau laiko atsidursiu ne tek kur reikia verysad.gif
Atsakyti